25 év után idén búcsúzik a floppy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A SATA-nál egyébként a megoldás az, hogy bios-ból tiltani kell a natív sata-t az install idejére, majd utólag feltenni a drivereket. Esetleg megszerezni a legújabb sp-akárhányas install-lemezt (nem tudom, hogy pl. az MS cseréli-e a meglevõ installcd-ket.) Vagy nem használni windows-t, mert egy mezei suse install lemez is röhögve felismeri.
Most már az is fekete! :)
Amúgy tényleg nagyon rég használtam.
Utoljára akkor mikor egy boot CD-t készítettem és ahoz boot floppy kellet.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tûnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Ólcsó? Egy CD vagy jó esteben DVD lemezt kapni az rán, hányszor több adat fér rájuk?
Az FDD árán meg most 512MB-os Pendriveot kapni, mire elfogy a raktárakból az FDD, addigra 1 vagy 2GB-s méretet is kapni annyiért. Szóval mitõl olcsó a lemez???
AZért mellékesen jelzem, hogy a legtöbb új mATX lapon, sõt egyre több normál ATX lapon NINCS Floppy csatlakozó, ezért max. USB-s Floppyt tudnál hozzá használni.
Regen amikor 8-10 flopy-n kaptam a masolt jatekokat mint a warcraft1, comache1 es hasonlok, mindig imadkoztam nehogy valamelyik lemez hibas legyen mert akkor szalt az egesz mutatvany<#rinya>#rinya><#vigyor2>#vigyor2>
<#worship>#worship>FLOPY<#worship>#worship>
ugyanis flopin követeli az adatszolgáltatást.
magyarország vicces ország
asysoft,Bith : Köszi! Ez már hasznos nfo, innen már menni fog :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
/*WTF?!*/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az idejét sem tudom mikor volt szükségem floppy -ra legutóbb olyan régen volt már.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
Valo igaz,h. egyre kevesebbet hasznalja az ember, de sokszor tenyleg szukseg van ra. Nincs me'g mindenhol internet (par szaz kb.-os file atmozgatasara nincs olcsobb megoldas!!!).
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Felhasználó levele:
>
> Jó napot!
>
> Ha floppyra akarom másolni a filmet, megnyomom a "paste"
> gombot, és akkor Megjelenik nekem egy szöveg, hogy a floppyn nincs
> elég hely. Ezután megnyomom hogy "paste shortcut", és akkor a film
> már
ráfér.
> Probléma csak akkor van, ha más PC-n akarom elindítani, ugyanis akkor
> megjelenik, hogy nem találja a filmet, ugyanakkor az én
> számítógépemen a floppyról normálisan el tudom indítani. Mi lehet a gond?
>
> Köszönöm
>
> Böbe
>
>
>
> Hotline válasz:
>
> Kedves Asszonyom!
>
> A válltáskájába nem tudja belegyömöszölni a bundáját. Egy cetli,
> melyre fel van írva, hogy a bunda a szekrényében van, viszont
> belefér. Tehát ha otthon van, és elolvassa a válltáskában lévo
> cédulát a felirattal, hogy a bunda a szekrényben van, akkor azt ott
> meg is találja.
> Rosszabb a helyzet, ha a barátnojénél van, eloveszi a cédulát, és ott
> olvassa el, hogy a bunda a szekrényben van. A barátnoje szekrényében
> viszont a végtelenségig keresheti, a bundája biztosan nem lesz ott...
>
> Magyarázat:
> Válltáska - floppy
> Bunda - film
> Cédula - "shortcut"
> Szekrény - számítógép
> Moly a szekrényben - vírus
> Szomszéd a szekrénben - hacker
> Szolgálati útról hazatéro, szekrényt átvizsgáló férj - BSA (Business
> Software Alliance)
Es las csodat, nem fogsz tobbet ilyen szituba kerulni. Itt meg nagyfloppy meghajto is van.
Es az igaz, hogy eljart felette az ido, senki nem tagadja. En nem hasznalom, de ha szukseg van ra, meg kell hogy legyen. (bar fontos, hogy most nagyirodai kornyezetrol beszelek)
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Mit tegyek akkor, ha XP SP2-öt teszek fel a gépemre amiben kizárólag SATA meghajtók vannak /a HDD-k ráadasul RAID 0-ba/ ?
Eddig nekem csak a floppys megoldás mûködött, de nagyon szeretném ha valaki mondana rá más megoldást. Thx.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Én már akkor sem :P
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk