GRAW 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti láttatok már ilyet?
amúgy nem volt rajta Zeus
\"Majdnem párom lett!\"
A PC verzio Ghost Recon Advanced Warfighter 2 belso nezetes vagy kulso?
A Get me rosen részen kinyírok mindenkit, a blakhawk ra felteszem a c4 et, kiszabadítom a csókát, eljutunk az evakuálási pontra, megjön értünk a heli, és nem száll be ez a faszkalap...
én csinálok valamit rosszul?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
32 uj pálya, uj küldetések, uj fegyverek is...blablabla áprilisra!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Valaki valami ötlet ? Pl lámpa oszlopok vagy autok a földön ?
Elakadtam a játékba tud vki segíteni?
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Felteszek egy láma kérdést. Azt szeretném megtudni, hogyha a multiplayer müködik-e másik pc-én/ip-én,tehát ugyanazzal seriállal egyidõben. Vagy esetleg különbözõ ídõben müszik-e?<#email>#email>
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
Pc-re leszedtem a demo-ját és feltelepítés után ezt írta ki:
CORRUPTED EXECUTABLE
Remélem jól írtam....
Vajon mi lehet a gond?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ahhoz képest ezek a társak nóbel díjas professzorok.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
3 emberedet elkuldod a fedezekbe... nem lohetnek mert hold fire van.. odamennek..latjak hol van az ellen.. gut.. belemegyek abba a nezetbe hogy azt lassam amit ok.. nyomkodom az LS-t amig ra nem megyek a sniperre.. ranyomom hogy lojje le az embereket es elkezd mindenki lovoldozni😞(((( persze a sniper 1szer sem lo mert o baszik odebblepni 1 et.. igy nem lat senkit.. tehat nyilt terepre kell kuldenem oket vagy mashova es remenykedhetek hogy olyan formaciot vesznek fel hogy a hulye sniper is lasson vmit.. de addigra a tobbiek ugyis lelovik az ellent.. szal fika😞
ezenkivul az embereim hot hulyek.. lovoldoznek egyfolytaban.... akkor is lonek az emberre.. mikozben az a kocsi mogott csucsul.. de nembaj az embereim szarra lovik az autot.. vagy falat vagy barmi is alljon ott... az emberim csak lovik es lovik😞
1 multit probaltam ki.. mas palya volt mint a demoben volt de nem talaltam olyan lassunak... de zsir hogy par golyoval el lehet intezni az embereket..szal nem ilyen GOW os hogy harom tar utan meg odamesz lefureszelni az ellent. szal kircsi!
1-2 szerver volt ossz vissz.. bementem az egyikre ott elso lettem azonnal 10 gyilokkal. ugyhogy azonnal meg is kaptam az achivmentet.
offline is kircsi. neha soloban kell gyilkolni de legtobbszor kb meg se kell mozdulni mert a csapatod mindent megold.. csak fedezekbe kell kuldeni oket.. megmondod nekik hogy kit lojenek ki oszt ennyi.
jo persze: hatrakuldhetsz mindenkit es mehetsz elore egyedul... igy is lehet..
ket dolog nem tetszik: 1 nem lehet kulon kulon iranyitani az embereket.. szal ha van egy anti tankosom. es az utcaban van egy tank akkor nem tudod csak az antitankost az utcara kuldeni hogy akkor gyilkolj.. hanem kurva kozel kell az egesz csapatot kuldeni a veszelyhez es onnan mar az antitankos sem ellenkezik hogy nem tudja kiloni.. mert mikor mar csak par lepest kell tennie ahhoz hogy lassa a tankot akkor mar cselekszik.
a masik hogy sniperkodsz es kibaszottul nehez utolerni egy embert ha kozben o kicsit gyorsabban setal, te meg rohadtul ra vagy zoomolva.. ami kisse baromsag!! elethunek kene lennie de ez rohadtul nem az.
mikor razoomolsz vkire akkor epp ezaz hogy baromi erzekeny az egesz.. es ha mozditasz 1 cm et a fegyveren .. az 100 jardnyira meg mar 5 meterrel neztel odebb... itt meg utolerhetetlenek az emberek.. ki kell jonni a zoombol es megvarni/megnezni hova futott es akkor lehet : HECCSAT!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Itt
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
mi másra kéne még hogy megjelenjen?? 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
semmi másra?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ezt benéztem...<#pardon1>#pardon1>
bocsi, mindenkinek^^
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Bar a Demo annyira nem fogott meg, de az IGN online tesztje nagyon zsir.
ilyenek lesznek benne minthogy:
ha tudod, hogy le sniperoltak es a "dokit" is le fogjak loni aki a segitsegedre siet akkor van egy valasztasod, hogy azonnal meghalj, igy senki nem fog odamenni hozzad.
GOW szintu serulesi rendszer van, tehat veresedik a fejed, de ha elbujsz akkor "meggyogyulsz", viszont masok is latjak hogy nagyon szarul vagy igy meg mielott meghalsz is a segitsegedre siethetnek avagy fedezhetnek teged.
nincs tobb basecamping: a jatek kiszamitja neked a spawn helyett ahol nincs ellenseg
lesz lany karakter szal a csajok is jatszhatnak csocsos karakterekkel.