Hány barátnõd volt eddig?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem még egy se volt...<#wave>

de az még mindig..

Ebben az évben?..eddig 1:)

Nulla darab barátnõm volt eddig. :) Egyszer valaki kérdezte, hogy lehet-e a barátnõm. De aztán abbamaradt a kapcsolat. :(

Ez a topik egy nagy nulla!!! <#nevetes1>

....mi számit hánynak?
GyuriX2572
mi szamit baratnonek?

lpmaskmancick
0

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

bocs, -1
0
[HUN]FaTaL
1, két évig tartott

Azóta nem találtam normális lányt, drogos, alkoholista szórakozóhelyekre nem járok, nagyjából, ahogy a #349ben ki van fejtve.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem is tudom, úgy 7-8 kapcsolatom volt, egyik szarabb volt mint a másik... most xbox360 a barátnõm. :)

TothLaci
Az a baj, hogy sok magyar lány ha nem is büdös, kurva.
És ilyen alkalmi kapcsolatok nekem nem tetszenének.
Volt már olyan, aki azt gondolja, csak a csúnyák mennek
bele a komolyabb kapcsolatba... de akkor tudok pár lányt
mondani, akik e-kijelentés szerint "csúnyák"... tehát baromság.
Nekem elegem van a sok hülye, alkoholizáló szórakozóhelybõl, nem is járok sehová, interneten meg utálok ismerkedni, továbbá nem volt szerencsém olyan társaságokhoz az elmúlt idõkben, akik normálisabbak, összetartóbbak, tehát már tudható a száma is.

És itt nem a lehetõségekrõl volt szó... De nem, engem kifejezetten felbosszantanak az olyan lányok, akik kurvák, és nem írom szebben, nem érdemlik meg.
zéró

Kérem kapcsolja ki!

assziszitek számolom?!-.-

JohnnyNapalm
0

milk4
3-4,az egyik az egyik az 1,5évig tartott.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Benny04
eccse

DaemoonHunter
Teljesen egyetértek, néha alaptalanul magasra teszik a mércét, persze oké, hogy van egy szint, de ha az illetõnek az elvárásai alatt levõ csaja van legalább tanul belõle, aztán késõbb teheti magasabbra azt a mércét:)

Szerintem a legtbbeknek akiknek nincs baratnojuk azert nincs mert tul magasra teszik a mercet.

http://fitt-es-egeszseges.com/cikkek/

nekem most van az elsõ (20-21 évesen)
am kár h picit zavar h neki már több pasija is volt, holott jóval fiatalabb, hát nem akármiért defektes vagyok<#szomoru1>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Hát, magam sem voltam a papi cölibátus elkötelezett híve, de akkoriban még szép idõk jártak. Ejnye, öregszem. :)
erieskrisz
Én is az vagyok de nem a feleségem volt az elsõ barátnöm <#zavart1><#crazya>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Eh, elgépelek egy hivatkozást, és hol kötök ki?
Na, én házas vagyok. (Lehet hangosan kacagni.)
erieskrisz
Fogalmam sincs

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

SuZso
Lehet elég szégyen, de nekem is csak 0... Tudjátok ilyenkor megpróbálok mentegetõzni a fasza kis dumával... ...az igazit várom...

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

3 komoly kapcsolat.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

n3whous3
Én azért amondó vagyok, hogy ennyi idõ után annyi gátlás lesz az emberben, hogy a legtöbben nehezen fognak "nem izgulni".

púúúúú

predator1982
eleinte max izgul picit azt annyi, belejön:-)

pred

le téynleg nemkésett semmirõl amíg ál a cerka mehet e menet...max hátránynal indul...

meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

n3whous3
Próbálkozz úgy, ahogy megy idegeskedés nélkül a csajozás.

BTW én is 22 éves vagyok és fél éve van barátnõm.

púúúúú

biztos vagy benne?
predator1982
drágám még nem késtél le semmirõl:-)

pred

szted mi a baj velem?
chhaya
a "mi a legfontosabb egy nõben" topikban tett válaszod alapján: nem csodálkozom. <#idiota>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

vélemény?
sziasztok! 22 éves fiu vagyok és még nem volt barátnõm!Elmondhatjátok a véleményeteket kiváncsian várom
toysoldier
<#vigyor2>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

predator1982
<#nyes> de barátom jelenleg is van:-) és köszönjük a nõk nevében

pred

toysoldier
valószínûleg azért nem lesz barátnóje mert lány és a fiúkat szereti <#wow3>

am nyugodtan lehet használni a válasz erre gombot :|

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

mustang93
és mért nem predator pedig csaj nélkül az élet egy rakás**** de mindegy.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

0 -.- "-.- :S :(
predator1982
nekem még soha sem volt barátnõm.....és valószinûleg nem is lesz:-)

pred

ForzaInter
nekem 4 éve van barátnõm asussnak hívják, imádom! max egy geforce-ra cserélném le... na jó talán még amdn elgondolkoznék<#vigyor>

Yo, Bitch!

ForzaInter
lol, anno te nyitottad toki conecction topikot és írtad hogy ott laksz barátnõddel aki japán<#idiota>

Yo, Bitch!

10 barátnõ a hivatalos, az alkalmi barátnõk száma joval több:)
bazccka
"Hány barátnõd vót eddig?" : Nyóc!
az szép! igen a gyerekkori szerelem kellett volna nekem is... akkor nem lenne bajom

gercse
én sem "szoktam" járni, csak két havonta egyszer mondjuk, mert nem látom értelmét,
meg volt osztálytársaimmal nem tudok más szórakozó helyet összehozni, szeretik azt a helyet :)

gercse, mintha magamat hallanám. Annyi különbséggel csupán hogy én kocsmázni nem szoktam elmenni. <#eljen>