Trafipax
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék pár kérdést fel tenni és segítséget kérni!
Nagyjából jártas vagyok a blokkolók terén de vannak hiányosságaim.
Én is szeretnék venni egyet a MOTOR - omra és vacilálok kettõ lehetõség közül!Az egyik az Echo lasertek ami Frank nek is van amint látom a másik meg Kiyo laserpro2.Szerintem hatásosabb az echo de nem tudom mennyivel mivel jammertestgang nél ütköznek az eredmények néhol.Tudom tudom ezek "csak"ledes ek de az áruk miatt csak ezek jöhetnek szóba...Édesapámnak van laser interceptor 3 fejes na igen az más kategória...de visszatérve hozzám mivel kicsi a feülület sztem elég egy fej elõre s hátulra is egy.Tudom hátulról mérnek az vszinû 100m en belül van de 1 fejes blokkolót úgyse árulnak.Frank nálad láttam a legolcsobban 60k ért jó ár az echo viszont 35k ért a kiyo laserpro2 se rossz ár!És hát szeretném ki kérni a véleményeteket!Hogy tud többet az echo?Megéri azt a 25k-t?Ha esetleg van még valami más táblázatba foglalt eredmény azt szívesen átnyálaznám!De várom a válaszotokat!Köszönöm Szépen!
Üdv:SZULTA<#integet2>#integet2>
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
felénk messzebbrõl mérnek, a legközelebbi lehetõség 200-300 m, így van idõm lassítani. tervben van a lézerdiódás megvétele, de én ritkán megyek vidékre, a hazai pályán meg ismerem a szokásaikat,így még várok....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
www.interceptor-antilaser.hu
én nem élek vissza vele, ha jelez, én mindig fékezek...
és tudomásom szerint ua. a lézer van benne, mint a 102-esben, de kiegészítették, gps és éjszakai móddal.
nem így van?
Csak segíteni szeretnék, ( igaz múltkor nekem is jött csekk, de azóta "szert tettem " egy jó ismerõsre..) tehát akit megismertem õ az aki a gyorshajtási ügyeknek a vezetõje. Azt mondta, hoggy országosan mostmár minden fénykép Vas megyébe fut be.. ( én is onnan kaptam a csekket ).
Tehát a lényeg, hogy ha tudjátok, hogy bemértek, akkor 15 percen belül még ki tudom töröltetni a képet...( például pm-be írsz majd ha érdekel ) ha ez letelne, akkor is meg tudom kérni ezt a nagyfõnököt, hogy intézzen ezt-azt.
Ennyi szerettem volna. : )
Ja de attól csak lassan! 😄😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
egy kis olvasnivaló:
www.szigetshop.hu
2 éve van meg, egyszer ment el az egyik feje, a 2. autómban van azóta
Ha jól emlékszem evo fórumon is szoktál írni ugye? Stunci X-ét is te véded?😊 Am egy valamire való detektor mibe kerül? Olyan szinten elszaporodtak Nyíregyházán a mérések, hogy csak na. Múltkor volt is izgulás, hogy jön e a csekk vagy nem, de eltelt békésen a 60 nap😊
Igen. 2003 vége óta szabadon tarthatók, s legálisan használhatóak a radar-detektorok országunkban, a lézerblokkoló, mint olyan sem található meg a hazai rendeletekben. "
mondjuk sztem elõbb-utóbb bekerül a rendeletekbe.... de addig is szépen jelez, engem hetente 10-15x biztos mérnek, mert nálunk 24 órában 3 rendõr ül a kocsiban Keszthelyen :-)))
eddig a legnagyobb távolság, ahonnan bemértek, 1,2 km volt, bõven idõ fékezni a 150-200 m-ig, ahol tudnak normális és olvasható rendszámot fotózni.
a radarzavaró az tilos....
És ha tényleg ott figyel a blokkoló akkor ott helyben szedik is le a rendszámtáblát és megy a büntetés??
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Ez szerint vissza hozták az autópályás 3500 kg-ot!
Tehát lehet menni kisteherautóval 130-al!😊
HA NEM HELYESEN TUDOK VALAMI NYUGODTAN JAVÍTSATOK KI!!
Nekem letelt a 3 hét.......<#integet2>#integet2>
a másik sávban is...
Mert kétszer volt olyan,hogy a másik pálya oldalon mértek álló autóból,és érdekelne várja e büntit.azon szakaszon volt a sávok közötti szalagkorlát,meg háló is.Mert azt tudom,ha felüljáróról mérnek,akkor belátják mind a két pálya oldalt.
Te a teljes ügy(csekk) végére gondoltál a 60 nappal,nem?
Radar ellen radardetektor lézer ellen lézeblokkoló, sárkány ellen...😊
Ja és ami nagyon fontos: NO NAME cuccokat kerüld el!
Az jó.., de viszont hátul ugye az echo nem ér semmit, szóval hátsó védelmed nincs...! 😞
Ja arról nem beszélve, hogy ezekkel a 103-akkal 75-85m-re lövöldöznek fõleg... Szóval remélem JTG autód van... 😊
Ha minden igaz, az uj SCS-103-as egy alap SCS-102-es, csak kibõvítették a GPS lehetõséggel, és ha ez igaz, akkor blokkolja (de remélem legalább jelzi) a blokkolóm.
Viszont rendõrautóba telepített kamerák vannak. (Már amelyikbe) Úgynevezett R-tanú a kamera neve. (Googleba keress rá😄) Ha a keresztezõdésben nem nézték egy autóból (vagy rendõrautóból) kamerával, vagy ha nem volt mögötted egy kamerás autó, akkor megúsztad.
Érdeklõdnék, ti mit tudtok, a kamerás megfigyelésrõl BP-en? Figyelnek valahol piroson áthajtást? Sikerült egyik hajnalban elbambulás miatt áthajtanom egyen, és kicsit izgulok. Tényleg sosem csinálok ilyet, 150 méterrel följebb ki is vártam a sorom, csak a sávkeresgélés következében benéztem. Soha semmilyen kihágásom nem volt. És picit földhöz vágna most egy 100 ezres bírság. (Helyszín: Erzsébet híd budai hídfõ, Attila út, Gellért tér felé.)
A Marcaliban lévõ micro speed (zöld felicia) "sajnos" meghalt. (EHW-185) Így már csak 1db microspeed van az országban, Miskolcon.
Illetve a nagyatádi speedophot (kék fábia) is halott. (JJP-834)
Helyettük kölcsönben van a HOJ és a BCW Somogy megyében. (átmenetileg!) Szóval Budapesten most ne keressétek õket...
Magyarország ezidáig legnagyobb volumenû és legdrágább (210 millió forintos) sebességmérõ beszerzésébõl 50 mûszer kerül rövidesen az ország csaknem egész területére. A kiszállítás és a kezelõk oktatása a jövõ héten kezdõdik meg. Az összesen 50 darab NJL SCS-103 típusú lézeres sebességmérõn 18 megyei rendõr-fõkapitányság és Budapest osztozik, egyenként 2-3 készüléket kapnak, kivéve Borsod-Abaúj-Zemplén és Somogy megyét, ide 4, és Pestet, ahova egy sem kerül, mivel nem szenved hiányt mûszerekbõl. A készülékeket automata üzemmódban tervezik mûködtetni, az elõírásoknak megfelelõen online kapcsolatban az ORFK szerverével. Ezek lesznek egyébként az elsõ készülékek, amik élesben használják az online összeköttetést, és az elsõk, amik másfél év óta az ország sebességmérõ állományát fiatalítják. Az egyenként 4,2 millió forintot kóstáló traffipaxokat az NJL Kft. szállíthatja az 1712/2009 1712/2009 közbeszerzés nyerteseként. A sebességmérõket természetesen a rendõrség üzemelteti, a mai napig más nem jogosult joghatással járó sebességmérésre Magyarországon.
4 készülék:
Borsod-Abaúj-Zemplén MRFK
Somogy MRFK
3 készülék:
Bács-Kiskun MRFK
Baranya MRFK
Budapesti RFK
Csongrád MRFK
Fejér MRFK
Hajdú-Bihar MRFK
Szabolcs-Szatmár-Bereg MRFK
Veszprém MRFK