Speciális billentyűzet játékosoknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi !
Tud valaki ajánlani egy faxa fekete színû MAGYAR! világítós billentyûzetet, aminek a világítása a bill. en lévõ karaktereket világítja meg?? Olyasmire gondolok mint a Logitech g15
Elõre is köszi !!!
Tud valaki ajánlani egy faxa fekete színû MAGYAR! világítós billentyûzetet, aminek a világítása a bill. en lévõ karaktereket világítja meg?? Olyasmire gondolok mint a Logitech g15
Elõre is köszi !!!
ha gamer-billentyûzet kell akkor Razer Tarantula-t veszek...
DE! ez a veszél nem fenyeget...az egéren sokkal több múlik mint a billentyûzeten egy fps-nél...szóval ez már lehúzás
DE! ez a veszél nem fenyeget...az egéren sokkal több múlik mint a billentyûzeten egy fps-nél...szóval ez már lehúzás
A türelem rozsdát terem.
A Microsoft hardverek jók
jobbak mint a szoftvereik
jobbak mint a szoftvereik
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Hát lehet hogy jobb mint a mostani billentyûzetem amit a win95 megjelenése elõtt vettem használtan, de én azért nem lelkesültem fel annyira(mondjuk nekem nem is fizetnek érte).
Microsoft...
Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki...
Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki...
A billentyûzeteken lévõ mûanyag csuklótámasz a játékosok rémálma!!!!!
Másrészt inkább egy külön pad kellene, melyen speciálisan lennének elhelyezve a gombok,
az irányítást egy miniatûr joystick vehetné át, körülötte és fölötte a rövid
reakcióidõ alatt elérhetõ vezérlõk. A másik kéz úgyis az egérnek kell, nem? OKOSKÁK!!!
Másrészt inkább egy külön pad kellene, melyen speciálisan lennének elhelyezve a gombok,
az irányítást egy miniatûr joystick vehetné át, körülötte és fölötte a rövid
reakcióidõ alatt elérhetõ vezérlõk. A másik kéz úgyis az egérnek kell, nem? OKOSKÁK!!!