Sportsérülések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem olvassa még valaki sportoló :D
szóval focizom és ugye ezzel velejárnak a sérülések is. most is van/volt egy combfeszítõ (izom) húzódásom. egy hete nem edzek és napi kétszer kenem ilyen izomsérülésekre való krémmel. már fájdalmat nem érzek és valahogy vissza kéne rázódni a rendes kerékvágásba. na szóval a kérdésem, hogy nem tudtok valami gyakorlatsort, amivel "bejárathatnám" a combomat, hogy ne újuljon ki a sérülés? mert ugye azt mondják, hogy fokozatosan kell újra terhelni, de most így konkrétan ötletem sincs, hogy mit s hogy... :)
azért kérdezem, mert már elég sok húzódásom volt, amiknél pihentettem x ideig, majd egybõl visszaálltam rendes edzésre és újra ráhúzódtam és most ezt szeretném megelõzni :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Azóta csinálok minden mást: bringa, úszás, futás, edzõterem, stb.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Focizás közben rendszeresen meghúzódnak a bokaszalagjaim. 2 hete történt elõször, teljesen kifordult a bokám, ráestem teljes súlyommal és egy szép nagyot roppant. Egy ideig rá se tudtam állni. Most, 2 hét után megint volt focimeccs, most a másik bokám húzódott meg ugyanott, de szerencsére nem annyira. Az orvos szerint lazák a szalagok a bokámban.
Mit lehet ezzel csinálni? Hogy lehet erõsíteni? NEM AKAROM EZÉRT ABBAHAGYNI A SPORTOT! SEGÍTSETEK!
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
hát nemtom, olyan érzés mintha begyulladna, de amikor fáj akkor ropogni is szokott.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Gyulladásra diclofenac, diclac, voltaren, és társait ajánlják. Térdre helyi kezelés elég, szóval kenõcs. Van tabletta is, de nekem azt mesélték, hogy állítólag ettõl pusztul meg pár olyan focista, akiknek nem bírja a szíve.
Azért szedtél már össze pár dolgot. Nekem nagypályás focimeccsen volt talpközépcsont törésem kb 15 perc után. Végigjátszottam, aztán azt hittem bepisálok. Pár részleges szalagszakadás, hajlító sérülés, részleges combizom szakadás, néhány húzódás, meg törés. Aikido-n meg a vállízületeimet vágtam haza. Szóval roncs vagyok...<#idiota>#idiota> Most jógára fogok már csak járni.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Mielõbbi felépülést szerencsétlennek!
Készítõi 13 éves kor alattiaknak nem ajánlják ezt a felvételt(!!!), ám annyi bizonyos: minden generációt sokkolnak a képek. A mexikói labdarúgóval történt szörnyû balaset után csak egyre gondolhatunk, remélhetõen a foci Eb-n nem történik ilyen tragédia!
Az egyetlen jó ebben a videóban, hogy nem az Eb-n forgatták! Természetesen azzal a mexikói labdarúgóval is mélyen együttérzünk, aki a szörnyû lábtörést elszenvedte egy mérkõzésen.
A felvétel készítõi 13 éves kor alatt nem ajánlák ezt a videót, ám sajnos kijelenthetõ, 43 évesen is rettenetes látvány.
A mexikói labdarúgóval történt sokkoló balaset után csak egyre gondolhatunk: remélhetõen a foci Eb-n nem történik ilyen tragédia!(inforadio)
a videó
eddig:
- vérömleny a térdemben.
- ujjízületek tönkrementek
- néhány repedés és törés szintén az ujjaimnál
- lágyéksérv
Hajrá Magyarország!
Nekem egy hete eltört mindkét csuklóm! Elég gáz nemtudom mozgatni õket! Valaki akinek volt már ilyene mondja már meg hogy mennyi idõ múlva tudom használni??
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
Az elején mondjuk nagyon idegesített!
A kempo az komoly sport! Az az ahol ilyen botokkal zúzzák egymást nem?
Ijj de szar volt!
Maúgy nekem is volt egy kis pihenésem nyár közepén, amikor 3éve nyáron Tiszaújvárosban jégkoriztam és elestem... a térdemet zúztam le elég szépen :S Aztán fel is gipszelték és 6hét pihi nyáron, amikor a legm,elegebb volt! Nah az volt a nagy büntetés!!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ujj törés^^
...
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
(mert nem vagyok olyan béna mint ti! <#hehe>#hehe>)
don't give a fuck
Utánna haza felé már kicsit nehezemre esett a lépcsõzés, másnap pedig az egész lábfejem egy nagy vérfolt volt. Bokaszalagszakadás 6 hét pihi nyár közepén! :S
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Volt olyan, hogy egy lejtõn rááltam a bringa vázára, és ott egyensúlyoztam. Aztán a lejtõ alja salakos volt, és megcsúszott a bringa, én meg átestem az út másik oldalára. Könyöktörés. Azóta is kattog:D
orvos megállapítása.. sípcsontból letört 1 darab..csavarozás..
mûtét után..
keresztszallag szakadás (orvosi cipõfûzõvel összekötve..)..a sípcsont darab pár óra alatt visszaforrt..
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Vagy mi????
Egy karcse volt a kesemen, de zölden láttam mindeni és egy közepes mértékû zuzódás lett belõlle....
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.