Keresek 1 hölgyet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a címrõl nekem ez jut eszembe: társkeresés
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
<#worship>#worship> Sztem jó kis topik 😊 én is keresek 1 hölgyet.. 😊 nagy mellû , hosszú combok , formás test , 3 diplomás , szõke vállig haj...
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
"Elnézést a hetero Béláktól."
De ha magadra vetted... ;-)
De ha magadra vetted... ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
hééééééééééééé én BÉLA vagyok!!!!!!!!!!<#mf2>#mf2><#idiota>#idiota><#vigyor2>#vigyor2><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog><#lama>#lama><#gun>#gun><#hehe>#hehe>
"Hé VEROnika tiszta erotika, te leszel a zár a kulcs leszek én..." :-)
Figyi:
1. Legyél férfi hívd fel, hogy mit akar.
2. Majd akkor aggódj, ha a "Béla" keres, mert leejtette a szappant és rajtad keresi --> Elnézést a hetero Béláktól.
3. INFORMATIKA ÉS TUDOMÁNY--> SUPERGAMEZ! Mi a rákért nyitsz egy ilyen láma topicot egy ilyen helyen?
Figyi:
1. Legyél férfi hívd fel, hogy mit akar.
2. Majd akkor aggódj, ha a "Béla" keres, mert leejtette a szappant és rajtad keresi --> Elnézést a hetero Béláktól.
3. INFORMATIKA ÉS TUDOMÁNY--> SUPERGAMEZ! Mi a rákért nyitsz egy ilyen láma topicot egy ilyen helyen?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

http://www.lohere.net - a MagyarChan
hy mindenkinek!
Lenne 1 nagyon nagy kérésem felétek: nemrég felkeresett egy bizonyos "Vera" és 10p-en át zaklatott telefonon. Aki ismer egy 20/8005776 telefonszámot -a mobil tulaja: Szabó Máté Lajos de- a használója ez a bizonyos "Vera". NOSS aki tud segíteni az illetõ felkeresésében az légyszi valamilyen módon jelezzen nekem! (ide vagy e-mail címre ha kérhetek iet: [email protected]) egyéb infok: szegedi, tanuló -> koleszos
elõre is köszönök minden segítséget!
Lenne 1 nagyon nagy kérésem felétek: nemrég felkeresett egy bizonyos "Vera" és 10p-en át zaklatott telefonon. Aki ismer egy 20/8005776 telefonszámot -a mobil tulaja: Szabó Máté Lajos de- a használója ez a bizonyos "Vera". NOSS aki tud segíteni az illetõ felkeresésében az légyszi valamilyen módon jelezzen nekem! (ide vagy e-mail címre ha kérhetek iet: [email protected]) egyéb infok: szegedi, tanuló -> koleszos
elõre is köszönök minden segítséget!