Keresek 1 hölgyet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
lapít😊
antijuve
na de hol a topiknyitó?😄

ups and downs

Frosty01
kivéve ha egész végig oltották szegényt 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Lacee
a címrõl nekem ez jut eszembe: társkeresés

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Rage47
amúgy, h a 10 percig beszéltél vele telefonon, elég sok mindent kéredezhettél volna még tõle:S
antijuve
híjjad vissza,aztán oltsd le😄D

ups and downs

Jeff Gordon
hát mondjuk télleg nem ez a legjobb hely

The only speedometer is in your head.

Rage47
egyre jobb a szinvonal<#szomoru1>
nincs sok esélye annak, h itt megtalálod sztem...
antijuve
ilyet én is keresnék😄

ups and downs

Timbo
<#worship> Sztem jó kis topik 😊 én is keresek 1 hölgyet.. 😊 nagy mellû , hosszú combok , formás test , 3 diplomás , szõke vállig haj...

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

sweech
😄S:AD

Tinman
"Elnézést a hetero Béláktól."

De ha magadra vetted... ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Martin Rome
keresem a zoknim nem tud segiteni vki?

hééééééééééééé én BÉLA vagyok!!!!!!!!!!<#mf2><#idiota><#vigyor2><#violent><#kocsog><#lama><#gun><#hehe>

ThisZip
MI EZ??? ÓVODA?????

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Tinman
"Hé VEROnika tiszta erotika, te leszel a zár a kulcs leszek én..." :-)

Figyi:

1. Legyél férfi hívd fel, hogy mit akar.

2. Majd akkor aggódj, ha a "Béla" keres, mert leejtette a szappant és rajtad keresi --> Elnézést a hetero Béláktól.

3. INFORMATIKA ÉS TUDOMÁNY--> SUPERGAMEZ! Mi a rákért nyitsz egy ilyen láma topicot egy ilyen helyen?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Drephis
<#idiota>

help

sweech
fasz kivan.

eörgs

erö

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Bandi Corp
hy mindenkinek!
Lenne 1 nagyon nagy kérésem felétek: nemrég felkeresett egy bizonyos "Vera" és 10p-en át zaklatott telefonon. Aki ismer egy 20/8005776 telefonszámot -a mobil tulaja: Szabó Máté Lajos de- a használója ez a bizonyos "Vera". NOSS aki tud segíteni az illetõ felkeresésében az légyszi valamilyen módon jelezzen nekem! (ide vagy e-mail címre ha kérhetek iet: [email protected]) egyéb infok: szegedi, tanuló -> koleszos
elõre is köszönök minden segítséget!