Burnout Dominator

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
Pár oldal review-jabol itelve; a game-tesztelöknek is veletlen lett meg... :-| Annyira gyors a game; hogy sok minden veleteln sikerül... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Prince of Máté
nekem még mindig nincs meg...
Van olyan jó mint a revenge?
itt is sokat tölt?

scorpeeon
Ezek a shortcutok nekem sem mennek nagyon... A fele van meg eddig, persze a 80%-uk véletlen volt.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

méx és az autokat elõzgeted+driftelsz,és mikor a boos kékre vált akkor boostolsz,de ugy hogy közbe nem engeded el sem a boostot sem a gázt,és driftelgetx!!!

Sorba kell kötni a Bournout-okat.

Papesz

Szevasztok!
Mit kell csinálni az elsõ pályán,hogy pontokan kapjak?
Már 20x probálkoztam,de nem megy
Elöre is kösz
dinomano
allitolag nehez kikodolni shortcut-okat, jatsz sokat; allitolag (1-2 kitikaban olvastam), h. tester-nek is véletlenül sikerültek...

most kezdtem el a dominator series elsõ futamát ediig minden arany!!!
és megvan az összes verda de nincs meg az összes shortcut<#falbav>
csak 6 van belõle

na mindegy megpróbálom fullra kipörgetni a gémet
dinomano
Igen, az az... En is untam nagyon... :-P Burnout3-ban is volt..azt is toltad? Én szimultan nyomom a 3-at+REVENGE-t neha-neha... :-D

Seth
A crash mód az amikor karambolt kell csinálni,minél nagyobb pusztítást végezve??
Mert én azt nagyon rühelltem a revenge-ben, elsõre még talán jó, de utána már csak idõhúzás, uncsi

PSN ID.: Beegabor

dinomano
fene tudja, az nekem sohasem tetszett annyira...

Max 36
Korrekt teszt, a crash-mód az,ami tényleg nagyon hiányzik a Dominatorból.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

dinomano
Jó a teszt; en is vegigböngesztem... :-P Kedvet kaptam a game-hez... :-P

scorpeeon
Nem rossz teszt 😊
Nekem 8 shortcut hiányzik amúgy minden 100%, de nincs már ehhez türelmem, legalább 1 hónapja elõ sem vettem.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Burnout Dominator játékteszt.

Papesz

Max 36
Jah,elnéztem<#zavart2>

Én tudom mit jelent, csak azt Burnout-nak írják. <#vigyor2>

Papesz

Banyapapa
eccerü,a legeslö pályán mikor mentél,elmagyarázta mikor kell benyomni a turbot.
Feltöltödik alul a csik,megjelenik egy felirat fennt (már nemtom mi😊,és ugy benyomni a turbot,és ugy elözgetni,driftelni,minél hamarabb le ne teljen a csik,és ha ügyesen küldöd, jönnek a combok, (burnout*1-*2-*3 stbstb)

Max 36
Nem kérdeztél azt,lefordítva kiégést,kiégetést,morzsoló betörQ robbanást jelent,szószedet szerint.De nekem úgy rémlik,mintha drag-versenyeken a füstölQ kerekekkel való rajtot nevezik így.

jo csak aztnemtudom hogy kössem ossze nemvagom... angolt se vagom mert németes vagyok :|
Kösd sorba a Burnoutokat és lesz pontod. Egyáltalán nem nehéz.

Papesz

dinomano
eegen, nekem is az vlt az elsö gondolatom game-el kapcsolatban; h. ezt még tanulnom kell...nem volt eleg az elejen a burnout revenge-es elöélet; legalabbis én is skat benaztam...azota meg nem szedtem elö...

hat nemigaz nekem mindig azt irja ki NEAR MISS , egy kibaszott pontot nemtudok osszeszedni pedigh olyan szinten veszelyesen vezetek nemigaz. konyorgom valaki irja mar le ertelmesen mit kell csinalni mert mindjart falhoz baszom a pst eskuszom
dinomano
Az elsön szenvedtem anno én is..azota elõ sem vettem a game-et; talan valamikor a hetekben majd... :-D

EDDIG MINDENT ARANYRA MEFCSINÁLTAM VAN EGY VERSENY A 3. KATEGÓRIA VÉGÉN AZ A LÉNYEG HOGY NYERD MEG A FUTAMOT ÉS KÖZBE 3-SZOR TAKEDOWNOZNI KELL EGY KOCSIN AMI PERSZE NAON GYORS ÉS EZÉRT KAPNÁL EGY KOCSIT

EZÜSTRE MÁR MEGCSINÁLTAM DE AKKOR SE BÍRTAM MEGSZEREZNI A KOCSIT

NINCS VALAMI TIPPE VALAKINEK LÉCCI SEGÍTSETEK
Ki van írva a képernyõre. <#vigyor2>

Menj a szembejövõ sávban, farolj, kerüld ki centikkel a kocsikat. Közben persze menjen a Burnout Chain. Minél több, annál jobb.

Papesz

hali! najo valaki segitsen konyorgom mert mar a sírógörcs kerülget komolyan mondom! mi a faszt kell csinalni eskuszom nemtudom... az elsõ pályát nemtudom atvinni komolyan mondom kész... nemtudom hogy kell pontot szerezni valaki mondja mar el letszives! mar probaltam mindent de nem megy ennyire szerencsetlen vagyok kész😄 valaki mondja el konyorgom
PoisonChihuahua
Sziasztok! Próbálta már valaki föltölteni az eredményeit a Burnout Dominator Home-ra, elég kevés a magyar, de engem Kill3rM4st3r néven megtaláltok.😉
ok

köszi
Már megvan az ezüstöd. Azért írja, hogy No medal, mert nem jobb az eredményed, mint a korábbi ezüst.

Papesz

Már kurv@ sokszor újra kezdtem agy maniac-os versenyt ezüstre megcsinálom és azt írja ki hohy no medal?????

lécci vki segítsen<#help>
ma lesz meg a gém<#wave><#wink>
JGTC
ezen mosolyogtam, viccnek gyenge lenne még...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

A helyzet az, hogy pontosan tudom melyik játék a Burnout.

A kérdésem arra vonatkozott, hogy a Bournout micsoda.

Papesz

scorpeeon
Egy Burnout topicban megkérdezni hogy mi az h Burnout? ÁÁÁ, nem 😊

Valami vicceset kérdeztem?

Papesz

JGTC
LOL 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Mi az a Bournout? <#merges2>

Papesz

dinomano
Nem tudom, bizti azt talalgatjak, h. hogy nezhet majd ki a Burnout 5... :-P

Kissjuni
Ezek hogy jönnek a Bournout hoz? <#banplz><#mf2><#mf1><#idiota><#idiota><#idiota><#lama>

Amúgy bocs ha beszóltam.

Prince of Máté
én még sajnos csak videón láttam a tekken 6ot, de majd kipróbálom!

JGTC
persze értem én ezt de akkor sem ezt várnám tõle... (Miután láttam arra gondoltam hogy ezt ki sem kellett volna inkább adni)!
PS3-on kicsit szebb a Tekken mint 2-n (volt szerencsém kipróbálni, 2re meg megvan) de nagyon közel vannak egymáshoz az biztos!
😄

dinomano
Nem lenne ilyen problema, ugyanis nem indulna...tuti...

Prince of Máté
de ezt úgyis vehetjük hogy indítsd el egy 7éves akkoriban csúcs PC-vel, és ha netán elindluna(bár kétlem)akkor elokádnád magad.
Ps2 7 éves és még mindig van PS3 szintû grafikájú játéka.
PL tekken5

dinomano
Szerintem nem vészes a graf., én dijaztam azt; h. a géplimit ellenere is okés az egész... Egy 7éves hardvertöl ne várjunk csodat... A kocsimodellek szerintem szépek, a tájtexturai mosottak kissé; de hat nem lehet csodat müvelni 32megaval(meg hat ugye a faxa arnyekok hianyoznak)...+nem akadozos a game - folyamatos a streaming nagyjabol, a pop-up sem tul szembetünö; nalam jo pontot kap a TDU... Burnout Dominator topicban élethüsegröl ne vitatkozzunk szerintem... :-D /persze vannak hibai a game-nek; de 5-6éve nem volt luxusautok a beachen game; a sok NFS-fos utan - lehet h. ezert ertekelem fel/

JGTC
Na hát a Test Drive számomra hatalmas csalódás, itt csorgattam a nyálam a 360as Pc-s verzióra, és megláttam Ps2-n és nem hittem el h ennyire gagyi lett. Na meg hogy Pagani Zondát verek Alfa GT-vel ez már sok volt nekem inkább hagytam is. (semmi valóság szaga nem volt) :S

dinomano
Eh, megnomdom öszinten; h. nekem mndegyik burnoutnak az eleje tetszik...ott még erezni valami minimalis fizikat; és nem erzem azt a szamomra idegesitö, eltulzott kapkodos game-menetet... TDU-zok mostanaban...lehet hogy régivagasu vagyok; de szamomra az inkabb arcade-autos game; mint a Burnout..nagyonfaxa a B.out sorozat+szépek a B.out game-ek; de valahogy a game 50%nal kezdem nagyon érezni a "tulzast"... :-| Eh; TDU egyelöre, még neki sem alltam a Dominatornak...

scorpeeon
Azóta mondjuk nem nyomtam, inkább Test Drive-ozok mostanában, a Dominatorban meg kilencvenvalahány %-nál vagyok, hiányzik még 3 dolog a dominator trophy-ból továbbra is: near missesbõl párszáz, takedownból pár (ezek már hamarosan meglehetnek), viszont shortcutból van 4 eddig a 16-ból, ez már bajos lehet...

Prince of Máté
ááááá de jó nektek hogy megvan :S

mohus
igen...a végeautók már megint rakéták lettek😊

kevés amugy az autó a játékmód stb
többi burnouthoz képest ez egy kieglemez😊

a pályák elõtti hangulatfokozás viszont nagyon pofás...és az autóválasztás is

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Oldal 1 / 3Következő →