Egyedi építésû autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Cefre?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Gtam beugrok ha már regeltem.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
/*WTF?!*/
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Remélem tudtok segíteni
http://flickr.com/photos/zolika90/
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Mentek vele egy kört amikor még így nézett ki 😄D
De szódával elmegy a vas 😄
Investment - Starting at $139,000
Itt van amúgy a részeletes mûszaki leírás
itt van egy cikk rola
kepeket neztem es most ki vagyok szaradva... az osszes nyalamat elcsorgattam 😄DDDDDddd
mekkora feeling ez a csellendzser!444 <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ott van a teutel család motos sorozata, az elsõ pár rész nemszólt másról minthogy összevásározták a krómos csilli-villi cuccokat azt összeraktak egy motort .. és elájult egész amerika hogy mekkora nagy motorépítõk is õk !! persze késõbb amikor volt már felszerlés meg ember akkor már lehetett egyedi choppert kitalálni mert volt aki megcsinálja 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
eddig nem is néztem de most így kicsit kaptam sokkot
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Bázz még mindig Chips Foose van kiírva :c
Valahogy miután már a 77. ilyen csapatot mutatják be a discoveryn hogy mekkora istenek, meg micsoda húdeüber autókat építenek, egyátalán nem tud lázba hozni.