Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

joebacsi
Sziasztok!

Ezt a bannert szeretnénk ebbe a topikba.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Szerintem ezt nem itt kéne.
Legend Killer
#14 bann 😄. vagy pár felkiáltójel. reklám. véletlen tévedtem a topikba 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Máté94
hali, tudná törölni vmeik modi ezt a topikom, utólag rájöttem hogy minimálisan warez és fölösleges :/

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

neki büntetlenül lehet reklámozni?
reklámtopik, szintén zárható és kaphatna egy beutalót is a topiknyitó
gz8
Reklámtopic, zárható, a topicnyitó meg mehet a banamákra.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Pheel
Lassan nem kellene hülyeségeket beszélned ebben a topikban...
werkfilm
Lassan be kéne zárni az összes random sony nokia meg hasonló mobilos topicot mert ez érvénytelenítette õket.

Pheel
.
Petka
A T-Mobile topicba szeretnénk kérni fejlécbe berakni ezt a kis HTML oldalt, ha megoldható, valamint a topic átnevezését "T-Mobile internet" topicra. Köszönöm!

Airbus A380
Sehol máshol nem értelmetlen de persze nem meglepõ hogy itt az sg-n bezárták

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Pheel
Ne nyiss értelmetlen topikot, és meg is van oldva a gondod!
Airbus A380
hali

kérnék szépen itt egy teljes offtalanítást sajnos páran úgy élik ki magukat hogy szétcseszik a topikot köszi.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Juhiii
Üdv! Ezt kellene ide az elõzõ helyett, köszi! <#integet2>

GO GUNNERS!

RS
EZT a bannert EBBE a topikba kellene kirakni. Köszönjük! 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

törölhetõ... köszi 😄

Pheel
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!
Petka
Mostmár pedig lehetne az...
djsylus nem fogja magától befejezni

Pheel
Átnéztem. Bunkó a gyerek, de ez még nem válóok.
Gery85
Szeretnék segítséget kérni a T-mobile korlátlan internet témában,mert nagyon kezdenek elmérgesedni az indulatok!!!
Köszönöm elõre is!!!

Gery85
Sziasztok
Szeretném ha törülnétek az off hozzászólásokat a ebbõl a témábólmert ma nyitottam és már tele van mindenféle nem oda való dologgal.
Köszönöm elõre is. A topik nevét pedig kéretik úgy hagyni, akinek ebbõl nem jön le,hogy a t-mobile az nem t-online azzal valami probléma van.

schrank
szevasztok
légyszi segítsetek a csávónak a "t-mobile korlátlan internet" topikba hogy át tudja írni a címet
thx

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Juhiii
Köszi szépen!

GO GUNNERS!

Pheel
.
Juhiii
Üdv! Ezt a képet szeretném, ide bannernek! Köszönöm!

GO GUNNERS!

Pheel
!
elitehun
EBBE a topikba rakjátok be az alábbi képet bannernak. THX!
nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Airbus A380
Hali néhány kedves user fittyet hányva a topik témájára teljesen félre viszi atopikot. Amennyíben megoldható offtalanítást kérnék. köszi.

link.

artschiatwork
R3TR0
NAh van most már nagyon jo banner akkor kérném szépenEZT A BANNERT

IDE

THX

R3TR0
EBBE A TOPICBA kérném berakni EZT A BANNERT

Pheel
Érdekes, hogy most más smilet tettél, mint amikor vicceskedve beismerted, hogy csesztél használni a keresõt...
Máté94
Ez azért kár volt!<#gunyos1>

Máté94
Nem figyeltem mert nem adta ki a keresõ de törölnétek?😄
eZT ITT😄
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ok 😊 írtam a szerzõnek ha átheggesztette zaklatunk miatta 😄 köszi

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Pheel
Még mindig nagy az a kép.
ebben a topikban a #84 hszt léccives valaki csinálja meg ha van rá mód 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Pistike 007
Benny04
Itt is...
(#517)

kuci06

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1109420890http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1109420890

reklám

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

SHADOWEYES7