Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

írj normálisan sztem 😉
am meg szervíz és kész!
VALAKI!NAGYON FONTOS LENNE HOGY VALAMIlyEN ÖTLET VAGY VISSZAÁLLÍTÓ,TÖRLÕ KÓD A SEZ310-ES TELEFONOMHOZ (AMI MÛKÖDIK) MERT MEGHÜLYÜLT ÉS A TELJES VISSZAÁLLÍTÁS SE SEGÍT!HELP!!!!!
Mike at home
Üdv!

Anyám ósdi siemens telefonját lecserélendõ odaadtam neki a kevésbé ósdi SE K500i-met. A K500i-t pannonos elõfizetéssel vettem, majd ezt a elõfizetést a hûség lejártával, 2006-ban felmondtam. Anyám szintén pannonos, de prepaides. Elvilág tehát a telefonban illene mûködnie a pannon kártyájának. Bekapcsoláskor látja is a Pannon hálózatát, fel is jelentkezik oda, de ami a lényeg sem hívást kezdeményezni, sem hívni nem lehet.
Hívás kezdeményezésekor hálózati problémát jelez, a pannonos 173-at sem lehet vele felhívni, ha pedig a telefont hívom, nagy büdös semmi, még az sem, hogy technikai okok miatt nem kapcsolható.

Ötletek?
köszi a segítséget!

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

jenki2
hi,

van egy Nokia 3500 classic telefonom. Lehet erre a telefonra térképet letölteni és ha igen, akkor honnan?

ezt talán a programot keresek topicban tedd fel,sztem ott tudnak válaszolni/segíteni.
zvaragabor
Üdv. Tud valaki olyan programot windowsra, amivel jar kiterjesztésû játékot lehet futtatni, ás játszani vele?

Chaos Anno Domini

okés...
Üdv! Van egy motorola v377-esem és olyan problémám lenne, hogy a mikor hív valaki nem írja ki a neveket csak a számokat, hiába vannak a nevek elmentve a telefonba. Van erre valami megoldás? Köszönöm!
ZilogR
Asszem symbian alá van olyan program, h csak azokat a hívásokat fogadja, akik benne vannak a telefonkönyvedben... én is érdeklõdtem efféle után és kaptam ezt az infot, de soha nem néztem komolyan utána...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

üdv.olyan érdkelne,hogy azt meglehet-e valósítani hogy pl. egy adott telefonszámról vki engem ne tudjon hívni?
azaz letudom-e tiltani?
pl.06305659899 (kitalált szám) ne tudjon engem hivni soha.
ezt meglehet valósítani?
Csabesz6
Sziasztok!
Van egy Nokia 6280-asom, és van hozzá CA-53 USB kábelem.Hiába telepítek neki bármit (pc suite, usb driver ca53) a gép cseszik felismerni...van valami ötletetek?
Köszönöm.Jah SP2-m van...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

xNoodlex
Hívd fel a szolgáltatódat

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

PLS HELP fontos lenne

Hi all kellene 1 kis Help.
Leejtettem a telefonom, és kiesett belõle az aksi.
Összeraktam, de nem kéri a PIN kódot, hanem egybõl a PUK-ot kéri.
Azt viszont nem tudom, mert nincs meg a papírja.
Honnan lehet megszerezni újra, vagy mit lehet ilyenkor csinálni???
A telefon elõfizetéses.
Elõre is THX.

DannyToyota
Sziasztok!
Nekem egy K800i-m van vigyázok rá mint a szemem fényére, imádom.
Ma elkezdett ki-be kapcsolódni magától. Esetleg tudja valaki, hogy
ez miért, hogyan van? És mi ilyenkor a teendõ?

Elõre is köszi ha valaki tud valamit.

Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!

xNoodlex
Hello!
Nokia 6233-mas telóm van és le szeretném venni az elõlapját.
Tud valaki segíteni?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Sziasztok.Van egy céges telefonom(Nokia 6021-es) nem is ez a lényeg hanem a kártya is céges elöfizetéses.Ugy kaptam hogy már valakié volt.Ugy volt beállitva hogy nem kért pin-t.Most adni akartam neki pin-t a régit nem tudtam mert(honnan tudnám) és most elszurtam mert puk kodot kér,lezárta a kártyát.Tudnék ezzel csinálni most valamit hirtelen? vagy be kell sétálni a szolgáltatóhoz és ott majd helyre állitják? Kössz a válszt elöre is.
Hallo vki nem tudja hogy a samsung i900 omnia müködne turbo simel???meg ha igen hol tudnék venni ilyet?mármitn turbo simet?nem tud vki ?

Sziasztok!Egy kis segitséget szeretnék kérni tõletek!Olyan telefont keresek hogy Nokia 2652.Csak új jöhetne szóba.Aki tud egy helyet ahol lehet ezt még kapni légyszives jelezze.Elõre is köszönöm!
Sziasztok!

Nagyon fontos és SOS-es kérdésem lenne. holnap megyek telefont venni, és nem tudom, hogy milyen vegyek, kérlek segítsetek vagy mondjatok véleményt a telefonról ezek közül a telefonokból kéne választani:
Motorola_K1Nokia_2610Nokia_3109Nokia_5200samsung_e250samsung_m310samsung_m610samsung_m620t280iw200ivagy ezek közül melyiket ajánljátok
Elõre is köszi a segítséget

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

circa
Köszi, de már megoldottam tegnap egyedül 😊)) szerencsére nem rontottam el rajta semmit 😉

LoDMaSt
http://www.pdamania.hu/forum/kezdo.php3 itt van rá esély, h tudnak jó tanácsokat adni 😊

@ Hellomarci

circa
Hali, egy HP iPAQ 514 Voice Messengerem van és szeretném felfrissíteni a ROMot rajta. Meg is találtam a HP oldalán a szügséges patchet hozzá de még nem csináltam ilyet, és nem akarom hogy elszáljon tõle a teló, fõleg nem hétközben, szóval ha valaki már csinált hasonlót esettleg éppen ilyen típusú telefonna, megköszönném hogyha leírná hogy hogyan kell csinálni, meg hogy egyáltalán megéri-e. Elõre is köszi😊

Különc
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy sajnos úgy alakultak a dolgok hogy a párommal sokszor csak telefonon tudom tartani a kapcsolatot a héten és a múlt havi 61 ezres után most egy 54 ezreset sikerült összehozni. Na most az a helyzet, hogy az elõzõ havi hagyján, de ebben a hónapban csak én hivtam mobilon (plusz azóta áttértünk netes telefonra) csak SMS van. Én kártyás vagyok és épp a mai nap volt két hete hogy töltöttem rá 5000 forintot. Igaz, hogy én beállítottam az SMS Te+ Ént és a Friends díjcsomagot, de igy is van még 500 Ft a kártyán. Hogy lehet, hogy neki ennyivel több? Egyébként õ elõfizetõs, mindketten azonos szolgáltatóval.
Lehetséges, hogy a telefonja is okozhatja ezt? Értem ez alatt hogy az ékezetes vagy speciális karaktereket többnek számolja és nagyobbak az SMSek?Mondjuk egy ideje õ is ékezet nélkül ír, a szolgáltató válltig állítja hogy 600 feletti SMSt küldött kb 3 nap alatt... Válaszotokat elõre is kösz!
Nokia 2760-as készüléke van ha ez segít

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Wacak
Sziasztok!

Már egy másik fórumban érdeklõdtem, de ott senki nem tudott segíteni.

SonyEricsson K550i telóm van, amirõl sajnálatos módon letöröltem a fontos sms-eket. Van-e rá lehetõség, hogy visszaállítsam ezeket. Ha igen milyen módon, milyen programmal tudom megtenni.

Minden segítséget elõre is köszi

Sziasztok! Torolt telefonszamaimat szeretnem visszaallitani E65-os Nokian. Segitsetek!<#help>
Sziasztok Hogyan tudnák függetleniteni egy Sony Erisscon K280i-t!!
Minden segitsséget köszönök!!
üdv mindenkinek. segítségetek szeretném kérni abba, hogy leszeretném menteni a telefonomról az sms-eimet. Ezt hogy tudom megcsinálni? Nézelõdtem interneten de nem nagyon találtam mûködõ megoldást. Teló típusa: Motorola U6
elõre is köszi a segítségetek

fery02
😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Icebarney
Add vissza a gazdájának!<#banplz>

Sziasztok!
Van egy samsung SGH E210.-es telefon a biztonsági kóddal le van zárva és nem tudjuk a kódot,hogy lehet resetelni nem lehet billentyû kombinációval?
Szép estét mindenkinek!Olyan gondom van,hogy van egy sony ericssonom/510/ van hozzá egy adat kábel,cd kiszeretném kodolni,hogy független legyen szeretnék kérni a segitségeteket

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

fery02
Jaaa, igen, megjavult. Bocsi, hogy nem jeleztem vissza. Valamit még nyomkodott rajta, aztán helyreállt, de nem tudom, hogy mit. Most jó minden. 😛

Icebarney
Megjavult már? Ha nem, akkor esetleg megpróbálni: gyári beállítások visszaállítása(SEn nem tudom hol kell, de Nokian van ilyen, az biztos)

fery02
Ismét én vagyok. Apum nyomkodott valamit tegnap este a Vodafonos w200i-jén, és azóta nem tud hívni, csak hívást fogadni. Helyette ezt mondja egy nõi hang: "Ez a szolgáltatás nem elérhetõ. További információkért hívja az ügyfélszolgálatot!"

tobias88
hellosztok, most vettem egy viewty-t, kipróbáltam, de elég homályos a kép! észrevettem, hogy van mûanyag védõfólia a lencsén!

az lenne a kérdésem, hogy azt szerintetek le kellene venni, úgy jobb képet csinál, vagy hagyjam rajta, hogy ne karcolódjon?

elõre is köszi
Sziasztok!
Uj theme-t keresek BB Pearl-hoz. Hol talalok?
Icebarney
Örülök, hogy megoldódott.

fery02
De, ez volt a baj, ugyanis kiderítettük, hogy ez a SIM kártya már régóta megtelt, és átállt közbe a telefon memóriába mentésre. Innentõl kezdve már nincs gond. 😊 Köszi a segítséget! Neked is tesó07.

Icebarney
Vagy nem lehet, hogy a régi telefon saját memóriájába voltak eltárolva azok a számok?

tesó07
Sztem telefonkönyv-beállítások és másold át a telefonkönyvet a sim-rõl a telefonmemóriába.

RMCF

fery02
Sziasztok, az a bajom, hogy vettünk apumnak egy vodafonos Sony Ericsson w200i-t, amibe át tettük bele a régi telefonjából a SIM-et, és ezen a w200-on, ha hívják, akkor csak számot ír ki, nevet pedig nem. Valaki tudja, hogy mit, hol kéne átállítani?

tiburon26
hali!segitseget szeretnek kerni toletek:n70es nokiam van errol megy most a net,csak az vele a gondom hogy a messenger,skype nem mukodik!tudja valaki mi lehet az oka.nem tudok bejelenkezni sem.a valaszokat elore is koszonom

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tobias88
Ilyet lehet kapni az országban? Mert én nem találok!

Lg Kabel TV out pro LG KU990
tobias88
Hello mindenkinek, egy olyan kérdésem lenne, hogy ha interneten vásároltam telefont, rendes regisztrációval, személyes átvétellel, a rendelést hogy tudnám esetleg lemondani? Van e egyáltalán rá lehetõség?
Icebarney
Attól függ, milyen szolgáltató
vodafone WAP, vodafone GPRS WAP
pannon
T-mobile
De egyébként szerintem a beállítások gyárilag bennvannak, esetleg csak aktiválni kell egy SMSsel, de ennek majd nézz utána a fent linkelt oldalakon.

tesó07
Vki nem tudja hogy kell Samsung e770-nél beállítani a wapot??pls

RMCF

Köszi szépen!

Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.

biomage
ja igen még hogy hivjam fel, azt sem tudom melyibe fog kerülni a hivás -.-

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

antalkrisz
http://www.zedge.net
Ingyenes reg. szükséges!

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu