Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am meg szervíz és kész!
Anyám ósdi siemens telefonját lecserélendõ odaadtam neki a kevésbé ósdi SE K500i-met. A K500i-t pannonos elõfizetéssel vettem, majd ezt a elõfizetést a hûség lejártával, 2006-ban felmondtam. Anyám szintén pannonos, de prepaides. Elvilág tehát a telefonban illene mûködnie a pannon kártyájának. Bekapcsoláskor látja is a Pannon hálózatát, fel is jelentkezik oda, de ami a lényeg sem hívást kezdeményezni, sem hívni nem lehet.
Hívás kezdeményezésekor hálózati problémát jelez, a pannonos 173-at sem lehet vele felhívni, ha pedig a telefont hívom, nagy büdös semmi, még az sem, hogy technikai okok miatt nem kapcsolható.
Ötletek?
köszi a segítséget!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
van egy Nokia 3500 classic telefonom. Lehet erre a telefonra térképet letölteni és ha igen, akkor honnan?
Chaos Anno Domini
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
azaz letudom-e tiltani?
pl.06305659899 (kitalált szám) ne tudjon engem hivni soha.
ezt meglehet valósítani?
Van egy Nokia 6280-asom, és van hozzá CA-53 USB kábelem.Hiába telepítek neki bármit (pc suite, usb driver ca53) a gép cseszik felismerni...van valami ötletetek?
Köszönöm.Jah SP2-m van...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Leejtettem a telefonom, és kiesett belõle az aksi.
Összeraktam, de nem kéri a PIN kódot, hanem egybõl a PUK-ot kéri.
Azt viszont nem tudom, mert nincs meg a papírja.
Honnan lehet megszerezni újra, vagy mit lehet ilyenkor csinálni???
A telefon elõfizetéses.
Elõre is THX.
Nekem egy K800i-m van vigyázok rá mint a szemem fényére, imádom.
Ma elkezdett ki-be kapcsolódni magától. Esetleg tudja valaki, hogy
ez miért, hogyan van? És mi ilyenkor a teendõ?
Elõre is köszi ha valaki tud valamit.
Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!
Nokia 6233-mas telóm van és le szeretném venni az elõlapját.
Tud valaki segíteni?
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Nagyon fontos és SOS-es kérdésem lenne. holnap megyek telefont venni, és nem tudom, hogy milyen vegyek, kérlek segítsetek vagy mondjatok véleményt a telefonról ezek közül a telefonokból kéne választani:
Motorola_K1Nokia_2610Nokia_3109Nokia_5200samsung_e250samsung_m310samsung_m610samsung_m620t280iw200ivagy ezek közül melyiket ajánljátok
Elõre is köszi a segítséget
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
@ Hellomarci
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy sajnos úgy alakultak a dolgok hogy a párommal sokszor csak telefonon tudom tartani a kapcsolatot a héten és a múlt havi 61 ezres után most egy 54 ezreset sikerült összehozni. Na most az a helyzet, hogy az elõzõ havi hagyján, de ebben a hónapban csak én hivtam mobilon (plusz azóta áttértünk netes telefonra) csak SMS van. Én kártyás vagyok és épp a mai nap volt két hete hogy töltöttem rá 5000 forintot. Igaz, hogy én beállítottam az SMS Te+ Ént és a Friends díjcsomagot, de igy is van még 500 Ft a kártyán. Hogy lehet, hogy neki ennyivel több? Egyébként õ elõfizetõs, mindketten azonos szolgáltatóval.
Lehetséges, hogy a telefonja is okozhatja ezt? Értem ez alatt hogy az ékezetes vagy speciális karaktereket többnek számolja és nagyobbak az SMSek?Mondjuk egy ideje õ is ékezet nélkül ír, a szolgáltató válltig állítja hogy 600 feletti SMSt küldött kb 3 nap alatt... Válaszotokat elõre is kösz!
Nokia 2760-as készüléke van ha ez segít
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Már egy másik fórumban érdeklõdtem, de ott senki nem tudott segíteni.
SonyEricsson K550i telóm van, amirõl sajnálatos módon letöröltem a fontos sms-eket. Van-e rá lehetõség, hogy visszaállítsam ezeket. Ha igen milyen módon, milyen programmal tudom megtenni.
Minden segítséget elõre is köszi
Minden segitsséget köszönök!!
elõre is köszi a segítségetek
Van egy samsung SGH E210.-es telefon a biztonsági kóddal le van zárva és nem tudjuk a kódot,hogy lehet resetelni nem lehet billentyû kombinációval?
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
az lenne a kérdésem, hogy azt szerintetek le kellene venni, úgy jobb képet csinál, vagy hagyjam rajta, hogy ne karcolódjon?
elõre is köszi
Uj theme-t keresek BB Pearl-hoz. Hol talalok?
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
vodafone WAP, vodafone GPRS WAP
pannon
T-mobile
De egyébként szerintem a beállítások gyárilag bennvannak, esetleg csak aktiválni kell egy SMSsel, de ennek majd nézz utána a fent linkelt oldalakon.
Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8