MTK

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dotkom
sry. csak sose tudom, hogy ki mire celoz ezzel. egyebkent mi az a politikai jelzo?

http://atwwebmaker.tx.hu/

9csöves9
pláne,hogy a vallásnak alapvetõen nemsok köze van a politikához

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

dotkom
melyik politikai jelzo? mert pl az hogy zsido csapat azt nem kell lemosni. csak masokat zavar neha.

http://atwwebmaker.tx.hu/

zico87
Hát igen a az MTK nemmosthatja le azt a politikai...jellzõt..de nemazt kell már nézzni ez a mult a jelenbe egy jókis csapatuk van fiatalokból.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

soma22
szerintem nem.
sosem volt a fiatalok kedvence az mtk, leginkább sokan az utánpótlásukat használták ki, ezért eszméletlen mennyiségû ifi és serdülõcsapata van/volt.leginkább idõsekbõlállt a szurkolótáboruk.a focijuk az utóbbi idõben valóban szép, de maga a klubb elég visszataszítólegalábbis számomra,de politikát nem viszek a dologba.
remélem az itt fejlõdõ ésemlitett fiatalok minél elõbb elkerülnek a megfelelõ helyekre, mert jelen pillanatban Mo-n nem tudnak huszonév felett fejlõdni a játékosok. Ez talán nem is az edzõközpontok szinvonala miatt van igy, hanem a szemlélet miatt.
Amig fiatalok küzdenek hogy mondjuk elvigye õket egy külföldi klubb, de mikor felnõnek és nem vitte el õket senki megtörnek,és ennyi.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Láma!
eddig valoban igy volt.most kéne felmérni hogy ki szurkol nekik. hidd el, meglepödnél...

tobias88
az Mtk össz szurkolója Magyarorszáhgon még a 10ezret sem haladja meg, a nézõk max ha ezren kint vannak
akkor azért vilt annyira ismerõs :D
Láma!
de, a 95'-ös csapat tagja volt. illetve annak biztos hogy tagja volt.

Hajdu nem volt fradista ?
Taranov
Pontosan.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

antijuve
az Goran Jezdimirovics a kapus pedig Hajdu Attila

ups and downs

zico87
Én is szeretem az MTK-t a fiatalokra épít és ez a jövõre nézve sztem jó döntés.

MTK Story

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

Zsolti9014
Hajdu Attila?

Hajrá Magyarország!

Taranov
Elképzelhetõ, hogy Sorin Botis figyel ott az elsõ sorban? Vagy tévedek?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Kis nosztalgia?
Itt még látom szegény Zavadszkyt, Illést, meg ezt a szimpatikus fiatalembert, aki kapus poszton játszott, de most nem jut eszembe a neve.

gecc

gabber_saviola
srácok, kicsit emelkedhetne a kommentek színvonala

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Ars3nal
ez mondjuk igaz

antijuve
tök mindegy h viccnek szánta-e vagy nem,Tornyi így-úgyis egy barom:))

ups and downs

Ars3nal
ez így ugye vicc? tornyi ekkora barom lenne?:O

báttyó02
:DD!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

szegény te.
egyébként németh 1-2 év múlva kiszorítja saha-t a manchesterbõl
/by. tornyi futballisten barni/

BUDA > miskolc.

Ars3nal
nem vert át:D

Hümmm... Úgy láttam nincs ilyen topik. Õszintén szólva Újpest-szurkoló vagyok, de igen irigykedve nézem az Mtk csapatát manapság, úgy látom a nemzetközi edzõmeccsek is egész szépek voltak eddig, érdekelnének inffok, vélemények a klubról, s persze érdekelne, hogy mi lesz Kanta, Hrepka, Németh, meg a többi jelenleg itt fejlõdõ tehetség sorsa.

Remélem nem vert át a keresõ, s tényleg nem volt ilyen topic eddig.

← ElőzőOldal 2 / 2