Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Offline el se indítja a játékot :) Kiderült, hogy Atari seró volt a hunyó.

Fákjúal!

3Error
Próbáltad net nélkül, offline?

@David10R, szerintem felejtős... <#szomoru2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Helló Mindenki! A TDU 2-höz próbálok tokeneket venni casinózás végett. Az Atari ugye game over, viszont a TDU2 hivatalos oldalan a support részen meg errort ír ki. Valami ötlete valakinek esetleg plz?
ffxi
Hellótok!

Nálam miért nem telik az idő? Hawaii sosincs sötét, 12:00 és Ibizia-n sosem kel fel a nap, 24:00. Nem tudom megcsinálni a fotós küldiket pl. :(

Fákjúal!

3Error
Meg. "Üresebb" a Crew-nál, de komolyabb. <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Én is gondolkoztam rajta,a Crew ritka sz@r ez után.
Azon gondolkodom,megéri e még feltelepíteni?:D
3Error
<#idiota>

Szabi
mobilos tdu3 :D

"Nulla tenaci invia est via"

3Error
Ez meg mi? <#nevetes1>

Szabi
//www.youtube.com/embed/kQL67Nhg4kg -.-

3Error
Ha sikerült akkor nagyon szívesen ! <#wink>

Uhh kössz ember sikerült ezer hála!!! :D
Ugyan azzal az email cimmel?
3Error
Regisztrálj az Atari honlapján is.

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudok játszani onlinen? Mert mindig azt irja ki, hogy ez a profil nem létezik, pedig regisztráltam a test drive unlimited 2.com-ra!
3Error
Szívesen ! <#alien2>

Köszönöm szépen a seítséged!
3Error
Egyedileg készített autókat bonyolultabb lesz belepakolni, itt találsz infót.
De fentebb a "Kibontáshoz segítség"-et nézegetheted. <#nezze>

[HUN]FaTaL
Ki kell csomagolni a játékot, olvass vissza.

http://goo.gl/gd6Zi5

nem egy oldalrol töltötem le INGYENES!És ezt szeretném belerakni de seholnem találom hogy hová kellene berakni mert a tdu1-nél megy simán de tdu2-nél nem nagyon akar!előre is köszi
3Error
Az Atari lapján vásároltakra gondolsz? Azok a kereskedőknél lesznek megtalálhatóak telepítés után.

Üdv!Érdeklődni szeretnék hogy a kiegészitő kocsikat hova tudom berakni TDU2-ben mert kerestem de sehol nem találom ugy mint a tdu1-nél!előre is köszönöm!üdv
3Error
Persze, offline is játszató ugyanúgy.

wollnerd
Lehet az online profilt offline is játszani a TDU2-ben....
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.06.17. 20:52:13

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dante73
Hogy meddig megy.... na az rejtély. Offline, asszem csak offline profillal van. (Azaz, amit online elértél, szerverlelövésnél kuka,)

http://www.freetvmaci.info/

Troger911
Üdv! Most akciós steamen és beugorhatna kártyapénzből. Lehet tudni, hogy mikor lövik le a szervereket? Illetve utána megy offline a játék? Köszi!
Dante73
Mennek, de folyamatos jó idő, 18:00-óra van. Vagy az utóbbi pár alkalommal "mákom" volt..... <#nyes>

Helló gyerekek!Mennek még a multi szerverek?Nyomnék egy kis krúzt
wollnerd
Kapcsold ki a SmartScreen-t és a DEP-et is! Hátha...
link_Smartscreen link_DEP
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.06.04. 18:43:35

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dante73
Hali!
Pirinyó segítség kellene.
Most tettem fel a windows 8.1-et. Indítom a játékot, megy mint az álom, de a kameramozgástól elhányom magam belső nézetben. Mondom, semmi gond, camhack, és megoldódik. Vírusírtó már a letöltést is blokkolja, kikapcsolom, kibontom, elindítom, utána a játékot, a win MINDENT bezár. Camhack eltünt. Szedem megint; winrar üzenet; hozzáférés megtagadva. Na ilyenkor mi a büdös lószerszám van? A win akar okosabb lenni, és megvédeni engem magamtól? Valakinek valami ötlet, vagy win8.1 alatt is működő verzió.... Pls.... HELP!

3Error
Szép kép, de feltartjátok a forgalmat. <#zavart1>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

dutchvictor
A testdriveunlimited2.com oldalon van profilom, igen. :)

MerlinW
Van TDU2 accountod? Ha nincs akkor az szívás lehet, mert nem tudom hogy a halott oldalon működik-e még.

[merlinw.org]

allock
válts profilt

#hhwnd

dutchvictor
Akkor van valami plusz teendő, hogy belépjek a szerverre? Mert ha belépek a játékba, automatikusan offline vagyok :(

3Error
Elhiszem nektek, ellenben nekem 99%-ban nem dolgoznak... :(
(a szerver-állapot sem töltődött be olyankor)

Szabi
köszi <#pias>

HBD HG

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

MerlinW
Én is tegnap gurultam pár percet, mennek a szerverek, voltak játékosok is elegen.

[merlinw.org]

marcihusi
Ez tévedés. Hetente szoktam gurulni 1-2 órát, természetesen online, ezért gyorsan meg néztem most is, hogy mi a helyzet, de tökéletesen működnek a szerverek. Azonnal bedobja a játékosokat ha csatlakozni próbálok hozzájuk. Nem mondom, hogy sokan vannak, de a szerverek még élnek.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

dutchvictor
Szia! Köszönöm a válaszodat. Sajnálattal hallom, hogy nem megy az online mód, ami miatt kedvet kaptam, hogy megvegyem! :D Szép napot és Köszi még egyszer! :)

3Error
Szia ! A kormányhoz nem tudok hozzáfűzni sajnos semmit, de az offline módra van pár „okosság”, ellenben fölösleges online-nak lenned, mert egyáltalán nem dolgoznak a szerverek.

dutchvictor
És még annyi, hogy automatikusan offline vagyok, van valami megoldás arra, hogy online legyek? Semmit leírást nem találok erről, ami kézzel fogható. A játék eredeti, regelve is vagyok a honlapon.

dutchvictor
SziasztoK!

Tudnátok ajánlani egy jó kormány beállítást Logitech Formula Force EX-hez? Valamiért a gáz és fék reakciók akárhogy állítom, kezelhetetlen szinte. Indulásnál ugrik az autó, fékre meg úgy reagál mint akit visszahúznának dróttal.... Valakinek van valami ötlete? Remélem nem tűnik túl primitívnek a kérdés :)
Szép napot nektek!

3Error
Remél(t)em, hátha lesz TDU3, offline móddal is... Azt mondod pont a The Crew lett a TDU3?! Kit izgat Amerika, a csapból is az folyik, tökömért nem Európa... :(

3Error
Ugyan ez volt velem is, csak még nem steam-es verzióval... :(

Sziasztok! Nemrég vettem meg a játékot eredetiben, és a problémám, hogy nem tud mentést csinálni telepítés után. A tünet a következő: telepítés után, elindítom offline. Végig megy az intro, besétálok a story alapján a garázsba... stb.... Amikor az első autómat venném, rákattintok a "buy"-ra és nem történik semmi. ESC-re reagál, tehát nem fagy le, beállításokat elő tudom hívni, és enged kilépni a játékból. Savedata mappát, illetve Eden Games mappát sehol sem találok a gépen (WIN 8.1)... Esetleg fordult elő hasonló valakivel?
[HUN]FaTaL
c:\users\felhasználónév\documents\eden games mappát átmásolod.

http://goo.gl/gd6Zi5