Monster hunter freedom 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki nem tud freedom 2 es oldalt? Topicot vagy valamit ahol frissen irnak a játékrol? mindenhol keresgéltem de bemutatokon kivül meg a freedom 1 en kivül sehol semmit nem találtam.
Seth
PC-s?? El vagy e tévedve ? Vagy a Frontier-re gondolsz? Nem hinném hogy valaha is lesz angolul

PSN ID.: Beegabor

bocs de mikor jelenik meg a 2 pc-s angol nyelvû változat?
VLB
eddíg is volt online, hála az xlink kai-nak.

Amúgy nekem is ilyen páncélom van, 8 piros fatalis halt meg érte😄

Lalikum

Samballah
sziasztok! segítséget szeretnék kérni MH freedom 2 (PSP) ben.
Még a legelején vagyok, felvettem a tûznél álló village chieftõl az elsõ kuldetesem, kimegyek tõle jobbra a faluból legyikoltam a szörnyeket, 3 valamilyen cuccot kellett gyüjteni,ilyen kosszerû lényekbõl, meg is szereztem, de az a kérdésem hogy lehet "bevinni" a küldetést? ha visszamegyek az ösvényen, csak a házamhoz jutok, de nem tudok visszamenni az öreghez kuldetéssel.kicsit zavarosnak tûnik a játék rendszere. köszi elõre is a segitséget!

PsnID: YOULUPUKKI

5c0rp330n
jön hamarosan a 2G rész, amiben lesz online játék is és még 1pár hasznos kis újítás 😊

Fido4life
te elkényesztetett szar..-.-

macselek
Nem lehet online játszani:S Csak multiban...

edios
Vki játszik itt online? Ui (bár tény, h nem voltam a legtürelmesebb) felcsatlakoztam a netre vele, bementem a kocsmába, és egy darab online küldit sem láttam, sõt, kifejezetten olyan érzésem volt, hogy egyedül vagyok. Pedig elvileg ez egy népszerû online játék😊

Furának tartanám, ha amiatt nem múûködne online, mert backup. MoHH is simán megy neten..:S

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

macselek
na megvan, most a két csillag közti questet kéne megcsinálni, de fingom sincs hogy mit kell...:S

baggins
Gondolom tojást kell cipelned. Pedig nem nehéz. Várd meg, amíg a Rati eltûnik a hegytetõrõl, töltsd fel max.-ra egy Well done Steak-el a staminád, vedd fel a tojást, aztán uccu: rohanj vissza a bázisra. Ezek a cipelõs küldetések egyébként mindenkinek a halálát jelentik, késõbb lesz olyan, hogy megemlegeted a készítõk felmenõit.

macselek
Most ott tartok, hogy kinyirtam a három veloci hogyhivjákot, és elvileg elkéne osonnom a rathalos mellett, ami nekem eddig egyszer sem sikerült...

macselek
ha nagyon ügyes leszek, akkor is legalább két hét..😄

baggins
Figyeld a húst, amikor elhallgat a zene, alig láthatóan megváltozik a hús színe. Na ekkor kell X-et nyomni.
Azt az ominózus kardot valóban úgy kell kihúzni, ahogy Scorpeeon kolléga említette, de csodát ne várj tõle: addigra lesz százszor jobb is. Viszont késõbb kombinálni tudod egy másik karddal, ha teljesítetted az összes offline küldetést (ha ügyes vagy, ez cirka 50 óra 😊))))

Ha valakit esetleg érdekel a Monster Hunter Portable 2.

Papesz

macselek
ufff hol van az még😄

scorpeeon
Rathalos-t kell kinyírni ahhoz h ki tudd húzni, úgy hallottam 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

macselek
Mi akar lenni a házunk mögötti excalibur? Megpróbáltam kihúzni, de nem sikerült<#szomoru1>

macselek
Segítség kéne😛 elkezdtem most akkor játszani, már kemény második "küldetést" csinálom, de folyton elrontom és megégetem a húst.. hogy kell megsütni normálissan?

ColdFire
igen, tolom

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

macselek
macselek
Már van is, csak japán...<#shakehead>Majd ha lesz Eu-s, vagy Usá-s akkor nekem is kell majd. Télleg, Te még tolod a mhfet, Coldf?😊

ColdFire
amugyis ps2n is van

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
2 kell

macselek
Videók alapján? Vagy játszottál is vele? Én nem így érzem.... Hát, érdekes...

tigeroo
azért nemszeretem a psp-t mert olyan csõlátós érzése van az embernek (legalábbis nekem)
Laky
Jól néz ki, kár, hogy nincs PSP-m 😞

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

scorpeeon
Itt egy kis infó

Egyébként az egyik legjobb grafikájú játék PSP-re. Azt mondják, hogy multiban nagyon jó játszani, de egyedül sem rossz.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

bardocz
valami infó esetleg?
scorpeeon
Ma jelent meg a 2 japánul 😊

Pheaper
nincs psp m 😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

macselek
Minden errõl a játékról😊 Sztem nagyon király! Ajánlom minden psp-snek!😊