Monster hunter freedom 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Amúgy nekem is ilyen páncélom van, 8 piros fatalis halt meg érte😄
Lalikum
Még a legelején vagyok, felvettem a tûznél álló village chieftõl az elsõ kuldetesem, kimegyek tõle jobbra a faluból legyikoltam a szörnyeket, 3 valamilyen cuccot kellett gyüjteni,ilyen kosszerû lényekbõl, meg is szereztem, de az a kérdésem hogy lehet "bevinni" a küldetést? ha visszamegyek az ösvényen, csak a házamhoz jutok, de nem tudok visszamenni az öreghez kuldetéssel.kicsit zavarosnak tûnik a játék rendszere. köszi elõre is a segitséget!
PsnID: YOULUPUKKI
Furának tartanám, ha amiatt nem múûködne online, mert backup. MoHH is simán megy neten..:S
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Azt az ominózus kardot valóban úgy kell kihúzni, ahogy Scorpeeon kolléga említette, de csodát ne várj tõle: addigra lesz százszor jobb is. Viszont késõbb kombinálni tudod egy másik karddal, ha teljesítetted az összes offline küldetést (ha ügyes vagy, ez cirka 50 óra 😊))))
Papesz
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Egyébként az egyik legjobb grafikájú játék PSP-re. Azt mondják, hogy multiban nagyon jó játszani, de egyedül sem rossz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz