Samsung NV10 ismertető
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szépsége mellett néhány igazi..."
LOL! Ez ugye ironikus volt?
LOL! Ez ugye ironikus volt?
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Jesszus, de ronda szegény 😊. Mondjuk ez elég másodlagos, de amikor megláttam ez jutott egybõl eszembe.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Nem akarok senkit megbántani, de szerintem nagyon nem szép. Egy fényképezõgép formáját csak imitálja.
Ilyen magas árért (O.K. plussz 20-30ezer) már komoly csúcskompaktokat lehet kapni.
Szerintem sem ezen fog meggazdagodni a gyártó vagy a forgalmazó.
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
115 ezer! Na ne!
Közel százezerért háromszoros zoom? Nem fogják kapkodni.
Nem igazán értem a 93 000 Ft-t.
Azthiszem nem is akarom megérteni...
Azthiszem nem is akarom megérteni...
Nocsak, új cikkírót köszönthetünk a digicam rovatban? Ugyan felfedeztem néhány elgépelést (pl. harmadik mondat elsõ szava, mérege helyett mérete, feltételezem), de ez csak szõrszálhasogatás, jól sikerült cikk lett😊
A gép engem taszít sajnos, eleve nem bírom a TV, és mp3 készülékeken felnevelõdött cégek betörését a fényképezõk piacára, szépnek biztos szép ez a Samsung, de a kényelmes fogásában erõsen kételkednék.
A zaj még iso1000-en is tûrhetõ szerintem, a magas felbontás, és a nyílvánvalóan erõs zajszûrés ellenére is, a gép többi része pedig teljesen átlagosnak mondható szerintem.
Én személy szerint csak márkahû (gyk elvakult rajongó) vásárlóknak ajánlanám ezt, ár/érték arányban a 93 ezres bruttó árát sokallom, bár elképzelhetõ hogy akik ilyet szándékoznak venni, azoknak nem elsõdleges kérdés az árcédula tartalma...
A gép engem taszít sajnos, eleve nem bírom a TV, és mp3 készülékeken felnevelõdött cégek betörését a fényképezõk piacára, szépnek biztos szép ez a Samsung, de a kényelmes fogásában erõsen kételkednék.
A zaj még iso1000-en is tûrhetõ szerintem, a magas felbontás, és a nyílvánvalóan erõs zajszûrés ellenére is, a gép többi része pedig teljesen átlagosnak mondható szerintem.
Én személy szerint csak márkahû (gyk elvakult rajongó) vásárlóknak ajánlanám ezt, ár/érték arányban a 93 ezres bruttó árát sokallom, bár elképzelhetõ hogy akik ilyet szándékoznak venni, azoknak nem elsõdleges kérdés az árcédula tartalma...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux