Tutorialok - Tutorials

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF tud nekem ehez valaki egy Coelho aláirást szerkeszteni?

Még valami:

Hogyan tudnék aloldalakat létrehozni?

Oldalam: http://darthraven-hircsatorna.blog.hu/

Üdv!

Blogon hogyan tudnék szavazást nyitni? Valaki le tudná írni ennek folyamatát részletesen?

Oldalam: http://darthraven-hircsatorna.blog.hu/

MUNKA LEHETOSEG
Olyan kreativ embert(ket) keresek, aki(k) megterveznenek nekem egy hamarosan nyilo etterem weblapjat.
Irj privit, ha erdekel
Master91
Majd akkor ellegózok vele, köszi!
SrAta
Photoshop
Fenn a menüben
Filter/Blur
Itt a gaussian Blur és a Motion Blur jó neked, de próbálkozz az összes Blur homáylosítás😊

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Master91
Hali! Tudjátok biztos, néha sikerül olyan képet csinálni, ami kicsit elhomályosodik ( hamar rántod el a fényképezõt pl.) valami módszer van rá, hogy PhotoShopba, vagy GIMP-be megtudjam varázsolni?
sõt van még egy olyan oldalam amiben a menü elemeit akárhová el tudom mozgatni csak még nem raktam fel online
designers.atw.hu ez egy teszt oldal én még kezdõ vagyok, de szerintem jól haladok design részét is én csináltam 😊
Sziasztok!
Létrehoztam egy weboldalt. Ebben szeretném megcsinálni a menüpontokat. A weboldal egy fejlécre, és három függõleges részre van bontva. Úgy szeretném megvalósítani a hivatkozásokat az oldalak között, hogy csak a középsõ oszlop tartalma változzon. Ebben szeretnék segítséget kérni.
Ezen alábbi oldal is ilyen struktúrára épül:
http://www.angolna.hu/helyszinek
Üdv.
M

Ne haragudj, de ez pont olyan mint amikor valaki azt mondja neked, hogy "mondj valamit". Milyen színek, formák, stílus stb. részletezd egy kicsit.

Sziasztok, nem tudom jó helyre írok-e itt lehet kérni hogy valaki csináljon egy klaffa képet ps-el?

Hei,
kéne egy kis help: fotosopban vagy úgy általában szerkesztõ software-ben mi a szakszó (angol magyar) arra, mikor a horizont ferde a képen és szeretném beállítani/elforgatni? Melyik menüpont?
thx

HotPants
sziasztok.... photoshop-al kapcsolatban lenne pár kérdésem de akk h itt ne fárasszak mindenkit megkérnék vkit aki esetleg azt érzi h szívesen segítene az vegyen fel msn-re ezen a címen 😊 [email protected]

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni!

Iwiw mintájára szeretnék készíteni egy közösség számára, egy hasonlóan igényes közösségioldalt.

Tudnátok ajánlani valakit, aki letudná programozni?
Természetesen nem ingyen kérném.
köszönettel:
[email protected]

www.1899.hu

sziasztok!

Nyitottam egy weboldalt ami azzal foglalkozik h más weboldalakat hirdet!
Afféle PTC oldalhoz hasonló de itt nincs kifizetés hanem az összegyûjtött "pénzt" hirdetésekre vásárolhatják le a tagok. A hirdetés "olcsó" (nem kerül pénzbe) és garantáltan kinnvan az oldalon addig amíg a "kifizetett" látogatók ránem mennek az oldaladra! tökéletes népszerûsítésre. Az oldal még most indult tehát az elsõ 15-20 oldal aki szeretné hírdetni magát ingyenes felkerülhet az oldalra.

Az oldalt itt érheted el>>>
(a hozzászólásom nem reklám... csupán a weblaptulajdonosoknak szeretnék több látogatót szerezni!)

Üdv!

http://be-clever.co.cc Nézz be és vedd fel akapcsolatot!

Fülüke
Akkor megpróbálom kikapcsolni a gzip tömörítést, csak még megkell találni.

De k*rvajó géped van istenem....

Dj Faustus
"Azthiszem nem használ zip tömörítést"
A kapott hibaüzenet és a fejlécek ismeretében az oldalon használt CMS gzip tömörítést használ.
Itt írnak olyasmirõl, hogy az extra.hu-n nem mûködik a gzip tömörítés (az oldalt összetömörítené - ha engedélyezve lenne - gzippel, és a böngészõ kicsomagolná), tehát az adminisztrációs oldalon kikapcsolandó.

Fülüke
Azthiszem nem használ zip tömörítést. De amúgy az e107 system website tartalom kezelõt használom.

Dj Faustus
Hm, használ az általad használt CMS gzip tömörítést?
Valószínûleg a körül lehet a probléma mivel Firefox alatt az alábbi hibajelentést kapom:
Tartalomkódolási hiba

A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthetõ meg, mert érvénytelen vagy nem támogatott tömörítést használ.

* Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetõjével, és értesítse a problémáról.

A webszerver meg az alábbi fejléceket adja vissza:
HTTP/1.x 200 OK

Date: Sun, 08 Mar 2009 23:04:40 GMT

Server: Apache

Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT

Cache-Control: must-revalidate

Pragma: no-cache

Etag: fe9170c2a43a0d1b31d755263c17dc2a

Content-Encoding: gzip

X-Xfe: 10

Content-Type: text/html; charset=utf-8

X-Cache: MISS from deimos

X-Cache-Lookup: MISS from deimos:80

Via: 1.0 deimos:80 (squid/2.6.STABLE20)

Connection: close

Fülüke
Üdv!

Valami történt az oldalammal. Füleki Pictures - oldalam
AZ van, hogy az explorer és a mozzilla nem nyitja meg, de az opera nevû böngészõ igen. Mi a fene történt? És hogy lehet kijavítani? SEGÍTSÉG!

Ha valakinek szüksége van pár tippre, vagy trükkre, akkor látogassatok el ide. http://www.pixeldesigners.hu
Aquir
dehátbár hogyis pedig!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Itt aztán csak úgy záporoznak a hozzászólások!!!!

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Gyûrött igen😊

Aquir
Gyûrött oké?? Gyõrt ne bántsuk <#ejnye1> 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hali skacok nincs valakinek valami ötlete hogyan lehet mondjuk egy sima felületnek ilyen gyõrött, koszos, retkes, stílust a leg egyszerübben adni.

Sziasztok.
Egy kis segítség kellene nekem photoshophoz. Készítenem kell egy szórólapot ami LA/4-es méretbe kell majd a nyomdának leadnom. A kérdés az az hogy milyen pixel méretet használjak az elkészítéshez.
Nagyon sürgõs lenne. Elõre is köszönöm a segítséget.

Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.

Attila8805
Na ok az volt a baj hogy teljesen kinagyítottam a képet és ezért nem láttam a másikat😊
De van egy új probléma.
"Could not transform because the initial bounding rectangle is empty."
Ezt írja ki.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
hmm érdekes.
Nekem mindig a másik jelenik meg😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Suzaka
Az pedig csak annyi hogy megnyitsz 2 képet, automatikus berakja mind2-t a munkaterületre vagy mittomén' hogy hívják azt a részt aminn dolgozol. 😄

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Attila8805
Ok thx!
De non kezdõ vok és arra nem jöttem rá hogy egyszerre két képpel dolgozni😄
Szóval betöltöm az eggyiket de a másik már nem sikerül😄

Suzaka
Free transform a kép részleten, majd a szem ívéhez igazítod ezzel a kis cuccal:

És végül átállítod mennyire legyen áttetszõ a kép

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Attila8805
PL mint ez!

Attila8805
Hali all!
Hogy tudnám megoldani hogy valakinek a szemébe bele tudjak tenni egy másik képet mintha tükrözõdne benne?

Aquir
hát most éppen szerelik a laptopom, szóval ezt nem tudom megnézni, pech :p
nyilván onnan rémlik miközben használtam a ps-t

nézd meg a 1./vagy 2. menüben a beállításokat, meg a filter menü utáni menüket hogy van e ott ilyen

de néha muszáj nagyon rázoomolni.

aquir, és honnan rémlik? ("you are my only help")
Japep
Kicsinyíts a képen és akkor máris nem kell akkora távolságot megtenned az egérrel... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Aquir
talán van olyan hogy maradjon az ablakban az egér-beállítás a ps-ben, legalábbis rémlik ilyen

nem az a gáz, hogy nem megy egyenesen- shift lenyomásával egyenes-, hanem, hogy begyorosul, ha elérem az ablak szélét.
Aquir
de nincs rá bill.kombináció hogy egyenesen menjen?

KILLER2
Aha...

Töltsük le az internetet!

Dj Faustus

KILLER2
Hátha ért itt valaki pascalhoz:
A következõ programrészlettel lenne gondom:
program atvalto;
uses crt;
var osszeg:longint;
tomb: array<1..100> of integer;
begin
clrscr;
tomb<0>:=45;
write('tomb<0>='); writeln(tomb<0>);
osszeg:=0;
write('osszeg= '); write(osszeg); write('tomb<0>= '); write(tomb<0>);
readkey;
end.

Ez egy részlete egy programnak, ami 2es számrendszerbõl vált át 10esre. Írogattam, de mindig volt valami baja. Odáig jutottam, hogy ebben van a hiba. Ok, picit átírogattam azt a részletet is és így lett ez. Az vele a baj, hogy pl Free Pascal nem tudja lefordítani valami internal errorra hivkozva. Dev Pascal lefordítja, de valami oknál fogva miután az "osszeg" változónak értéket adok, megkapja ezt az értéket a "tomb<0>" változó is, én meg nem tudok rájönni, hogy miért.

pl. a múltkor egy 1px széles, 600 px magas kijelölést akartam gradienttel kitölteni. ha "actual pixels-en van a kép, nehéz pont beletalálni az 1px-es kijelölésbe. tudom, hogy elég, ha mellette húzom a gradient vonalát, de akkor is zavar.
plusz nem is csak akkor kezd el kirohanni az egér, ha PONT az ablak szélét érem el, hanem már egy kicsivel elõtte.
lényeg, hogy idegesít.
ki lehet iktatni?
Aquir
mit akarsz azon lassítani? nemértem. megfogod az egeret és bennetartod az ablakban. ha meg vonalat húzol meg miegymás akkor meg jó is lenne ha a szélénél megállna, úgy nem lehetne normálisan rajzolni. Ha meg egyenes vonalat akarsz húzni a kép szélén akkor van bill.kombináció rá.

sziasztok,

nem tudjátok, hogy lehet kiiktatni (vagy lassítani) fotosoppban azt, hogy ne száguldjon ki a képbõl az egér, ha elérem az ablak szélét?
KILLER2
Azt kérdezném, hogy HTML weboldalon hogyan tudok olyan hátteret alkalmazni, ami alkalmazkodik a megtekintõ felbontásához és minden esetben a képernyõ egészét elfoglalja? Egy vízszintes színátmenetrõl lenne szó.

KILLER2
Nem hallgattam a szöveget, mert nem is érteném, meg le volt némítva a gép 😊 Csak belenéztem, azt gondoltam, hogy ez lesz, mert én is szívtam már iyelnnel.

Köszönöm. Tényleg az. Pedig még mondja is. Vh annyira figyeltem, h nem hallottam... 😊
Hiába több szem, több fül.
Oldal 1 / 3Következő →