Nokia 3110 classic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.forma-1.mlap.hu
Szofverfrissítés, és nekem most újra mûködik =) =) =) =)
a Nokia PC Suit-tal könnyel lehet szoftvert frissíteni, illetve az megoldaná a problémát?
www.forma-1.mlap.hu
Nokia 3110 classicom van és azt a bugyuta dolgot kezdte el csinálni,hogy ha 2-3 mp3nál több zene van a memóriakártyán (Kingston 1G😎,akkor újraindul, mikor elinditom a zenelejátszót. Majd mikor ismét bekapcsol, kb 8-10s múlva újraindul ismét. Ezt eljátsza 3x-4x és kikapcsol teljesen. Ha be próbálom kapcsolni akkor az egész kezdõdik elõrõl, egészen addig mig,ki nem szedem a mem.kártyát és PC-n törlöm róla az mp3akat. Visszahelyezés után mûködik rendesen a teló, használható. Ha teszek rá zenét, és frissiteni próbálom a zenetárat, kb 80%ig eljut és kezdõdik az újraindulós játék...
Kérdés: mi árthatott meg neki, valamint hogy a Nokia Software Updater futtatásával megoldódna-e a probléma? Vagy szerviz? Teló még garanciális.
Üdv, Tamás
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Nekem is 1Gb-os kari van benne,de nekem nem volt semmiféle rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban.
Szerintem vidd vissza a kártyát,lehet az szériahibás.
Az enyémbe Kingston van.Szerintem ez egy megbízható márka.
Talán próbáld meg ezt.
Beletettem 1 Gb-os memóriakártyánt, és ha kikapcsolom a telefont, nem lehet ujra indítani, mert ki-be kapcsol.
Ha formázom a kártyát, tökéletesen mûködik.
Az oké, ogy ne kapcsoljam ki, de más megoldás?
Sok neki az 1 Gb os sd?
Köszi a válaszokat!
Egyébként nagyon jó kis teló ez, a kollégám 6233-a alig tud többet. A Kijelzõ lehet, hogy viszonylag kicsi, de nem filmet akarok nézni vele. Mem. kártyáról futtat alkalmazást, azt a 6230i-m sem tudta.
A warp9.uw.hu-n van jópár dolog hozzá.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
No mindegy, kinek ez, kinek az...
Én nagyon sok Nokiával találkoztam már, vannak rosszabbak, vannak jobbak. A minõségrõl is tudnék regélni, de nem akarok. Vannak olyan modellek amit valami elmebeteg találhatott ki, de vannak nagyon jól sikerültek is, és ebbõl van több.
sose nyomd fullba a kretént
NOKIA: jó minõség, unalmas, szürke, viszont jól használható menü (idõsebb üzletembereknek tökéletes lehet). Vannak nagyon eltalált, és szépszámmal bénább modelleik is.
SonyEricsson: Változó minõség, viszon tökéletes, kiforrott menü, ráadásul szépen megrajzolva, animálva stb, a lényeg, hogy egyszerre tudja ezeket: szép, egyszerûen kezelhetõ, jól mûködik.
A 3100 helyet én inkább k610i-t vennék ennyi pénzért.
és ez nagyon sokba kerül
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nem is néz ki rosszul
Nekem csak az a gondom a Nokiákkal, hogy ami már tényleg jó lenne az nagyon drága.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyebkent van nokia telefon vodafone live menuvel? Mert a vodafone live menunel rosszabb nem letezik. talan a siemens meg meg kozeliti, de akkor is.
http://atwwebmaker.tx.hu/
http://flickr.com/photos/zolika90/
A Nokia meg gondolom kétségbeesett, hogy "Atya ég! Miért fejlesztettük mi ki a 6210-est, a 6310-est, a 8000-es szériát (ami azért sosem nem volt csúnya, legfeljebb drága) a 9210-est, mikor az emberek az igazi szart veszik?"
Na, akkor innentõl kezdve meg kellett változzon a koncepció, jött az egyre értelmetlenebb menürendszer (ami véleményem szerint még mindig a leglogikusabb a piacon), ki kellett venni a normáis Ring Ring néven futó csengõhangot, és át kellett állni a joystickos megoldásra.
Ha reálisan nézitek a dolgokat, 5-6 modell is elég lenne a Nokiánál, mindenki azt venné, amire szüksége van, de azt gondolom, hogy szinte csak a kommunikátor széria vásárlói azok, akik kihasználják a rendelkezésre álló funkciókat.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A háromsávos (EGSM 900, GSM 1800/1900) Nokia 3110 classic várhatóan 2007 második negyedévétõl kerül forgalomba, adók és kedvezmények nélküli ára pedig 150 euró körül lesz.
Az új Nokia 3110 legontosabb jellemzõi:
* Súly: 87 g
* Méretek: 108.5 x 45.7 x 15.6 mm
* Kijelzõ: Aktív TFT 262,000 szín, (128 x 160 pixels)
* Kamera: 1.3 megapixel (8x digitális zoom)
Multimédia:
* Támogatott média formátuok: MP3, MP4, AAC, AAC+, enhanced AAC+. H.263, H.264, WMA
* Csengõhangok: 64 polyphonic MIDI, MP3, AAC/eAAC+, AMR audió klipek és video
* Video streaming (3GPP)
* Stereo FM rádió
* True tone támogatás
* DRM (Digital Rights Management) release 2.0
* XHTML böngészõ
* Java MIDP 2.0
* Macromedia Flash Lite 2.0
Memória:
* 9 MB user memory
* Bõvíthetõ microSD memória kártya 2 GB-ig
Gondoltam egy topikot megér ez a legújabb sikervárományos, nekem nagyon bejön