Nokia 3110 classic

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, de 2 nap múlva (ma ) újra elkezdte, és az Update sem segít <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Lukacsmacska
akkor majd hamarosan én is megpróbálom frissíteni, de még most is jó neked? úgy értem 1 nap után is oké még? 😄

www.forma-1.mlap.hu

Na, Nokia Software Updater-rel frissítsd a szoftvert, (elvileg ugyanúgy v.5.50-es lesz, de ha bepötyögöd, hogy *#0000# , akkor megláthatod.
Szofverfrissítés, és nekem most újra mûködik =) =) =) =)
Lukacsmacska
aj-jaj, akkor ez valami tipushiba, mert nekem is ez van 😞
a Nokia PC Suit-tal könnyel lehet szoftvert frissíteni, illetve az megoldaná a problémát?

www.forma-1.mlap.hu

Nekem is ez a problémám, idáig minden rendesen mûködött, de nekem elég bekapcsolni, és jön a restartolós játék.... <#szomoru1><#szomoru1><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Üdv!

Nokia 3110 classicom van és azt a bugyuta dolgot kezdte el csinálni,hogy ha 2-3 mp3nál több zene van a memóriakártyán (Kingston 1G😎,akkor újraindul, mikor elinditom a zenelejátszót. Majd mikor ismét bekapcsol, kb 8-10s múlva újraindul ismét. Ezt eljátsza 3x-4x és kikapcsol teljesen. Ha be próbálom kapcsolni akkor az egész kezdõdik elõrõl, egészen addig mig,ki nem szedem a mem.kártyát és PC-n törlöm róla az mp3akat. Visszahelyezés után mûködik rendesen a teló, használható. Ha teszek rá zenét, és frissiteni próbálom a zenetárat, kb 80%ig eljut és kezdõdik az újraindulós játék...
Kérdés: mi árthatott meg neki, valamint hogy a Nokia Software Updater futtatásával megoldódna-e a probléma? Vagy szerviz? Teló még garanciális.

Üdv, Tamás

zotya10002
Sziasztok!!!Van egy olyan problémám hogy a telefonom kijelzõje(Nokia310classic) amikor fotózok zöldes képet mutat!Elvittem szervizbe kicserélték a kamerát de még mindíg olyan!!!Mi lehet a gond!!!!Nektek is ilyen???

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Nekem is sok játéknál azt írja ki!
Nekem is 1 gb-s kártya van benne Kingston nekem már másodszor romolt el!
Én is egy hete kaptam egy ilyen telót.
Nekem is 1Gb-os kari van benne,de nekem nem volt semmiféle rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban.
Szerintem vidd vissza a kártyát,lehet az szériahibás.
Az enyémbe Kingston van.Szerintem ez egy megbízható márka.
Talán próbáld meg ezt.
Szabó Péter
Van egy NOKIA 3110c telefonom.

Beletettem 1 Gb-os memóriakártyánt, és ha kikapcsolom a telefont, nem lehet ujra indítani, mert ki-be kapcsol.
Ha formázom a kártyát, tökéletesen mûködik.
Az oké, ogy ne kapcsoljam ki, de más megoldás?

Sok neki az 1 Gb os sd?

Köszi a válaszokat!

grebber
Nemtud valaki linket adni ahol poker játékot tölthetnék le ere a elefonra?

Next PC upgrade: 2022

Beast Machine
ennek oka van: finneknél a 4-es balszerencsés szám.

...vágod?

Hali! Ilyeen nálam is van, volt a 6230i-n is. Valmelyik java osztályt nem találja, legalábbis a hibaüzenet szerint.
Egyébként nagyon jó kis teló ez, a kollégám 6233-a alig tud többet. A Kijelzõ lehet, hogy viszonylag kicsi, de nem filmet akarok nézni vele. Mem. kártyáról futtat alkalmazást, azt a 6230i-m sem tudta.
A warp9.uw.hu-n van jópár dolog hozzá.
sziasztok.Nemrégota vagyok tulajdonosa ennek a telefonnak és azt szeretném megkérdezni hogy ha töltök rá játékot és némeik játéknál azt irja ki hogy hiba az alkalnazásban.Mi lehet a baja vagy a telefonnal van vmi gond???

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Láttatok már élõben 3110classikot?? Olyan csúnya, hogy ki sem lehet csúfolni!! És az lcd-je is elavult (128*160) gagyi.....
Landren
Lehet nagy a K610i tudása, de: a Nokia és Samsung hasonló árszegmensre pozícionált modelljei kijelzõ és videófunkció terén messze többet nyújtanak. És pl. nincs benne infravörös port és FM rádió sem.

No mindegy, kinek ez, kinek az...

Én nagyon sok Nokiával találkoztam már, vannak rosszabbak, vannak jobbak. A minõségrõl is tudnék regélni, de nem akarok. Vannak olyan modellek amit valami elmebeteg találhatott ki, de vannak nagyon jól sikerültek is, és ebbõl van több.

sose nyomd fullba a kretént

Landren
Látszik mennyire ízlés kérdése az egész, mert Te nyilván nem vagy Nokia szimopatizáns, de ha pl. a piaci részesedést nézzük, akkor meg a SonyEricsson sehol sincs a Nokiához képest, és nem hinném, hogy csak az idõsebb üzletemberek miatt.

DjDano
Hát nekem inkább a Sony Ericcson tûnik szürkének és erõs a japán beütés a dizájnban, a k610i tudása nagy de a kinézet nagyon nem jön be... izlések és pofonok

Az én véleményem:

NOKIA: jó minõség, unalmas, szürke, viszont jól használható menü (idõsebb üzletembereknek tökéletes lehet). Vannak nagyon eltalált, és szépszámmal bénább modelleik is.

SonyEricsson: Változó minõség, viszon tökéletes, kiforrott menü, ráadásul szépen megrajzolva, animálva stb, a lényeg, hogy egyszerre tudja ezeket: szép, egyszerûen kezelhetõ, jól mûködik.

A 3100 helyet én inkább k610i-t vennék ennyi pénzért.

DjDano
Tapasztalatból mondom, nem egy Nokiám volt már... A haveri körben más márkák is akadnak szépszámmal, egyiknek a menüje szar, másiknál a joystick szarik be (Tipikus sony Ericsson betegség), van bennük millió funkció de a minõségük enyhény szólva közepes ill gagyi.

Landren
Ne vedd kötözködésnek, de érdekelne, hogy ezt mire alapozod?

DjDano
Igen... és aki mást mond az szándékosan hazudik!

Landren
Úgy gondolod, hogy a Nokia minõséget gyárt? 😊

DjDano
A minõségnek és a márkanévnek ára van 😊

Firerock
CSak Rá van írva 5betû
és ez nagyon sokba kerül

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Landren
jah, pedig semmivel nem drágább az elõállítási költségük...

dotkom
hat ja. sajna a nokiak dragabbak mint a hozzajuk hasonlok.

http://atwwebmaker.tx.hu/

dotkom
😄DDDD

Landren
Jah, 40k az nem rossz ár...
Nem is néz ki rosszul

DjDano
Szerintem a 3110 bõven tudja azt ami egy mai telónak tudnia kell és mindezt 40 ezer körüli áron!

Landren
Olyan menü van Nokia telefonokban, amilyet a vevõ(szolgáltató) kér...

Nekem csak az a gondom a Nokiákkal, hogy ami már tényleg jó lenne az nagyon drága.

Taranov
Nekem legutóbb a Sony Ericcson W810i-hez volt szerencsém, azóta állítottam egy házioltárt a Nokiának.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

dotkom
szerintem messze a nokiak a legjobbak. a samsung egy csillil villi lany telefon nem tul jo menuvel, a siemensek meg nagyon bugyutak stb. (most nem sorolom fel mindegyik telefontipust)
Egyebkent van nokia telefon vodafone live menuvel? Mert a vodafone live menunel rosszabb nem letezik. talan a siemens meg meg kozeliti, de akkor is.

zolo
Csak nekem tûnik furcsának, de a Nokia miért nem csinált 4xxx számozásóú sorozatot?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Taranov
Ez nem a Nokia hibája. Úgy kezdõdött a dolog, ha jól emlékszem, hogy a Samsung elkezdett kihajtogatós origami telefonokat gyártani kisfiúknak/kislányoknak tele értelmetlen funkciókkal, sok zenélõ, színesen villogó valamivel, 2 nap alatt merülõ akksival.
A Nokia meg gondolom kétségbeesett, hogy "Atya ég! Miért fejlesztettük mi ki a 6210-est, a 6310-est, a 8000-es szériát (ami azért sosem nem volt csúnya, legfeljebb drága) a 9210-est, mikor az emberek az igazi szart veszik?"
Na, akkor innentõl kezdve meg kellett változzon a koncepció, jött az egyre értelmetlenebb menürendszer (ami véleményem szerint még mindig a leglogikusabb a piacon), ki kellett venni a normáis Ring Ring néven futó csengõhangot, és át kellett állni a joystickos megoldásra.
Ha reálisan nézitek a dolgokat, 5-6 modell is elég lenne a Nokiánál, mindenki azt venné, amire szüksége van, de azt gondolom, hogy szinte csak a kommunikátor széria vásárlói azok, akik kihasználják a rendelkezésre álló funkciókat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Landren
ebben nincs semmi rosszmájúság, ez egyszerûen így mûködik...

DjDano
a rosszmájú megjegyzéseket inkább hanyagoljátok...

Landren
Majd ez kicsit le lesz butítva, meg picit más külsõ, és már kész is a 2110-es.

Pheel
Na igen, kezdenek kifogyni a számokból. Bár bevezették az N és E sorozatokat, de úgy látszik az nem elég. Várom a 2110 újabb változatát. 😊
Landren
Nagyon egyformák ezek a telefonok már, tök olyan mint a 6070-es, én pl. nem vennék Nokiát.

DjDano
A 3GSM egyik megdöbbentõ meglepetése, hogy a finn gyártó - történetében elõször - ugyanazzal a modelszámozással jelentetett meg két készüléket is, mint amit már annak idején (igaz, jó régen) felhasznált. A Nokia 3110 bizony a 90-es évek végének egyik legközkedveltebb mobilja volt.

A háromsávos (EGSM 900, GSM 1800/1900) Nokia 3110 classic várhatóan 2007 második negyedévétõl kerül forgalomba, adók és kedvezmények nélküli ára pedig 150 euró körül lesz.

Az új Nokia 3110 legontosabb jellemzõi:

* Súly: 87 g
* Méretek: 108.5 x 45.7 x 15.6 mm
* Kijelzõ: Aktív TFT 262,000 szín, (128 x 160 pixels)
* Kamera: 1.3 megapixel (8x digitális zoom)

Multimédia:

* Támogatott média formátuok: MP3, MP4, AAC, AAC+, enhanced AAC+. H.263, H.264, WMA
* Csengõhangok: 64 polyphonic MIDI, MP3, AAC/eAAC+, AMR audió klipek és video
* Video streaming (3GPP)
* Stereo FM rádió
* True tone támogatás
* DRM (Digital Rights Management) release 2.0
* XHTML böngészõ
* Java MIDP 2.0
* Macromedia Flash Lite 2.0

Memória:

* 9 MB user memory
* Bõvíthetõ microSD memória kártya 2 GB-ig

Gondoltam egy topikot megér ez a legújabb sikervárományos, nekem nagyon bejön