HD videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig mik azok a filmek amik magyarul is vannak? (HD rip)
Trans,Én a robi,Lecsó,Shrek,...?
Csináltam egy külön HD nevü fiókot és ott nézem a filmet 😄 ott nem megy semmi extra.
A DTS hang+HD kép már nagyon terhelõs? egyáltalán megszólalna nekem?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Tetsuo
nos elindul a HD-lemez, hang az nincs.. meg akadozik a video
A videokari elvileg tud vmi hardveres gyorsitast meg aztan 2x2G mag van a 2G memo mellett a notiban. Nemtom, mi a francot csinalhatnek!? Ahgr

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

tugyiti
bertino
jah, hogy HD DVD... ejha, nem semmi (Y)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Met
KM Player

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bertino
HD player ?
ööö az mi ?

Tetsuo
Jo reggelt! Nekem a gepemben van HD-player, viszont nem tudom mivel lejatszani a lemezeket..
Sem VLC, sem Gom nem jatsza le, allitolag a Power DVD 7.3 pedig nem is tamogatja meg a HD-DVD formatumot.
Az Acer laptopomban van egy lejatszorogi, ami csupan a menuig jut el, viszont elallitja a Vistamat basicre (bar utanna visszajon a premium valtozat).
MILYEN SZOFTVERT AJANLOTOK???????????????

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Sheltem
"pajer: mkv kiterjesztésû x264 -es kódolt HDDVD és Bluray rippeket egyetlen egy lejátszón sem fogsz lejátszani (: "

Ne beszélj ultimátumban amíg nem vagy 100% ig biztos benne, mert megtévesztesz vele mást <#ejnye1>

A pioneernak már van olyan asztalija amiben a beépített Home Media Galery szolgáltatás viszi az otthoni HD fileokat(ahogy megérdeklõdtem az mkv fileokat is, ez persze akkor bizonyosodik be amikor az ember kipróbálja egy írt lemezzel).

http://www.hazimoziportal.hu/hmoklist.php?zid=3436&xid=1&yid=0&oid=41

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

InfectedMann
Ohhh. Azon 1080p is elmegy simán 😄
hdkalauz.extra.hu -n mindent megtalálsz a lejátszáshoz.
Még több okosságot a hd.tx.hu -n találsz.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
Gondolom CoreAVC codec -et használsz?
Annak kicsi a gépigénye.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

akyyy
hát nekem laptop, 1,6 Ghz, 1 giga rammal tudok 720p-s filmeket nézni (igaz vistán már döcögõsen, de xpán, nagyon is jók voltak az alien filmek😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A gép nem gond, Core 2 duo E6750, GF8600GT 512MB, 2G ram.
Met
és egy jó VGA se árt, nekem P4 3G, 1 giga am, 9600Pro-val 1080p akad, 720p elmegy

InfectedMann
Igaz.
CoreAVC -val vagy KMPlayer -el egy 2.3Ghz -en futó proci + 1GB ram + 256MB -os vidkari elkell még egy 720p felbontású filmhez is.
1080p -hez már min. 2.6 - 2.8 Ghz kell.
Ezek saját tapasztalatok.

Hobot: Az 1920×1080 felbontás az azt jelenti, hogy az a max amit megtud jeleníteni valósan. A DVD -t ugyan olyan felbontásban fogja megjeleníteni mint egy mezei TV.

Met
egy akadály azért van, ha gyenge a pc-je... 😊

ok, kössz, de azt még mindig nemtudom, hogy a DVD-t jó minõségben-e tudom rajta nézni, mivelhogy a full HD felbontása több,mint kétszer akkora, mint a DVD-é.
Nem akarok kidobni ezer dvdt.
És kössz a márkára vonatkozó infót, az LG még olcsóbb is.
InfectedMann
pajer: mkv kiterjesztésû x264 -es kódolt HDDVD és Bluray rippeket egyetlen egy lejátszón sem fogsz lejátszani (: Még HD lejátszón se mivel azok is csak a komplett HDDVD és Bluray lemez szabványokat ismerik. De biztosra veszem, hogy késõbb lesznek olyan lejászók amik kezelni tudják az x264 -et és az mkv -t ahogy most is vannak DivX lejátszók. Ennyi.
Legközelebb mielõtt mûszaki dolgot veszel olvass utána a témának.

Hobot: Mindenképp érdemes olyan LCD TV -t venni ami ismeri az 1920×1080 felbontást. Azon a legélvezetesebb HD filmet nézni.
És igen. Ha összekötsz egy HDReady TV -t a PCddel semmi akadálya, hogy megtudj rajta nézni egy HD filmet.
Amúgy én jobban ajánlom az Sony vagy LG TVket. Igaz lehet, hogy drágábban is 😄

Amúgy a TV nem lejátsza hanem megjeleníti 😛

Szevasztok, lenne egy kérdésem, ami valószinûleg nem ide tartozik, de a hardware fórumban nem találtam ilyen topikot. Naszóval:
LCD TV-t akarok venni, és az érdekelne, hogy érdemes-e 1080p-set megvenni.
(egy Samsungot néztem ki, konkrétam nem tudom melyik)
Van olyan probléma, hogy hogy a DVD-t szar minõségben játssza le?
Tudok rajta 720p-s filmet is nézni?(PC-t rákötve, persze)
Vagy az egyszerûbb TV is lejátssza az 1080 p-t?
Elõre is kössz
Met
nem, amúgy keresõ

bertino
dehogynem

HD torrent

valaki nem tud valami jó torrent oldalt ahonnan szedhetnék hd filmeket jah és persze seedelnek rendesen

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Sheltem
Filmnézésre 😊 HDMI az egy kimenet az asztalin, így amit lejátszol rajta azt küldöd ki a tvre.. Semmi extrára nem tudod használni, azt hiszem elég annyi, hogy HDMI vel legszebb a kép a digitális mivolta miatt, nem? 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Már csak egy kérdésem lenne hozzád (SHELTEM)! Most már nem viszem vissza az biztos ! Csak azt áruld még el hogy akkor mire tudom igy használni a HDMI csatlakozót ? Köszi .Péter
Sheltem
Igazán nincs mit.

Köszönöm szépen hogy normálisan elmagyaráztad ! Péter
Sheltem
Ja és riportok.

Sheltem
Én ezt ismerem ami ingyenes:
http://kryptonist.blogspot.com/

Itt klippek/demók/elõzetesek vannak HDban illetve FullHDban.

hello

tudtok jó hd-s letöltõ oldalakat?
Sheltem
A következõ asztali amire váltok nekemis olyan lesz ami alapból nyomja a WMV-HD és mkv HD/fullhd fileokat, de mire egy ilyen blueray asztali elérhetõ árban lesz, mondjuk 100k körül...(ráadásul én azokat favorizálom amikben beépített dts/ddigital dekóder van).
Szóval ez még nem most lesz sajnos.

Met
ja, jó
azthittem azért van rajta 😊

Sheltem
"mert fel tudja konvertálni a normál dvd képet hd méretûre "

A HDMI csatlakozónak semmi szerepe nincs a felkonvertálásban. A HDMI csak arra való, hogy digitálisan továbbítsa a jelet analóg helyett, így a tvn minden egyes képpont helye pontosan megvan határozva ellentétben az analóg átvitellel ahol soronként megy a kép interlace(váltottsoros) vagy progresszív(2 letapogatás 1 sorra)módban.

Sheltem
Nem akarlak elkeseríteni, de .mkv fileokat csak nagyon kevés lejátszó(azokból is csak 1-2 blueray) játszik le amikben van Home Media Center szerû szolgáltatás. A HDMI az csak egy csatlakozó(jelenleg a legkorszerûbb), köze nincs a lejátszott fileokhoz. Egy normál asztali lejátszó fizikailag nem lenne képes rá, hiszen a HD és FULLHD anyagokhoz számolni is kell. Elég csak arra gondolnod, hogy FULLHD 1080p anyaghoz 2magos procit ajánlanak minimumnak és 7800gt videókártyát. Ezért aztán magadtól is kitalálhatod, hogy egy 30-40000Ft os asztali attól, hogy HDMI van rajta mire is képes ezen a téren.
Adok egy linket, ez az asztali talán viszi az mkvket is, az ára röpke 350000 Ft. Mkv-ket pcrõl tudsz lejátszani szépen, ha "normális" géped van, legjobb minõséget DVI-HDMI kábellel érsz el.
http://www.basys.hu/katalogus/pioneer/audio-video/blu-rayesdvdlejatszok/pioneerbdp-lx70blu-raylejatszo

Met
talán el kellene olvasni a leírását....
amúgy itt foglalkoznak a lejátszóval, 2. hsz-t érdemes tanulmányoznod

Köszi És ezt autómatikussan megcsinálja vagy be kell állitani valamit ?
Met
mert fel tudja konvertálni a normál dvd képet hd méretûre

Ezt értem de vajon akkor mi célból van rajta a HDMI csatlakozó ? Viccbõl ? Csak ezt az egyet árulja el valaki ?
Met
ezen nincs mit ötletelni, a lejátszó nem tudja lejátszani az mkv fileokat, kicserélteted vagy eladod...

másnak nincs ötlete a problémámra gyerekek ?????????? péter
Met
Kösd rá a pc-t a plazmára és arról nézd a hd filmeket

Hát most már értem de még mindig fogalmam sincs mit tegyek ? Péter
Met
hát nem, a HDMI digitális átviteli szabvány

Egy digitáli formátum nem ? Nagyobb adatmennyiségbõl állitelö egy DVD-nél tökéletesebb képminöséget . Ha nem jól mondom ne nevessetek ki mert nem értek hozzá , csak tippelek . Péter
Met
Tudod egyáltalán mire való a HDMI?

Akkor mit játszik le miért van rajta a HDMI csatlakozó ? Mit játszik le ? Hiábba vettem , akkor befonom a hajam !!!!! Péter
Met
úgy nézem, hogy nem játsza le

De bevittem a lemezt a boltba ahol vettem az asztali DVD-t és kipróbáltunk még 3 HDMI lejátszot is egyik sem játszotta le . Biztos én vagyok a béna ! Péter
Ennyire nem értek hozzá sajnos ! A tipusa : LG DNX190H Segits légyszives . Péter
Met
a lejátszó le tudja játszani az mkv fileokat?

Sziasztok szeretném a segitségeteket kérni ! Péter vagyok. Vettem 1 hete egy HDMI kimenettel ellátott DVD lejátszót és HDMI csatlakozó zsinorral összekötöttem a Plazma TV-vel (LG- mind a kettõ). Kiirtam a Alien.vs.Predator.720p.HUNDUB.HDTV.DTS.x264-ESiR -cimü filmet.Adat lemezként UDF DVD formátumban néró-val, de nem játsza le azt irja ki Check the disc nézd meg a lemezt . Fogalmam sincs mit csinállok rosszul Segitsetek légyszives mert még ki sem tudtam próbálni . Segitsetek légyszives mert tanácstalan vagyok . Nagyon köszönöm elõre is Péter !
Met
majd, elõbb semmiképpen 😛