HD videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha van ien kérek pls egy program nevet....THX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Köszönöm a segítséget!
(Természetesen Met-nek is!)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mégegyszer köszi!
az input részbe behúzod az ac3 fájlokat is
a magyar hangsávhoz beállíthatod a default track flegat is yes-re, akkor alapból azt használják majd a lejátszók.
elmented valami más néven, és tökéletes lesz
Gom Playerben az "A" gombbal tudsz audiok között váltani.
Da pedig ki akarod írni DVD-re, akkor a ConvertXtoDVD nevû programot ajánlom. A legegyszerûbb DVD készítõ, amirõl tudok.
Többiek:
Értelmesebb megoldásokkal nem tudtok szolgálni, mint a "használj más lejátszót", meg a "töltsd le újra"? XD
bár amiben igazuk van... Gom Player küldõ hangot tényleg nem tud megnyitni... talán az egyetlen nagy hibája, amúgy én is szeretem😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Már a free problémát is megoldottam (ha egyáltalán volt ilyen, mert nálam úgy is mûködött, bár nem vártam meg a konvert végét).
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
ha úgy nem megy akkor keresel valami magyar-angol netszótárt és ott lefordítod angolra azt az 1-2 kulcsszót ami alapján keresni akarsz
Nem kell kisregényt beírni a kereséshez.
A linkelt progi nem biztos, hogy jól használható, kerestem, ingyenes
Azért köszi!
a kérdésem az lenne hogy érdemes e DVI-HDMI kábelt használnom vagy felesleges és jó a sima S-videó-rca felállás. gépet és TV-t szeretném összekötni csak nemtudom lesz e észrevehetõ különbség a két kábel minõsége között mivel a TVm csak 1024*768 felbontást tud. Samsung 106cm errõl lenne szó illetve erre lenne kötve gigabyte gtx 260. a lényeg az lenne hogy minék élesebb képet kapjak a tvn. sajnos a dvi-hdmi kábelbõl a simát tudom venni mert minimum 3m-es kell és az aranyozott már igencsak drága. a válaszokat elõre is köszi.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Tény, ha várnék vele, akkor majd ebben a formátumban is közzéteszik, csak én már a hétvégén szerettem volna megnézni, de így már aligha...
Én sem úgy gondoltam, hogy jobb lesz a minõsége, hanem úgy, hogy nem kell a számítógép monitora elõtt gubbasztanom és hallgatnom a 2.1-es hangszórókat, hanem kényelmesen ülök a fotelben a TV elõtt és hallgatom az 5.1-et a házimozin....
Szóval nem az a gondom, hogy számítógépen tudjak hangsávot és feliratot változtatni, hanem az, hogy hogyan tudom DVD5-ös lemezre a korábban megadottakat (#620) kiírni.
Azért köszi a választ!
Esetleg ebben tudna valaki segíteni?
Pl. abban, hogy tudom a feliratot is betenni, mert én nem látom, hogy lenne mellette, viszont a Power DVD megjeleníti a feliratot, tehát lennie kell, csak hol?
Használj KMPlayert! (ott könnyen tudsz váltani két hangsáv között.
Ha egy MKV-ból konvertálsz DVD-t, semmivel nem lesz jobb a minõsége egy DVD filmnek...
Elõször is elnézést kérek, hogy nem jó helyen teszem fel kérdésem, de abban bízom, hogy mégis lesz valaki, aki ennek ellenére tudja majd a választ!
Szóval volna egy "eretnek" kérdésem:
Van egy HD filmem .mkv kiterjesztéssel és melette külön-külön mappában az angol és a magyar szinkron, mindkettõ ac3-ban külön fájlként.
Számítógépen gond nélkül le tudom játszani a PowerDVD-vel, amely automatikusan magyar szinkront használ, és ahol kell, ott megjeleníti a magyar feliratot is, de váltani nem tudok a nyelvek között (ezekszerint valahol felirat fájl is van, de én külön nem láttam).
Ezzel szemben a GOM Player angol nyelven indítja el, de semilyen feliratot sem hajlandó hozzá megjeleníteni és még csak nyelvet sem enged váltani.
Tekintettel arra, hogy nincs asztali blue-ray DVD lejátszóm, de van egy snasz mezei házimozi szettem, ezért szeretném megkérdezni, hogy milyen progival lehetne ezekbõl egy jóminõségû DVD5-t készíteni, hogy TV-n és a házimozin együtt élvezhessem a jobb minõséget?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
KM Playert nem próbáltad?
A konfigom a következõ:
Ati HD 3850 512 mb
AMD Athlon 3200+
1 GB RAM
Mit tudnátok ajánlani, hogy a 1080p truehd filmeket meg tudjam nézni a tv-men, a géprõl szaggatás, hangcsúszásmnetesen?
Az mp4 formátumú 1080p videó simán megy, de egy .mkv film nehezebben...
kis szaggatással (XBMC media centerrel ment talán a legjobban)
Media Player Classic Home Cinema val is próbáltam , de nem az igazi.
Segítsetek 😄
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Valami ötlet?
The KMPlayer 1434
CoreAVC Professional 1.9.5
Legújabb ASUS driver Ati Tray Tools-al vezérelve
softwares lesz a gond.
milyen oprendszert, lejátszót, és codecet használsz?
Problémám akadt 1080p-s HD filmek TV-n való lejátszásával.
Konfigom:
MSI P35 Platinum alaplap
Intel E6750 Core 2 Duo 2,66GHz
2x1Gb DDR2 Geil Ultra 800MHz
Asus EAH3870 512Mb videokari 2DVI kimenettel
SB X-Fi Gamer hangkari
Alapállapotban egy 19"-os EIZO (1280x1024)LCD monitort használok és eddig bármilyen 1080p-s HD filmet gond nélkül lejátszottam rajta (A legnagyobb a 15Mbit/s-es 300 volt). A napokban rákötöttem egy Sony KDL-46W5500-as 100Hz-s FULLHD-s LCD TV-t DVI-HDMI kábellel, szépen fel is ismerte az 1080/24p-t. Viszont amikor a TV-n játszom le az 1080p-s filmeket bitrátától és jelenettõl függõen le-leesik az fps 16 környékére és beszaggat a film. Mindemellett az egérkurzor is szaggatottan, jelentõs "sodródással" mozog rajta. Mi okozhatja ezt a problémát? Talán a videokarim gyenge? Segítsen aki tud plz.
Köszi
az új verziók elvileg multithreadesek
Youtube downloader HD
most az a bajom, hogy amit letöltök youtube grabberrel videókat, nem az oldalon látható minõségbe szedi le, hanem kissebb flv-be!!!
hogy lehetne ezen állítani, vagy van jobb program?
hogy tudnék mkv-ba integrálni egy magyar ac3-as hangot???
speciel nemtom milyen van, mert rég nézegettem ezeket már.
Tud-e vki olyan eszkozrol (dvd, bluray stb. lejatszo vagy hasonlo) amit hd tv-re lehet kotni, tudja full hd felbontast is meg a fontosabbakat, kepes lejatszani avi, mkv es tarsait feliratokkal egyutt akar, es vagy van beepitett winchester, vagy lehet rakotni, bar legjobb lenne ha lanon keresztul (akar lanon kivulrol is) kepes letolteni a filmeket (nfs, samba, ftp stb.-krol) akar a belso winyora es ugy lejatszva akar on the fly-ban halozatrol lejatszva?
gompalyert egy nagyon picivel egyszerûbb használni.
ellenben volt már 1-2 olyan videofile, amivel az nem boldogult el, csak kmplayer.
de nem nehéz a váltás, mert ugyanazon a gyorsbillentyûik. én mindkettõt használom😄
ha azt kikapcsolod, akkor se mindig a CoreAVC-t hazsnálja magától.(a powerdvd-t jobban rpeferálja valamiért, ha az is van)
leírásban(linkeltem) benne van, hogyan lehet rendesen beállítani
kmplayerben rendesen beállítottad a CoreAVC-t, ahogy aleírásban szerepel? (kikapcsoltad saját codecet, és beállítottad a CoreAVC-t a lejátszó beállításai között)
OFF
Filmnézéshez XP vagy Windows7 ?