Gyűrűk ura : 1, 2, 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó Eredeti játék: Gyûrûk Ura 3 !! ! ! ! 2000 ft az ára,de alkudni lehet! [email protected] <---- érdeklõdni ezen az msn-cimen lehet
Bármilyen kérdésetek van psp-vel kapcsolatban, legyen az játékok futtatása, vagy verzióváltás, akkor látogassatok ide:
http://www.xboxklub.hu/altalaban_a_psp_rol
Laja X, a topic indítója biztos tud választ adni bármilyen kérdésre psp-vel kapcsolatban. Ezen az oldalon egyébként minden konzollal kapcsolatok kérdésekre választ tudnak adni.
http://www.xboxklub.hu/altalaban_a_psp_rol
Laja X, a topic indítója biztos tud választ adni bármilyen kérdésre psp-vel kapcsolatban. Ezen az oldalon egyébként minden konzollal kapcsolatok kérdésekre választ tudnak adni.
szerintem elég a PS2es pár hentjatek ami megjelent...Egyik sem kötött le igazan+nem voltam nagy fan... :-| A könyvet is elolvastam, oszt jóóólvan...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Mind a könyv mind a film nagyon jóóóó!
A 2. rész annyira nem, de a kezdõ és befejezõ film nagyon odavág sztem.
Amúgymeg kinek mi.
A 2. rész annyira nem, de a kezdõ és befejezõ film nagyon odavág sztem.
Amúgymeg kinek mi.
a film se kötött le nemhogy a játék<#szomoru1>#szomoru1>
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
mi na?
delbanhtxbye
delbanhtxbye
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
megjelent?
szeretnéd, hogy legyen?
megszavazzuk?
magadnál vagy?
egy kezdõ commenttõl többet vártam...
szeretnéd, hogy legyen?
megszavazzuk?
magadnál vagy?
egy kezdõ commenttõl többet vártam...
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
ja...aszittem a filmrõl lesz szó, azon elaludtam ...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
PSP-re Gyûrûk ura 1, 2, 3 !!!
Na ?
Na ?