One Piece
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik ami érdekes, hogy nemsokára elvileg kapunk valami magyarázatot a devil fruittal kapcsolatos kérdésekre, gondolom Vegapunk által talán. Amin gondolkoztam, hogy Blackbeardnek sikerült valahogy rögtön megszereznie Whitebeard devil fruit-ját a halálakor és mivel az egyik Paramecia a másik meg Logia lehet hogy a különbözõ típusú gyümölcsbõl lehetséges hogy két ereje vagy akár három legyen valakinek. Bár ez csak egy elmélet.
...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Dressrosa viszont jól kezdõdik, nagyon szeretem amúgy is az ilyen bajnokságokat, tornákat, kíváncsi leszek mi lesz, csak remélem nem fektetnek annyi hangsúlyt a crew-ra mint punk hazardnál. Mondjuk mindjárt behozom a részeket és akkor folytatom a mangát.
Dressrosa már a vége felé jár a mangában?
...
...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
...
...
endrow jaja, nekemis ezért tetszik, nameg ugye sok a visszatérõ karakter is .
mondjuk tényleg szerintem öncélúan elvan húzva az egész, de gondolom amíg a mangaeladás jól megy addig lehet ezt a tendenciát folytatni - és tényleg, holvan még d dragon története, a one piece, a blackbeard szál...
bár a mangával is levagyok maradva vagy 30 fejezettel, de majd nyáron behozom, egyben jó szerintem is ledarálni õket😄
Fura, de a régi One Piece valahogy jobb volt. Talán az Alabasta arc-al kezdett vontatott lenni a sztori. De mégis mindig meg tud lepni 😊
A legjobb, hogy nem függetlenek egymástól az arc-ok. Pl Brooke és Laboon esete. Ilyenkor látszik, hogy tényleg egy összefüggõ nagy világ az egész és nem sok kicsi.
Azóta már kezdõdik a harc a Plaza-nál, de hát azért még mindig vannak ellenérzéseim sokszor, Luffy epic, miatta nem hagyom abba, meg valamiért azért mindig berakok egy újabb részt, bizakodom még.
...
One Pieceben hiába nincs filler rész, de könyörgöm marineford arc-ban volt olyan, hogy 7. percben volt új jelenet. Akkor is random arcok pofázását kellett hallgatni, valamint kis csete-patéjukat nézni, ami nem adott hozzá semmit az animéhez, mert ismeretlenek ugyanazt a kardcsapás animációt ismételgették. Meg kellett nézni legalább 10 részt, hogy történjék valami.
Meg vannak benne ökörködések, amik színesítik a sztorit 😛
A mangában jobban pörög a történet, de az valahogy engem nem köt le. 5 perc alatt végigpörgetem és ennyi. Ehhez is olyan beállítottság kell, vagy nemtom 😊
Punk Hazard Arc sokkal jobb. Az utána lévõ meg eddig egyenesen EPIC.
One more story
Aztán néha jó lenne már, ha arc-ok se ugyanazt a sablont követnék. Mindenki tudja, hogy az lesz, hogy a végén Luffy kerül szembe az aktuális bossal. Gomu-gomu elefánt, grizli bazookazik egyet és kész. Persze elõtte 5-6 részen át verik egymást.
Egy dragon ball kai mintájára készült tényleges manga adaptáció jó lenne. De az új Hunter X Huntert is említhetném, mint jó példa.
(szal majd nyáron megnézem a többi epizódot is)
...
Régen én sem olvastam a mangát, de nem bírtam ki, de nem is bánom.
Epic 😄 Kár hogy heti egy fejezet jön. 😞
One more story
Akkor lehet beszélgetni a one piecerõl meg teóriázni, hogy mi lesz a vége stb stb.
One more story
Itt egy kis cukiság 😄

One more story
spoiler
shank megérkezett. oké. deee... feketeszakállt miért nem állítják meg? azt vártam hogy összefognak ellene vagy valami. épp ölnék még egymást, erre betoppan, elviszi a 2 holtat és ezzel gyõzött a tengerészet? wtf?
egyet mondjatok még el, mert nem hagy nyugodni hogy:
bartolomew kuma mit mondott rayleightnek mielõtt szétszórta a mugiwara kalózokat? nekem az a tippem hogy ezzel is megmentette õket, vagy tartozott 1 szívességgel az öregnek
mert gondolom az sem véletlen, hogy minden tag "hozzá illõ" szigetre került...
most járok ott hogy luffy elhagyta amazon lilyt és megy acet segíteni. nade: a nagyapjuk hogy engedi hogy kivégezék az unokáját? tudtommal admirális...
vagy ez bennelesz majd még? na mind1 csak ez gondolkodtatott most
()() (^^)
A D-krõl meg itt egy kis leírás:
http://onepiece.hu/viewpage.php?page_id=10
()() (^^)
340. rész körül járok (most jött be brook a csapatba)
akkor gol d. kicsodája luffynak, a nagybátyja?