Hõsök (TV2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalább nem kellet évekig várni rá jeah!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
nos kijött a dupla rész elég wtf volt 😄 homály az egész, mondjuk 4.évadot ha jól rémlik már nem is láttam 😄 meg talán azt is meg kellene nézni ami össze foglalja hogy mi történt heroes és heroes reborn között 😄
nah nézi egyáltalán még valaki?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Fõleg Petrelli felbukkanása és az elõzmények megismerése 1-1 helyzetben, ami az 1. évadban feltûnt nagyon tetszett. Bár érzek logikai bakikat is, dehát ez egy sci-fi...
2. évad volt elég latymatag Claire a Bennett család, és Adam Monroe miatt volt érdekes
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
pénteken lesz amúgy
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Most nézem a port.hu-n, elõször azt hittem rosszul írtad, de tényleg hajnali három. Normálisak ezek? Ki a f.sznak vetítik? Ki marad fent ezért ilyenkor?
Azért ennyire nem töltelék sorozat ez.
Megveszik retek drágán hogy leadják az éjszaka közepén? Bátor dolog, annyi szent...
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Kalandjárat (ism.)
Az útitárs Kandász Andrea
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#conf>#conf>
winnie 2010.09.30. 15:14 - Eredeti elem megjelenítése
Akkor mégsem az AXN-en novemberben bemutatkozó The Defenders érkezik meg hozzánk legkorábban az országos újoncok közül. Október 22-én péntek este elindul a TV2-n a Hawaii Five-O. Ez, ha jól számolom azt jelenti, hogy a téli szünetig 8-9 rész adásba kerülhet és elvileg március közepén folytatódhat a sugárzás. Vajh beválik a gyors premier?
Általában egyébként nem azért nincsenek itthon az amerikai premierrel egy idõben sorozatok, mert lassúak vagyunk, hanem, mert 1. zsákbamacskák, nem tudni, mi lesz siker (a H50 papírforma szerint befutó) és 2. mert a hektikus, “hol van új rész, hol nincs” amerikai mûsorrend itthon nem valósítható meg, így akkor érdemes indítani sorozatot, ha megszakítás nélkül le lehet adni a részeit. Október 15-én pedig jön végre a Hõsök 3. évad is.
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Mikor jön a 3. évad?????? Szinkronosan!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"A Hõsök 3. évad a 2009/10-es évadban várható, valószínûleg õsszel, de elõfordulhat, hogy átcsúszik tavaszra."
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ugyanigy a fringénél?
vagy a lost az axnen?
Kb április végén lesz vége NBC-n a 3. évadnak. Talán szeptemberben leadja a TV2.
A heavy cost. I pay it gladly.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mellesleg egy film leköt 1,5-2órára míg egy sorozat ? 😄
Prison Break meg Heroes tényleg nem rosszak. Csak sajna az ilyen jellegû sorozatok ritkák, mint a fehér holló.
elsõ évad is ugy kezde el, hogy usába kb a felénél járt.
de mivel lofasz nemnézte, ...
A heavy cost. I pay it gladly.