Hősök (TV2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Valamint hejjesiráss! 😊
otomka.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Enegem sokkal jobban érdekel Mr. Sylar és Clair faterjának mi lessz a szerepe a jövõben.
For the greater good
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sir Qunó képkockáit pedig valóban nem láttam (biztos bio-szüneten voltam <#vigyor3>#vigyor3>)...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Hiro nakamura vagyok...a jövõbõl jöttem...egy üzenetem van a számodra... 😊<#vigyor3>#vigyor3>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lacee: azért mert vki a jövõben járt attól még nem lesz vizezett haja és szamurájkardja...ha a múltba megy akkor rizsporos parókája és muskétája lesz vagy mi? (nem akarlak oltani, csak legközelebb próbálj meg normálisan válaszolni ha kérdeznek vmit)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mér-mér? Azér mert még csak most nézte meg egy new-yorki moziban a "Penge"-t. 😊
For the greater good
többször elmondták, hogy a jövõbõl "ugrott" vissza, ezért néz ki máshogy.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Van egy fõ szál, New York pusztulása. Ezenkívül van sok szál, történet.De arról, mi tulajdonképpen a sztori, jól felépített-e, meg ilyesmik, fogalmam sincs.
Nem vagyok jövõbe látó, errõl talán az elsõ évad végén tudok nyilatkozni.
Az X-Men és a Heroes közti párhuzamot csak a képességek (regeneráció, képesség elszívás) tükrében vontam.
A hõsök viszont arról szól, hogy normális emberek hogyan válnak ilyenné, és mit kezdenek képességeikkel. Ezek a képességek, hogyan változtatják meg õket és környezetüket. Mivel a sok "hõs" és ember teljesen máshogy kezeli a helyzetet, rengeteg oldal alakul ki.Ráadásul mindegyik, bármilyen beteg, vagy furcsa, vagy elvakult is, valamilyen szinten érthetõ és logikus.
Mivel a két filmben vannak hasonló képességü lények, ezért egyértemüen vannak és lesznek hasonló jelenetek, de attól a történet alapjaiban különbözik.
pl mikor nyakonszúrja sem 1bõl elsz jó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondta Peter a 4. részben Mohindernek, hogy pl mikor a bátyja közelében van tud repülni, mikor Isaac közelében volt lefestette a jövõt, ergo át tudja venni mások képességeit. Ezért ütõs az õ képessége
Bazinga!
Nem a kisgyerek, henem aki a "regenerálódós" csaj nevelõfaterjának dolgozik...
A Peter féle szenvedést utálom. Sylar legalább tudja mit kezdjen magával.
(amugy a másik örült csávót is tetszik csak õ még nem szerepelt.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Legjobb képesség az övé az eddigi részek alapján.
HÚÚÚ aki látta a hozzásólást és olvasta a spoilert amit kiszedtem akkor sorry.
Azthittem az angol topik 😄
probléma megoldva, spoiler kivéve 😄
Nomeg Niki, mert annak jó a képessége...
(azokat a behejtókat szépen szétszedte...Oszt még ki is takarított.XD.)
Nekem nagyon bejön a film...
Kb Prisonbreak színvonalú, talán kicsit alatta...
De majd meglátjuk a következõ részekbe....
De amúgy, az elsõ évad az nem 18+ os???