Hősök (TV2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként meg 5-6 hetet ugrott elõre és október elejérõl november végére, tehát nem szeptember.

Kiszúrjak veled és leírjam mi derül ki a 19-ik részben? 😊

Seth
idióta pöcs, miért kellett lelõni 1-2 poént??

PSN ID.: Beegabor

akyyy
mekkroa egy köcsög vagy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

3. még nem volt TV2-n

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Valamint hejjesiráss! 😊

otomka.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!

Sir Quno Jedi
Szerintem meg látszik rajta, hogy nem hülye, csak jobban oda kell figyelni! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fene se gondolná az arcról, hogy progmat szakon diplomázott, 180-as az IQ-ja és nem is szinész, hanem Visual FX tervezõ.

Skacok, össze ne vesszetek Mr. Nakamurán<#bohoc>
Enegem sokkal jobban érdekel Mr. Sylar és Clair faterjának mi lessz a szerepe a jövõben.

For the greater good

Sir Quno Jedi
5 rosszpont! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Atisz
Ez most komoly? Annyi év sztem nem telhetett el, hiszen a robbanás a közeljövõben várható. Én arra asszociáltam hogy a gyerek lazának tartotta a vizezett hajat meg a kardot és ezért újította be a jövõben.
Sir Qunó képkockáit pedig valóban nem láttam (biztos bio-szüneten voltam <#vigyor3>)...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sir Quno Jedi
Nem én, hanem a wikipédia. Nekem jobb saját grabbelésû képeim vannak ebbõl (azaz voltak csak). 😄

Lacee
😄 ezt szépen kikockáztad

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi
A haja is jó hosszú lett és össze van fogva hátul, meg a szája alá is nõtt egy idióta szõrpamacs! Dehát a hõsök már csak ilyenek! 😄

Lacee
a katanára 100% hogy lesz válasz, a zselés hajra meg a kabátra még nem biztos 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
akkor bocsánat, a dupla félreértés kategóriája forog fenn. A kérdésed alapján nem értettem mire vagy kiváncsi, én csak arra utaltam, hogy nem "gondolt egyet" és dizájnt váltott, hanem ki tudja hány év és mennyi tapasztalat tette olyanná (gondolom harcedzett faszacsávóvá), ahogy megjelent Peternek. vili?

nem érted mi??
Hiro nakamura vagyok...a jövõbõl jöttem...egy üzenetem van a számodra... 😊<#vigyor3>

akyyy
van a feliratosnak is topik.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Atisz
Lol, ez komoly? OK, ezt a jelenetet nem láttam... <#vigyor3>

Lacee: azért mert vki a jövõben járt attól még nem lesz vizezett haja és szamurájkardja...ha a múltba megy akkor rizsporos parókája és muskétája lesz vagy mi? (nem akarlak oltani, csak legközelebb próbálj meg normálisan válaszolni ha kérdeznek vmit)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

hát jah engem pl idegesített szinkronosban Ando akcentusa =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fido4life
nekem is 😊

Mér-mér? Azér mert még csak most nézte meg egy new-yorki moziban a "Penge"-t. 😊

Szerintem ez a sorozat felíratosan az igazi---nálam jelen pillanatban TOP 1-es a cucc. 100al lehagyta a Prison Break-et😊)

For the greater good

Lacee
ezt poénnak szántad, ugye?
többször elmondták, hogy a jövõbõl "ugrott" vissza, ezért néz ki máshogy.

Atisz
Egy kérdés: a japán gyeró milyen nemû hirtelen felindulásból vizezte be a haját és tett a hátára katanát? <#guluszem1>

Atisz
Úgy érted mennyit adott le eddig "kedvenc" kereskedelmi tv-nk? <#vigyor3>

precision
5

Bazinga!

hell,szinkronosban hány rész van eddig 5-6?

vegicsek
vótmá<#idiota>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

nemsoká lesz

höm.....

Szerintem a kettõ szorosan összefügg.
Van egy fõ szál, New York pusztulása. Ezenkívül van sok szál, történet.De arról, mi tulajdonképpen a sztori, jól felépített-e, meg ilyesmik, fogalmam sincs.
Nem vagyok jövõbe látó, errõl talán az elsõ évad végén tudok nyilatkozni.

Atisz
Akkor ezt úgy érted hogy a jól felépített sztori helyett inkább a karakterábrázolásra koncentráltak jobban?

Az X-Men és a Heroes közti párhuzamot csak a képességek (regeneráció, képesség elszívás) tükrében vontam.

A X-men arról szól, hogy vannak mutánsok különleges képességekkel, és aztán a jó vagy a rosz oldalra álva harcolnak.Elég leegyszerûsített jó, gonosztörténet, tipikus képregény.
A hõsök viszont arról szól, hogy normális emberek hogyan válnak ilyenné, és mit kezdenek képességeikkel. Ezek a képességek, hogyan változtatják meg õket és környezetüket. Mivel a sok "hõs" és ember teljesen máshogy kezeli a helyzetet, rengeteg oldal alakul ki.Ráadásul mindegyik, bármilyen beteg, vagy furcsa, vagy elvakult is, valamilyen szinten érthetõ és logikus.
Mivel a két filmben vannak hasonló képességü lények, ezért egyértemüen vannak és lesznek hasonló jelenetek, de attól a történet alapjaiban különbözik.
precision
igen, úgy értettem én is, hogy teljesen más az irány

Bazinga!

csak köze van hozzá, hiszen ugyanaz az alap. a képességek is mind x-menesek - az más kérdés, hogy az irány más.
precision
köze nincs az xmenhez sztem 😊

Bazinga!

regenerálódás sem jó mindig
pl mikor nyakonszúrja sem 1bõl elsz jó

Atisz
Ezt akkor viszont tiszta X-Men így...hmm.

precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tényleg csak akkor olvasd el ha érdekel... bár már volt róla szó a filmben de azért mégicsak spoiler... szal saját felelõsségre olvass tovább

Mondta Peter a 4. részben Mohindernek, hogy pl mikor a bátyja közelében van tud repülni, mikor Isaac közelében volt lefestette a jövõt, ergo át tudja venni mások képességeit. Ezért ütõs az õ képessége

Bazinga!

Télleg, van a néger, az hogy is hívják???
Nem a kisgyerek, henem aki a "regenerálódós" csaj nevelõfaterjának dolgozik...

Sylar
A Peter féle szenvedést utálom. Sylar legalább tudja mit kezdjen magával.
(amugy a másik örült csávót is tetszik csak õ még nem szerepelt.)
Atisz
Tudod a makróknál a spoiler épp az ilyesmik miatt van. Aki nem akarja megnézni, nem nézi meg. Ennyi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként mi ez a "legjobb képesség"? A repülés? Háát nem is tudom. Szerintem a gondolatolvasás, illetve a regeneráció sokkal jobbnak tûnik. Vagy lesz még vmi bónusza a gyereknek?

HunnernesKonge
Peter Petrelli rulZ 😄
A Legjobb képesség az övé az eddigi részek alapján.
HÚÚÚ aki látta a hozzásólást és olvasta a spoilert amit kiszedtem akkor sorry.
Azthittem az angol topik 😄
probléma megoldva, spoiler kivéve 😄
Nekem is Hiro(Lál, majd leestem a szélemröl mikor átteleportált New york ba és monnya NYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ YORK, háháháhá)
Nomeg Niki, mert annak jó a képessége...
(azokat a behejtókat szépen szétszedte...Oszt még ki is takarított.XD.)
Nekem nagyon bejön a film...
Kb Prisonbreak színvonalú, talán kicsit alatta...
De majd meglátjuk a következõ részekbe....

De amúgy, az elsõ évad az nem 18+ os???

precision
nekem Hiro

Bazinga!

kirol
<#nevetes1>