Melyik a legjobb Gyros?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Miért is nem ? Szerintem baromfiból is ugyan olyan jó a gyros ... Bár, az is igaz hogy bárányból, disznóból jobb, de bárány az nagyon drága ahhoz hogy gyrosozzak belõle ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

degenerator
az igazi gyrost, lega amit görögbe ettem, disznóból csinálják.
a szakács, akinél kajáltam megjegyezte, hogy ahol bárányból készül, ott valószínû, muzulmán a tulaj. a magyar gyrososoknál meg pulykából, meg mindenféle hápogó szarból készül, nem is érdemes megenni.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
elmész nei poriba, és ha a tengerrel szemben állsz, akkor a bal oldali parknál, a jobboldalról kezdõdõ soron a harmadik gyrosos, na aki mindig vigyorog, tõle kérjél, mer nem spórol az anyaggal.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

V43 1105
Sima kenyér tészta recept ^^

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

A pita receptet fel tod nyomni?

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Balatonkenese B.pest Sopron Pápa Gyõr

Match
Akkor mondj egy helyet is, mert itt az átlag gyrososnál ugyan abból a húsból csinálják.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

ha szeretitek a gyrost akkór egyetek kebabot.ólyan mint a gyros csak a hús finibb😄

V43 1105
Tescos se kutya blõõõõõõõõ :S

desigo
A legvacakabb porcógós gyrost s Shell kúton ettem
nem ajánlom senkinek😞
V43 1105
Úgy a jó 😄DD

Jagumo
a Gyros az csak Jó lehet és Kurva jó.
nagyon jó nekünk jó mert a közelünkben nyílt 1 gyros bár. és nagyon jó ott a Gyros.

csak multkorról rossz emlékeim vannak mert nagyon sok csípõs szósszal bekeptam 1 huszit és több volt rajta a csípõs mint maga a hús😄 és nem volt tul jó😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

dienesoft
Jól megtömted azt a pitát 😄DD Van benne anyag bõven! Amúgy Kispesten a piacon, az elsõ soron van egy kis sütöde, frissensülteket és nagyon finom, kimondottan csípõs,hagymás, húsos gyrost lehet kapni!Ott ettem talán a legjobbat. Itt vidéken meg csak egy hely van, de wlahhh...felejtõs 😄DD

V43 1105
Légyszíves használj ékezetet 😊

Valamikor rendelek gyrost csinálok képet, meg írkálók róla pár sort^^

Davidus
gyros > pizza

V9ykn8_TZL0

HiPPoNaX
azert a wikinger se keszit rossz gyrost a moriczon :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

CattiBrie
😄DDDDDD

[/spam]™

CattiBrie
ha már ott jársz, gyalogolj át az Ady Endre mûvház mellé a kisbódéba - sztem az sokkal jobb 😊

[/spam]™

nekem nem szimpi. se a kaja, se az eladók <#nemtudom>

Zizou5
krinthy frigyes út közepe fele. mmmmmmmmmmm abba akarok belehalni _ASD?::_AS?DA:SD

zsolesz92
Nekem anyu szokott csinálni minigirost, amit tescoba meg mindenhol lehet kapni olyan pitalapot, na az bedobja pár perce a sütõbe h kicsit meleg legyen meg megpiruljon, kettévágja, abba meg beleteszi azt a nemtom milyen foghagymás szószt, rá a hús, arra az összekevert hagymát, uborkát,
aztán meginkis hús + szósz.
Ja a hús meg egyszerü tescos grillcsirke, vmi jó pácba beletéve(asszem villámpác)

Ch_Slater
a wood green állomásnál a safeway-jel ha szembe állsz, jobbra az elsõ kebabos...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Bandee1987
Örs vezér téren is van egy jó gyrosos, a match bejáratával majdnem szemben.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sephi
Fekete Sas atjaroban , a Lords utan jobbra.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

quack
anno voltam németországban, ott a török bevándorlók miatt kb minden második sarkon van egy döneres <#idiota>, és nagyon fasza, itthon viszont még nem ettem, ezt a király utcait majd meglesem ha arra járok oo)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

a joghurtot felezd el tejföllel és tegyél bele sok kaprot úgy lesz isteni az öntet.
Debrecen Aveszta gyros a legjobb de csakis marha húsból és jól megsütve...
Az a döner kebab. A hús csakis borjú lehet, egyedi öntettel. Én imádom, Király utcában már elég rég óta van egy török kajálda a sarkon, gyakran eszem ott (a lahmacun is finom, de nem offolok tovább).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Gerygrey
Ott a pont, Szeráj rulz 😊

Nagy bajban is vagyok amióta a Jászai Mari térnél melózom... Túl közel van és sajnos útba is esik.

Egyébként olyan finom gyrost, mint Törökországban (ott kebabnak hívják) még életemben nem ettem.
Azaz😊

Gracie Barra

Hát ha a dzsánkfúdot szereted akkor hajrá. De ott még csirkét sem képesek beletenni.

Gracie Barra

Nagyon egyszerû: mondd neki, hogy nem kérsz bele lilakáposztát. Egyébként nem magyarosítás, hanem így olcsóbb 😄 kevesebb húst kell belerakniuk.

görögbe a legjobb, ott lehet kapni az eredetit. az itthoniak már "magyarositottak" pl ilyeneket beledobálnak hogy: lilakáposzta,káposzta,paprika...

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Én a görög gyrost bírom a legjobban. Ahol én voltam nyaralni ott isteni volt

Szeressük a zacskós tejet

GregSB
Irakinál én is ettem már. Valóban átlagon felülit csinál, de nekem a numba one a Szeráj gyrosa maradt, abban minden íz klappol.

schrank
ez nem tudom micsoda de úgy néz ki mint amibe bele ...<#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Törölt felhasználó
gordon 24
Szeráj!!!! Ott a pont.. imádom!!

Downhill!!

Újpest központnál van egy éjjel nappali GoGo hami, ott is elég finom gyrosokat szerkesztenek össze.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Régen a keleti pályaudvar oldalában volt egy bódésor, ott a fickó azzal bolondította meg (és nyerte meg vele azt, hogy hajnal 4kor, buli után rendszeresen elzarándokoljak oda), hogy a tetejére még natur kempingsajtos szószt is rárakott. Ez elvette a csípõs vad ízt, krémesebbé, lágyabbá tette, kiváló volt. (sajna ledózerolták a bódékat, szóval megszûnt).

A legjobb budapesti gyros jelenleg a mester utcai 4-6os megállonál van, befelé kell onnan gyalogolni 50 métert az elsõ utcába a templom felé. Két gyrosos van ott egymás mellett, a másodiknál kell enni. Ezt egy iraki fickó csinálja, és a hús minõsége miatt jó, valami iszonyatosan finom, és eszméletlen adagokat pakol bele.

Jó még egy görög fickó két kajáldája, a ferenc köruton, a corvin mozi mellett az üllői sarkán, a másik kb. egy éve nyitott egysége meg a baross utcánál, a köruton van. Szintén pitás megoldás, saját hússal csinálva. Nagyon kedves emberke, töri a magyart, de jófej.

A köruton szerteszét lévõ 3 testvér gyrososokról nincs jó véleményem, sima iparosmunka, igazi gyorskajáldák. Nem pitát használnak (nagy negatívum nálam), és a kreálmányuk olyan mint egy fagyi, annyi ideig is tart elnyalni. Ezeket inkább nem preferálom.

Broafka
A margit Híd Budai hídfõjénél nyílt egy gyroszos szerintem az tök jó! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Csuhai G
Jaja! Én is ott szoktam enni és nagyoon jó!! <#eljen>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

GTheo
Pont h görögben a legjobb a gyros, a hazi hozzáképest semmi...Itt pici stb, sültkrumpli az kell bele és itt Tzatzikit se tesznek bele ami kéne azért.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

bertino
icigyah, ilyet még nem is kóstoltam oO

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A görögök nem tudnak gyrost csinálni. Idén nyáron elõször jártam náluk, és alaposan meglepõdtem. Kb mintha a mekiben alkották volna. Sertés+sülkrumpli+ketchup+mustár a pitában.

Pesten a legjobb gyros egyébként a mester utcánál van.

Gracie Barra

jaja a szeráj isteni hely imádok oda járni 😊

desigo
A legjobb a Szerájos búzakásával.
Amióta ott megkóstoltam nem is ettem máshol...
V43 1105
Nekem a kaja számít 😄

RaZoK
tálalásból karó 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Benc16
Biztos finom lehet de elment attol még az étvágyam 😄

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸