Hertha BSC
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, véletlen kimaradt :S Majd szólok, hátha át tudják írni.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Persze, hogy ott van, és általában kezdõként kap helyet :) 8-as számmal játszik, a Bayern ellen is kezdõ volt, de a vége felé lecserélték.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
hertHa
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Õszíntén szólva a hétvége folyamán lettem szerelmes ebbe a csapatba, és mindjárt gondoltam, hogy innentõl több figyelmet fogok szentelni rájuk! Ezért nyitottam ezt a topikot nekik, mert megérdemlik, hogy kicsin hazánkban is az apró szurkolótábora összegyûljön.
Elsõsorban csináltam a topikban egy bannert (Várom a visszajelzéseket)
Másodsorban, amiért nem igazán tudtam még lefordítani a külföldi nyelveken íródott tájékoztatókak, ezért belinkelek egy-két fontos és érdemleges oldalt.
Hertha BSC Offical Site
Hertha Inside
Hertha BSC Fan
Hertha BSC Wikipedia
Elsõsorban csináltam a topikban egy bannert (Várom a visszajelzéseket)
Másodsorban, amiért nem igazán tudtam még lefordítani a külföldi nyelveken íródott tájékoztatókak, ezért belinkelek egy-két fontos és érdemleges oldalt.
Hertha BSC Offical Site
Hertha Inside
Hertha BSC Fan
Hertha BSC Wikipedia
← ElőzőOldal 2 / 2