Disturbed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
Kint van az új album!
The Lost Children
tenkenorman
asylum, infection, warrior, another way to die, never again, animal, serpentine. nekem ezek jönnek be. és persze az im still havent find what i looking for. egy nagyszerû feldolgozás ( ahogy a land of confusion is)
és ez egy nagyszerû taktika a részükrõl mert azt a számot még anyám is ismeri, és biztos vagyok benne hogy az idõsebb korosztály is megszeretheti ezek által a disturbedet.

http://www.tenke.hu

Varikova
eddig még csak ezt a topicot se láttam, de amúgy az új album, hát annyit mondanék rá hogy oda ba**. nekem az Innocence a kedvencem róla, de az asylum és a serpentine se rossz.

tenkenorman
tenkenorman
Hihetetlen hogy míg nyugaton platina, itt európában, sõt magyarországon alig ismert. az elõzõ album óta egy üzenet érkezett ide... nem csoda hogy nem jönnek koncertezni.
"Hallassátok a hangotokat" és fognak jönni. Csak egy komoly meghívásra várnak.

http://www.tenke.hu

Boconadi
Szeretem a zenekart... <#eljen>

ja és +fav 😄
Doomista
Disturbed - Indestructible
UJ ALBUM !!!
legjobb számuk,jeaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nem tudom, vajon ezt azért mondod-e, mert nem érted a dalok szövegét (én speciel értem mindet), mert szerintem nagyon jók lettek az új számaik, legalábbis hozzák azt a színvonalat, mint a Ten Thousand Fists album. Nekem nagyon bejön az Indestructible, The Night, Perfect Insanity, Enough, Criminal, Divide, valamint a Run. Az Inside the Fire is tetszik, de a klipje szvsz elég sokkoló lett.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

NEOreg3
csak pár szám tetszik az újak közül😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Végre ez is eljött: június 3-án, vagyis tegnap hivatalosan is a boltokba került a Disturbed legújabb albuma, az Indestructible. Youtube-on már egy héttel elõtte meg lehetett találni a zeneszámokat. Akit érdekel, hallgassa meg õket, érdemes. Az együttes beváltotta ígéretét: ez az album tényleg brutális lett.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

NEOreg3
Transformers soundtarck-en van egy új számuk, "This Moment" a címe

nem rossz, bár még mindig #2-ben írtak rulzanak😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

King of Roads
nálam a Land of confusion (Genesis feldolgozás) mindent visz...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Boconadi
the game is jó szám
Wiseman
Sziasztok!

A Disturbed az egyik legjobb (ha nem a legjobb) együttes ebben a stílusban.

Ismeri valaki a M.O.L. c. DVD-jüket? Esetleg meg is van valakinek? Régebben elkezdtem tölteni, de sajnos azóta nem elérhetõ a forrás.

Üdv!

Diablo II: It is not a game! It is a job to be done!

Laky
<3

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Zizou5
örülök hogy eddíg csak pozitív visszajelzések jöttek az együttesrõl. pedig nem is olyan ismertek 😊
valaki nem tud valamit a következõ album várahtó idpöntjáról?

ngcsnet
jaja, nagyon jó zenekar, minden tiszteletem a srácoké<#eljen>

Fókameister
szerintem a Prayer számuk viszi a pálmát de mindegyiket birom

Boconadi
<#worship>
PíszLávJuniti
<#eljen>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

csgery
ööö, vanegy számuk, haver mutatta : Stricken. Naon zsír, télleg iylen zúzós😛
NEOreg3
tényleg nagyon jók, szívesen hallgatom, pedig discos vagyok😄

Fókameister
az egyik legjobb banda amit eddig hallottam nagyon ott van a zenéjük

Fülüke
Fasza együttes. 😊

De k*rvajó géped van istenem....

Zizou5
én sem tudom, a hivatalos oldalukon azt írják hogy nem mennek turnéra MERT az uj albumot csinálják 😊

mucsácsó
húú, imádom 😊
esetleg új albumról nem tudtok valamit?
jólenne, már rongyosra hallgattam mind3 albumot 😞
jah hmm linket nem néztem😊

youtube on szinte az összes számuk fent van😊

Zizou5
akik nem ismernék:
the game.(sry hogy nincs klipp, de a zene a fontos 😊
prayer.
remember.
ezek amiket hirtelen találtam youtubon 😊

liberate , shoutzoo , awaken (Y)

Zizou5
nagyon is<#eljen>

akik szeretik a kornt, azoknak ajánlom 😊

fifi
szeretjük...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

NEOreg3
Liberate, Ten Thousand Fists, és a Hell üt=)

Zizou5
Aki nem ismerné, kemény zúzós metalt jáccanak. összvissz 3 albumuk jelent meg, illetve egy ilyen koncert album féleség: Ten thousand fists, belive, the sickness, és a music and wepon II (koncert)
bandatagok:
David Draiman(vocal)
Dan_Donegan(gitár)
John_Moyer (bass)
Mike_Wengren(dob)
elnézést hogy angol 😊
hivatalos weboldal
azt hiszem ennyi elég is lesz. 😊