The Darkness-X360

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A táskát a rendõrfõnök akarja vissza.Igy õt fel kell hivni,és megbeszélni vele egy találkozót.Ha ez megvan és a táskába is bekerül a robbanóanyag,akkor a temetõbe kell visszamenni ahol az egész játék kezdõdött,és ott már be tudsz menni a templomba.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ThugEdge
Shorte's briefcase from the turkish baths=Shorte aktatáskája a török fürdõbõl
ha nem volt tovább a szöveg akkor annyi,hogy mi az egyáltalán ami az inventorydban van

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

köszi idáig megvan,csak még mindig ott a feladatok között a táska és ezt irja ki :Shorte's briefcase from the turkish baths sajna nem tok angolul ugyhogy fingom sincs mit jelent!
Vidd vissza a WC-be ahol a kulcsot találtad régebben.

sziasztok !!
az aktatáskás feladatnál mit kell csinálni miután felvettem az aktatáskát kinyirtam mindenkit és visszamentem a metróállomásra azt vkinek oda kell adni vagy mi ??pls help
köszi a segítséget!!!!
Azóta talán már meglett.Ha nem akkor ugyanazon az állomáson ahol a kulcs volt (ez már nem biztos),keres egy rácsos ajtót ami gyakorlatilag a metró alagútba vezet be,csak ugye nem a sinen mész (még jó...) hanem melette.A rácsos ajtó elõtt áll is egy ember,aki asszem a testvérét keresi szintén a City Hall állomáson.

sziasztok!
megint elakadtam,megtaláltam a wc-ben a kulcsot és most el kéne jutnom a city hall-hoz de nem tudom merre induljak el!pls help
Nem is értem mért kell lövöldözni... Egy tea mellett le kellett volna ülni ott a metrófeljárónál és megbeszélni hogy mégis mi a probléma.A végén meg békében távozott volna mindenki.
Csak akkor mi lett volna benne a játék?

Nem kell lövöldözni, én nem is nagyon csináltam a második felében.
Beküldesz a tömegbe a robannós darklinget, aztán idézel egy géppityusat hogy feltartsa a tömeget, megtámogatod egy black-hole-lal és a creeping dark-ak kígyó módjára levadászod a fedezék mögé bújt ellent.

Ez a jó a game-ben, úgy játszod ahogy jól esik.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

shenmuedc
Nagyon jó lenne ez a játék csak ne szakítanák félbe folyton ilyen gagyi lövöldözéssel. Nem tehetek róla én már csak ilyen shenmue megszállott vagyok. De tudom ma már csak a belem kifordul, erõsködök, gyilkolok játékokra van igény (sajnos).
WWW.PLAYSTATION360.BLOG.HU Eladó xbox 360 játékok,a lista folyamatosan bõvül!!!

pier19-be csak a végefelé kell menni.

carterx
nem kellett tetõröl leugrálnom,kinyírtam mindenkit és bementem a Pier 19 nevû alagútba,majd ott folytatódik a napló szerint.

köszi a segítséget,mára befejeztem.

Ugorj le a tetõrõl (kinyírni nem lehet a helikoptert)

carterx
na sikerült
eddig nyomtam,most kinyírtam csomó zsarut de van egy helikopter is,micsinájjak neki?

carterx
igen,1 hete kezdtem kb,és eddig jutottam,nem jáccok éjjel nappal,de ez kifogott rajtam.
na akkor szétnézek a negyedben,pill.

Akkor még nem találkoztál Bucherrel, ez az elsõ (jó az elején jársz még). Kínai negyedben kell keresned, egy ilyen zsákutca-beugró szerûségben. Pillants rá a térképre (van egy csomó belõle az utcákon), asszem az utca neve is Green Olive Grove.

carterx
tehát:

This must be the way to the Green Olive Grove
Restaurant's kitchen entrance.
Butchersaid he'd unlock the door for you.

valami ajtót kell kinyissak.minden ajtóval probálkoztam a kinai negyedben de egy se nyílt eddig.ott egyszer voltam a csajnál valahol.

Ez így elég sovány, többször is kell Burcherrel találkozni.
Próbáld meg felhívni telefonon, hátha.

Ha még az elején vagy (tehát még nem találkoztál Butcherrel) akkor Chinatown-ban kell keresni (ahol a csajod is lakik), egy mellékutca (térképen szerintem megtalálod).

Utána emlékeim szerint a nagynénédnél találkozol vele mindig.

De ha begépeled amit az inventory-ban látsz mint feladat akkor tudok segíteni.

carterx
ilyen nevû éttermet eddig nem láttam

carterx
hát ha arra gondolsz ami a Back gomb lenyomásával jön elõ menü és azon belöl a INVENTORY opcio,akkor: BUTCHER
ennyi,azon kivül az amit írtam,hogy valami green olive grove restaurant....

"Mit ír a naplód, mit kell csinálni? "

carterx
az ST.MARY'S árvaház felé se tudok menni,ott is zárva a rács,
kivül meg ott az õr szintén.

Akkor most robbant az árvaház gondolom.
Menj ki az árvaházas kijáraton, ott találkozol (még a metróban) a csajoddal meg egy manussal.
Mit ír a naplód, mit kell csinálni?

carterx
nem tudok kimenni a Lower East Side kijáraton,
zárva van a rács meg kivül áll az õr csávó.

carterx
na mingyárt megnézem

Már van végigjátszás a gamespoton.
A Green Olive (étterem) emlékeim szerint a Lower East side-on van A Fulton station-nél. Nem véletlenül a nagynénédet kell meglátogatni?
Mert akkor Lower East-en ki a metróból jobbra mész kb 20 métert az út ott beletorkollik egy másikba és balra az elsõ ház ( a sarkon)

carterx
hát én nem boldogulok ezzel a játékkel gyerekek.
a gun hill, a temetõ, a kinai negyed, Canal st. meg a metrókon kivül sehova nem tudok menni,nem tudok semmit se csinálni,a sötét erõvel se.
mindenkit kinyírtam az utcákon akik lõttek rám.
van pár exit a metróba ahol ál õr és nem nyílnak az ajtók,de nem is ír ki semmit.
a menübe annyi van hogy valami Green Olivas chiken....mittommi.
a térképen képtelen vagyok eligazodni,csak jövök megyek körbe körbe már 1 hete,kurvára unom már.
mikor lesz ehhez a sz..hoz valami végigjátszás féle mer már kivágom a csába úgy idegel.vagy csak öreg vagyok már zekhez.

lécci segítsen már valaki

thx

rájöttem mindenre😊)
mégse vok olyan hülye

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

nem lehet lemenni a metróba,átmentem egy biliárdtermen ki a szabadba és semmi utána
pedig nem vok hülye de ennél a játéknál leblokkoltam...biztos tulbonyolitom😊

A villám nem beléd csap csak simán villámlik és ez elijeszti a darkness-t. Egyébként elõre kell menni, követsd az utat, lesz nagy karó, arra 4 muksó kifeszítve, rájuk kell nyomogatni. Kb így néz ki a pályarész:

-----------------------------------------------
Ház _.-.___.---._.--._____ Kifeszített mukik |
út |
-----------------------------------------------

gabee667 hogy jutottál tovább a haranglábas pályán?
mert én ellöktem a harangot és utána elértem egy szétrombolt házhoz.
ott merre kell mennem mert mindig belémcsap a villám és visszajutok a házhoz!!pls help
Hi
Megint elakadtam. Chapter3 vagyok Vinninek kell egy csomo bércsilkos küdit csinálni. Az utolso jön de eddig mindig benne volt a leirásba hogy melyik városrészbe kell menni de most nincs ilyen. Elöre is köszönöm a segitséget!

télleg én is láttam térképet most hogy mondod😊
na asszem éjjel neki is állok😊

Thx. Siker! <#worship>

Visszamész az alagúton át a Lower East Side-ra és ott az utcákon körbe mész (nem kell étteremben hülyülni).
Az utcán van egy csomó térkép (a játék vége felé jöttem csak rá, addig nem tûnt fel) az segít eligazodni.

Kaptál egy képességet,azt a csápot,amivel a deszkafalat is összetörted a lövészárokban.Na most álj kicsit távolabb a harangtól,és ezzel a csápal meg tudod "fogni" aztán elhúzni-tolni.

Hi
Én ma jutottam hozzá és nagyon tetszik, söt idáig amit láttam belöle az a legjobbak közé valo. De most kicsit elakadtam sajnos, a chapter2 vagyok miután felybelövi magát az különben látnyányilag a legjöbb rész volt amit a játék muatot. Az után van vagyok ott egy hills nevü rész legeleján ahol lemész a lépcsön és az utat egy leszakadtt harang tolrlazsolja el ott akadtam el. Elöre is köszönöm a segitséget!

Nem select, "Back" gomb.
Már összekeverem a PS2 irányitóval...<#idiota>

igen vissza akrtam menni csak akkor ezek szerint nem azéttermen keresztük kell..na próbálkozom köszi addig is a helpet😊<#taps>

Hát nyilván vissza kéne menned a metróba,ami a játékon belül egy központi hely.Onnan eljuthatsz más állomásra,beszélhetsz emberekel akik új feladatot adnak,lehet hogy fel kéne hivnod valakit a metróból telefonon,stb...
Nézd meg a select-el elõhozható menüben mi a következõ feladat,ha nincs semmi konkrét akkor biztos beszélned kell valakivel.

hát lehet mert nincs ott semmi a viznél.
mennyek vissza?mert ott körbejártam mindent és az étteremben sem tudok kimenni hátul mert ott már bezáródott...passz

Illetve az lehet még hogy odamentél korában mint kellett volna.Mert oda ugye az alagúton át mész,lehet hogy átenged oda a szükségesnél korábban is,csak akkor még nem lehet ott csinálni semmit.

Gondolom másodszor vagy ott,mert elõször ott áll a nagy hajó,amirõl lõnek,azt nehéz nem észrevenni.
Másodszor mikor odamész,akkor meg egy lépcsõn lemehetsz a vizhez a ball oldalon.Mig arra mész már jön is egy csónak.

hi!
a dokknál vagyok sehol semmi csak egy nagy daru...mit kell csinálni?köszi a helpet😊

help me plzzzz! megszereztem a City Hall kulcsát, de nem tom hol van a City Hall! 😊 nem jelzi a térkép csak annyit hogy a Grinders Lane környékén van! mit tegyek? merre jutok oda?
KÖszi!

köszi már nem kell! továbbjutottam!