Szõr vagy nem szõr

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Landren
ejnye, ez még nem neked való topik :)

sose nyomd fullba a kretént

Kamehame
ez mi?

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Frosty01
#25 dugnád mi?

practitioner of the forbidden arts of death

Bréé1
Ez érdekes kérdés, amiért ez a topik létrejött.:))
Szóval nekem az a lényeg hogy igényes, karbantartott legyen. Ne olyan mint a vegetáriánusé.:) Az kívül retkes, belül gombás.:))

Telefonszámom: 06-90/......

macselek
<#merges2><#wow2><#wow1><#wilting><#wilting><#wilting><#ijedt>

Sland
ban vagy nem ban?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

gyöngék vagytok

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Landren
áááááááááááááááá bazzzzzzzzzzzz
mindjárt hányok

Kaszi46
Igen, jópár éve találtam még, és a humoros képeim közé rejtettem el. Jopár barátom belebotlott már ebbe a képbe, a hatás soha nem maradt el.:D nekem már automatice átugrja a szemem, mert tudom mikor következik pontosan:P

Sajnos most a feltöltés miatt ujra át kellett élnem ezt a borzalmat.<#idiota>

*Posse*T.W.D*

OrioN the S
<#vomit>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Landren
ezzel nem vagytok egyedül

Rage47
vazz te ilyen képeket raktározol a gépeden?hogy bírod<#zavart2>
Kaszi46
Ezt a kijelentést most meg fogod bánni<#ravasz1><#idiota>
18++/zacskot készíteni/

*Posse*T.W.D*

Rage47
<#idiota>én sem értem
Matthew Prosac
már a másik topicba sem értettük mit beszélsz

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kmarha
<#szeret>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

nem jó mindig egyhelyben "mozogni"...ha póta...akkor rendben kell tatani...mit egyhelyben körözni...hát nem?

A sima a legjobb, de a dússal sem volt semmi baj...
A nõ a lényeg :)

Slayerboy
<#vigyor5><#hehe>

Voltam zárás elõtt. _______________

Sir Quno Jedi
Ott nem is, de történhet baleset.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mighty
Nem tudom milyen nõkkel voltatok eddig, de ott, ahol én nyalom, nem nõ szõr... :P

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Kamehame
Borotvált :)

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Sir Quno Jedi
Némi fazonírozott szõrzet még nem zavar, bár tény, hogy az ember szája telimegy szõrrel, de ki nem szarja le. Akkor és ott nem izgat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Landren
nem :)

de kérdezd meg apádtól neki mi jön be :)

Kamehame
XD
12 évesek is szvazhatnak? :D

Vizuális típus vagyok, képek nélkül nem tudom eldönteni. ;-)

még jó hogy annyira kemények vagytok hogy a hatalmas választék miatt válogathattok kedvetekre

http://www.lohere.net - a MagyarChan

SötétBarom
Megtalállak!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

JCSR ODIN
Ez elég igénytelenül hangzik <#nyes>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

nem szõr...szõrtelen...gyepálva....

Kmarha
teljesen mindegy csak muff legyen <#szeret>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

KeKKSZike
természetesen nem!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

artschiatwork
egyetértek.
A szõr úgyis csak megakad az ember torkában... :)

[HUN]FaTaL
ugyanezen véleményt osztom én is:D

http://goo.gl/gd6Zi5

Landren
komoly topik :)

én a szõrtelenre szavazok<#finom>
eseteg kis csík, vagy ilyesmi...

Hali!
A haverjaimal kemény vitákat folytatunk hogy milyen legyen egy muff.Van aki a szõrösért van oda van aki csupaszon szereti.
Kíváncsi vagyok mi a véleménye többi férfitársamnak.
← ElőzőOldal 2 / 2