Három új kompakt gépet mutatott be a HP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk úgy, évek óta figyelem az eladásokat is.
A HP piacvezetõ pozíciója a Sulinet prog elején volt látványos, évekkel ezelõtt. Lényegében csak HP gépet lehetett kezdetben kapni. Ez el is tolta a valódi arányokat. Ma már nem fogy annyit, de itthon piacvezetõ volt akkoriban. Magasan.
"Ugyanannyi pénzért rendes gép is kapható."
Nem volt szó arról, hogy "rendes-e" vagy sem. Azt írtad, ki vesz HP-t(?). Elég sokan, bár itthon már kevesebben. USA-ban egyébként növelte az eladásait, de a többiek még inkább, ezért visszacsúszott 4-rõl az 5. helyre, ami olyan 7%-os részesedést jelent. Elég nagy, iránymutató piac.
Itthon idénre 5-7%-os részesedést céloztak meg, ami kb. 15-20ezer eladott fényképezõgépet jelent.
A HP piacvezetõ pozíciója a Sulinet prog elején volt látványos, évekkel ezelõtt. Lényegében csak HP gépet lehetett kezdetben kapni. Ez el is tolta a valódi arányokat. Ma már nem fogy annyit, de itthon piacvezetõ volt akkoriban. Magasan.
"Ugyanannyi pénzért rendes gép is kapható."
Nem volt szó arról, hogy "rendes-e" vagy sem. Azt írtad, ki vesz HP-t(?). Elég sokan, bár itthon már kevesebben. USA-ban egyébként növelte az eladásait, de a többiek még inkább, ezért visszacsúszott 4-rõl az 5. helyre, ami olyan 7%-os részesedést jelent. Elég nagy, iránymutató piac.
Itthon idénre 5-7%-os részesedést céloztak meg, ami kb. 15-20ezer eladott fényképezõgépet jelent.
Honnan szedsz ilyen statisztikát?
Én senkit nem ismerek, akinek HPje van (legfeljebb, ha nyerte valahol) és az olcsóságát sem hiszem el. Ugyanannyi pénzért rendes gép is kapható.
Én senkit nem ismerek, akinek HPje van (legfeljebb, ha nyerte valahol) és az olcsóságát sem hiszem el. Ugyanannyi pénzért rendes gép is kapható.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Sokan veszik.
2-3 éve Mo-on magasan a legtöbb eladott digitális fényképezõgép HP volt. kb. 60%-körül (igaz: Sulinet). Többiek osztoztak a 40%-on.
Mára már lejjebb csúszott. Volt a világ 3. legnagyobb digifényképezõgép forgalmazója is. Most az USA-ban az 5., megelõzve a Panasonicot, Olympust, Pentaxot, Fujifilmet. 2005-ben még a Nikont is.
Az más kérdés, hogy az eladásaik inkább a merketingnek, meg az olcsóságnak köszönhetõk.
2-3 éve Mo-on magasan a legtöbb eladott digitális fényképezõgép HP volt. kb. 60%-körül (igaz: Sulinet). Többiek osztoztak a 40%-on.
Mára már lejjebb csúszott. Volt a világ 3. legnagyobb digifényképezõgép forgalmazója is. Most az USA-ban az 5., megelõzve a Panasonicot, Olympust, Pentaxot, Fujifilmet. 2005-ben még a Nikont is.
Az más kérdés, hogy az eladásaik inkább a merketingnek, meg az olcsóságnak köszönhetõk.
Helló mester!
Néztem a fotóidat, tök jók!
Néztem a fotóidat, tök jók!
Kutyánál macskánál nem vörösszem van hanem zöldesen fluoreszkáló.
Mikloss!
Azért nem marad a HP a nyomtatóknál, mert abban a kis szegmensben óriási pénz van.
Azt ,hogy a HP fényképezõk szarok csak kevesen tudják.
Pl: akciós a photohall-ban a HP, bemegy a 50 éves emberke és megveszi mert olcsó és úgy néz ki mint a többi. Tesz egyet a képzajra meg mittudom én mire.
Mûködik, csinálja a képeket 1000-rel azt kész.
Esetleg te lennél a HP fõnöke, te is ezt csinálnád nemde?
Szórnád a gagyit, hogy tollasodjon a céged.
Különben az elõállítási árat, a másikoldalt tolnád le és inkább agresszívebben marketingeznél.
Azért nem marad a HP a nyomtatóknál, mert abban a kis szegmensben óriási pénz van.
Azt ,hogy a HP fényképezõk szarok csak kevesen tudják.
Pl: akciós a photohall-ban a HP, bemegy a 50 éves emberke és megveszi mert olcsó és úgy néz ki mint a többi. Tesz egyet a képzajra meg mittudom én mire.
Mûködik, csinálja a képeket 1000-rel azt kész.
Esetleg te lennél a HP fõnöke, te is ezt csinálnád nemde?
Szórnád a gagyit, hogy tollasodjon a céged.
Különben az elõállítási árat, a másikoldalt tolnád le és inkább agresszívebben marketingeznél.
a kutyának a vörös szem effektusa mennyiben más mint az embereké hogy ehhez külön funkció lesz? most már az arcfelismerés fajta szerint is képes azonosítani az állatokat?
Nekem a legelsõ kompaktom egy HP 635-ös volt, elég annyit tudni róla, hogy nagyon de nagyon sz*r volt... Az utánna következõ Canon A610-el össze se tudtnám hasonlítani ég és föld. Miért nem marad a HP a nyomtatóknál fenének kell belekontárkodnia ebbe a kategóriába.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
"Versenyhivatal erre miért nem ugrik"
Mibõl gondolod hogy õk értenek a fényképezõgépekhez?
Mibõl gondolod hogy õk értenek a fényképezõgépekhez?
Elég nagy csokkerség, hogy a cégek már gátlástalanul tûntetik fel a gépeiken a KÉZREMEGÉS CSILLAPÍTÁST, akárcsak ezeken a gépeken is látható, pedig egy darab VALÓDI (tehát optikai vagy CCD eltolásos) képstabilizátor nincs bennük.
Versenyhivatal erre miért nem ugrik? Hiszen ha pl. ráírnám egy autóra, hogy "légkondicionáló inklúdid", és közben csak nagyobb meleget érzékelve a jármû automatikusan leengedné az ablakokat, akkor kicsit úgy érezném, hogy átvagyok b@szva...
Versenyhivatal erre miért nem ugrik? Hiszen ha pl. ráírnám egy autóra, hogy "légkondicionáló inklúdid", és közben csak nagyobb meleget érzékelve a jármû automatikusan leengedné az ablakokat, akkor kicsit úgy érezném, hogy átvagyok b@szva...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"