Curling
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
RESULTS-STANDING
Po Country Record
1 Canada 7-0
2 Denmark 6-1
3 Scotland 5-2
4 USA 5-3
5 Sweden 4-3
6 China 4-4
6 Switzerland 4-4
8 Russia 3-4
9 Japan 3-5
10 Germany 2-5
11 Czech Republic 1-6
12 Italy 0-7
A svédek meg a svájciak elég rosszul állnak...
nekem is régi vágyam, szivesen kipróbálnám
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Egyébként én is nézem, ha éppen az megy a TV-ben, csak azt nem tudom megérteni, hogy miért ordibálnak az emberek, amikor ellökték... Attól nem fog messzebre csúszni a kõ, maximum ha jól söpörnek elõtte...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A két négyfõs csapat felváltva csúsztatja köveit a célmezõ felé (a kövek egyenként kb. 18 kg-osak). Minden csapattag két-két követ csúsztathat. A csúszás különbözõ korrekcióit (gyorsítás, kanyarba irányítás) a többi csapattag söpréssel végezheti, a kõhöz azonban nem érhetnek hozzá. A négy csapattagnak helye van a lökések sorában, ezek elnevezése utal arra, mikor kell következniük (1st, 2nd, 3rd, Skip). A befejezõ csapattag a csapatkapitány.
Egy mérkõzés 10 end-bõl áll. Egy end a 8-8 kõ csúsztatásából áll. Az end gyõztese az a csapat, amelynek köve a célterület középpontjához a legközelebb van az end végén. Attól függõen kap pontot a csapat, hány olyan köve van, mely közelebb esik a középponthoz, mint az ellenfél legközelebbi köve.
Minden end-et az elõzõ kör vesztese kezd. Ha döntetlenül végzõdik egy end (0-0, vagyis egyetlen kõ sincs a célterületen) akkor az elõzõ end sorrendje marad érvényes.
Az a csapat gyõz, amelyik a 10. end végén több ponttal áll. Ha ez döntetlen, egy 11. end-et is játszanak, melyben a csúsztatás sorrendje a szabályok szerinti, vagyis az elõzõ end eredménye alapján dõl el.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿