New England Patriots

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
remélem kipihenték magukat a fiuk

kövi feladat

Buffalo

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Soldiers
csak Tom lenesérüljön inkább senkise

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Hazaérve végre megnéztem a meccset. Hát mit ne mondjak...örülök a gyõzelemnek, de most igazán kidomborodtak a csapat hiányosságai offenseben és defenseben egyaránt 😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Kori
véleményem a meccsekrõl

a baffalo nagyon kemény lesz, féltem a játékosokat a sérüléstöl

phili meccset simán hozni kell fõleg hazai pályán,a phili amúgy is erõsen gyengélkedik

baltimor, hát láttam a steelers elleni meccsüket ha igy játszanak akkor semmi esélyük a pats henger ellen

steelers????????, hát sötét ló - nagyon jók erõszakosak és kegyetlenül brutálisak, ha ezt megússza a csapat akkor már sinen lesznek ( félek nagyon itt is a sérüléstöl)

jets miami egybe irom kötelezõ gyõzelem ennyi

giants háááát - tudnak baromi jól játszani és tudnak borzalmasan csapnivalóan is

az a fõ gond hogy innentõl kezdve mindenki a Pats-ot akarja megverni -"fõleg majd a miami"- nagyon fel fogják szívni magukat a csapatok

Kori
jók a cikkek és a képek

Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
de az Brady jobb

Zenszkij
Ez az Addai magasan a liga legjobb running backje, de ez sem volt elég Bradyék ellen. Gratula! Én a Colts helyében azért jobban támogatnám a dobásokat is, Manning nagyon jó kis quarter back!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Soldiers
NYERÜNKKKKKKKKKKKKKKKKK

Kori
hátralévö game

Nov 11 pihinap

nov18
NE @ BUF 1:00 PM Tickets CBS

nov 25
PHI @ NE 8:15 PM Tickets NBC

dec 3 hétfö esti
NE @ BAL 8:30 PM Tickets ESPN

dec 9
PIT @ NE 1:00 PM Tickets CBS

dec 16
NYJ @ NE 1:00 PM Tickets CBS

dec 23
MIA @ NE 1:00 PM Tickets CBS

dec 29 szombat
NE @ NYG 8:15 PM Tickets NFL NETW

Kori
lehet hogy én láttam rosszul
de valahogy nem volt a Pats támadásában meg az az igazi átütöerõ

vagy a colts ennyivel erösebb mint a többi?

a rájátszásban a colts ellen ezaz erö nagyon sovi lesz, sima vereségbe fut bele a Pats

Soldiers
kurva nagy lesz alig várom

LasDen
ma lesz a nagy meccs....
remélem küzdelmes meccs lesz, de Pats gyõzelemmel......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kiderült h a mi kis Bradynk és Casselünkben egy Michael Vick veszett el<#gonosz1><#smile>

Soldiers
Redkins ellen nagyon nyertünk

jah a végére egész szoros, bár eléggé visszavettek a mieink

Soldiers
nagyon jönnek felfele

Bucser
naná, hogy nem. A Defense lassan kiöregszik az offense mint olyan meg nem létezik...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kori
Brady viszalibbent egy kicsit játszani dobott ehy TD-t

Kori
Brady már nem is játszik

Soldiers
áááá nyerni fognak basszátok meg már 42-7 re vezetnek ez a Miami nem az a Miami ami tavaly volt

Kori
ez már megalázás

Bucser
Hát ha az idei Miami ellen nem tudnak nyerni akkor körberöhögöm õket😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kori
Brady Moss páros megint alkot

Kori
remélem vége lesz a miami fobiának

Kori
ez egy curva nagy TD volt

talán holdfényteam vagy sportmánián lehet

Kori
msot kezdödik az ismétlés a sport 2-n

érdemes megnézned végig

LasDen
tegnap este láttam vmennyit, meg ma S1 ismétlésbõl is.....a 3. negyed elejéig láttam aztán bealudtam 😄 de látom nyertek.... 😄

Amúgy nemtudjátok, hogy Mo-ban lehet vhol venni mezt (leginkább Brady v Dillon mez érdekelne)?? vagy külföldrõl lehet csak??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kori
sztem is kiváló meccs volt
2x is meg kellett néznem sõt ha maeste az s2 ujra adja akkor lehet meg1x megnézem

csak az a hullámvölgy nem tetszett, sz ilyene akár egy meccs is eluszhat

A Dallas elleni meccs íme, a meccsrõl annyit h jó volt 😉 nem fogjátok megbánni ha letöltitek...😄

Soldiers
öcsém mi volt a Dallas Bufallo meccsen nagyon nagy meccs volt

Soldiers
nagyon szépen nyert a Patriots

Soldiers
leszedtem rohadt jó volt a mecs fõleg amikor Chad meg Palmer veszekedet

ARE YOU INTERESTED IN:

- MAKING MONEY ?
- BEING PART OF A PROFESSIONAL HIGH-TECH COMPANY ?
- EARNING YOUR LIVING WHILE SURFING THE INTERNET ?

AND FINALLY: TAKING PART IN THE BIGGEST ADVENTURE SINCE THE INTERNET EXISTS?

YES?

Then check out: http://www.doingsomethingontheinternet.com

Érdekes h sokan kritizálták Morrist, de ezen a meccsen nem volt annyira rossz, sõt eddig egyiken sem...szinte meg sem érezték Maroney hiányát és mindezt a O-line-nak köszönhetik(akárcsak az eddig remeklõ passzjátékot).
Ha minden igaz, a jövõ héten már játszhat Harrison is, de Sey még mindig hiányzik 😞
link a Bengals elleni meccshez(külön regelni kell), ha esetleg vkinek kell gépre is 😉

Érdekes h sokan kritizálták Morrist, de ezen a meccsen nem volt annyira rossz, sõt eddig egyiken sem...szinte meg sem érezték Maroney hiányát és mindezt a O-line-nak köszönhetik(akárcsak az eddig remeklõ passzjátékot).
Ha minden igaz, a jövõ héten már játszhat Harrison is, de Sey még mindig hiányzik 😞

Kori
Moss csávokám nagy vétel volt

Bucser
Azért a Bengals sem játszik rosszul eltekintve attól, hogy összesen 2 linebackerük maradt. És ordító mázlija van a patsnek. Olyan helyzetben nem fújnak ellenük mint amikor Houshmandzadeh-t pályán kívül még jól fel is rúgják azért nincs unnecessary roughness vagy personal foul, de Bradynek még passz után lendületbõl véletlen nekifutnak (úgy hogy Brady alig érezte meg) azt meg befújják... És nem 1-2 ilyen volt...

Jól játszik a patriots de szemtelen mákjuk is van...

azért ez jellemzõ
negyedik és egyet (nem is negyedik és goalt) bevállalják sima vezetésnél, és mi lesz belõle? sima TD, aztán az extra pontot blokkolják de az mégis bemegy (és még sorolhatnám tovább...)
amúgy is jók, de még ilyen dolgok is mindig összejönnek nekik...

Bucser
Azért egy dologra kíváncsi vagyok majd visszanézve 10 év távlatából, hogy Manning vagy Brady hány Favre rekordot döntött meg😊

rendben megértem, de sztem nem is mondta vagy gondolta senki sem h minden meccs sima lesz...majd jönnek a nagy meccsek(Colts, Ravens, Steelers stb) ott eldõl h ki mire képes, és ahogy mondtad hosszú még a szezon!

számomra nem antipatikus a csapat (na jó, talán egy kicsit) most nagyon megy a szekér nekik, de már most mondom, hogy nem lesz ez mindig így,
nem lehet minden meccsen 30+ pontot csinálni és simán nyerni
hosszú még a szezon (és nagy az elvárás)

királyság <#eljen>

BUDA > miskolc.

még mielõtt félreértés lenne - a New Englanddal szembeni unszimpátiádra gondoltam, téged nem ismerlek sry

szeretnéd mi?<#idiota>
am ide fanok járnak, szal még ha shoot-outot is kap a csapat akkor is megnézem/zük a meccseket, amíg tenyardról vannak linkek, htx. De pontosan érzem az iróniát az írásodban, de kérlek unszimpátiádat, meg hasonló rosszindulatú gondolataidat valahol máshol tombold ki...<#awink>

akkor is lesz link majd ha a csapat csúnyán kikap, úgye?

A Bills elleni meccsel jelentkezek újra 😄 tessenek 😊

A Pats-Chargers meccs íme 😊
jó töltögetést aki még nem tette meg és jó meccsnézést ;D

hát nem kicsi, maradjunk annyiban 😄😄