Bt programok és játékok J2ME
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ingyen letölthetõ saját magam által készített ötödölõ játék:
Ötödölõ
(a forráskód is letölthetõ)
meg készítem a második játékom, errõl bõvebb infó itt:
The Wreckhunter
Ötödölõ
(a forráskód is letölthetõ)
meg készítem a második játékom, errõl bõvebb infó itt:
The Wreckhunter
Töménytelen mennyiségben sem találtam egyet se. N80ra kel, azaz s60v3 azaz os9.1. Nem futtatja a régi symbian progrtamokat.
Töltsük le az internetet!
Asszem talán van valami, de még sosem találtam meg és úgy tudom, hogy a K750i infrája kemény 2,5 cm-rõl tudná távirányítani a TVt. Nekem is K750i-m volt, fasza kis telefon. De ilyen programot nem tud valaki Nokiára? Olyan kéne, ami fut N80on, szóval vagy symbian 9.1es vagy java-s.
elsõ kérés:
Hallottam hogy Nokiára van olyan progi, ami "univerzális tv kapcsolót" csinál a telefonból. az infrát rátartod a tv infrájára mintha távkapcsoló lenne... és tudod kikapcsolni a tv-t meg minden. azt akarom kérdezni hogy Sony Ericcson-ra van-e ilyen? k750i-m van arra kéne 😛
Hallottam hogy Nokiára van olyan progi, ami "univerzális tv kapcsolót" csinál a telefonból. az infrát rátartod a tv infrájára mintha távkapcsoló lenne... és tudod kikapcsolni a tv-t meg minden. azt akarom kérdezni hogy Sony Ericcson-ra van-e ilyen? k750i-m van arra kéne 😛
mobil részleget alig moderálják.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hát ebben tényleg van igazság. Ott scak játékok vannak. Esetleg akkor Bt programok J2ME cím kellett volna. De szerintem ha nem zárják be maradhat.
:/
http://www.lohere.net - a MagyarChan
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ennél jobb nyelven nem is lehetne. Én amúgy olyat ismerek, hogy Bloover. Ez valami BT hacker program. Sok mindent csinál, de nekem eddig csak a híváslistát sikerült beolvastatnom vele, de az is már valami. Sajnos sok telefonnal nem mûködik (mármint sokat nem tud hackelni)
Pl ez egy hasznos progi lehet: http://k508i.wz.cz/?x=ftp_bt
Mások mobilába lehet bejutni és dolgokat"csinálni" 😊
Mások mobilába lehet bejutni és dolgokat"csinálni" 😊
írjátok meg, miket ismertek és melyik honlapon találhatók!