Yamaha DT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yamaha dt 50hez vizhûtéses és 6vattos keresek lendkereket tel. 06702067908
Hello! van 1 Yamaha Dt-m 50 ccm-is kéne 1 kis segítség... amikor berúgom a motort folyamatosan kinyomja az olajat a kipufogón és csöpög megállás nélkül ez miért van ? <#confused>

jah bocsi ez az iylen motor az egy Yamaja Dt 80
csak azt hittem hogy ez 80-as topic de rájöttem hogy nem..
hali!
kinõttem a simsont és hát ilyen motort akarok venni csak nem tudom hogy milyen..tavaly már volt egy 91-es 125-ösöm de eladtam..nem tudom hogy ez hasonló a 125-öshöz vagy hogy van ez? meg h mennyi a vége meg erõben hogy áll..ilyeneket lécci mondjatok el..köszi hello
sajna eladom ea DT-t, kell már nagyobb mert ezt már kinöttem... RX-ets zeretnék venni helyette vagy vmi erösebb kétütemü rendszámos 125-öst

tegnap jo faszát motoroztam😄 nagyon ment a DT, nemtom mi volt vele de egyszerüen szállt😄 jövö héten pedig szétszedem a villát, olajcsere lesz😄

nem hiszem h ezért jött létre, azért jött létre, h akit érdekel ez a motor az beszéljen rola, máõs kérdés h tettem fel egy kérdést...

már beszereztem egy kis castrol villaolajat, 10 W sûrûségût, h ne legyen tul puha a gép...

tigeroo
hidrólikaolaj kell neki

ámz, jókis motor végülis ilyen motort akartam, jó vele határban szúrni neki, csak kevés hozzá az alkatrész (simson rulz)
Boconadi
repsolt neki
fifi
ugyanmár...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

JAG1
Hát ez tévedés.
A villába szánt olajok nem elsõsorban a surlódás csökkentése miatt kell, hanem a viszkozitásából adódóan csillapításra szolgál. Kis "fuvókákok" keresztül áramlik az olaj, ennek gyorsasága, az olaj sûrûségétõl függ.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sztem egy normális motorolaj is jó...(10w 40)..
Ugyan az a hatás...

Shortstop
ez a topik gondolom csak ezert jott letre. vazze milyet? etolajat?
bar nemtudom miert ilyen oldalon kell megkerdezni. vannak motoros oldalak..<#violent>

<#wow2>

szeretnék segitséget kérni, aki tud segiteni az legyen szives irja meg, hogy a DT-mbe milyen olajat kell tenni elsõ villába! (80-as, 1992-es LC2-es)

nyitottam egy témát, ide jöhetnek a képek, sztorik, akármi ami ezzel a géppel kapcsolatos!