Yamaha DT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
yamaha dt 50hez vizhûtéses és 6vattos keresek lendkereket tel. 06702067908
Hello! van 1 Yamaha Dt-m 50 ccm-is kéne 1 kis segítség... amikor berúgom a motort folyamatosan kinyomja az olajat a kipufogón és csöpög megállás nélkül ez miért van ? <#confused>#confused>
jah bocsi ez az iylen motor az egy Yamaja Dt 80
csak azt hittem hogy ez 80-as topic de rájöttem hogy nem..
csak azt hittem hogy ez 80-as topic de rájöttem hogy nem..
hali!
kinõttem a simsont és hát ilyen motort akarok venni csak nem tudom hogy milyen..tavaly már volt egy 91-es 125-ösöm de eladtam..nem tudom hogy ez hasonló a 125-öshöz vagy hogy van ez? meg h mennyi a vége meg erõben hogy áll..ilyeneket lécci mondjatok el..köszi hello
kinõttem a simsont és hát ilyen motort akarok venni csak nem tudom hogy milyen..tavaly már volt egy 91-es 125-ösöm de eladtam..nem tudom hogy ez hasonló a 125-öshöz vagy hogy van ez? meg h mennyi a vége meg erõben hogy áll..ilyeneket lécci mondjatok el..köszi hello
sajna eladom ea DT-t, kell már nagyobb mert ezt már kinöttem... RX-ets zeretnék venni helyette vagy vmi erösebb kétütemü rendszámos 125-öst
tegnap jo faszát motoroztam😄 nagyon ment a DT, nemtom mi volt vele de egyszerüen szállt😄 jövö héten pedig szétszedem a villát, olajcsere lesz😄
nem hiszem h ezért jött létre, azért jött létre, h akit érdekel ez a motor az beszéljen rola, máõs kérdés h tettem fel egy kérdést...
már beszereztem egy kis castrol villaolajat, 10 W sûrûségût, h ne legyen tul puha a gép...
hidrólikaolaj kell neki
ámz, jókis motor végülis ilyen motort akartam, jó vele határban szúrni neki, csak kevés hozzá az alkatrész (simson rulz)
ámz, jókis motor végülis ilyen motort akartam, jó vele határban szúrni neki, csak kevés hozzá az alkatrész (simson rulz)
ugyanmár...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hát ez tévedés.
A villába szánt olajok nem elsõsorban a surlódás csökkentése miatt kell, hanem a viszkozitásából adódóan csillapításra szolgál. Kis "fuvókákok" keresztül áramlik az olaj, ennek gyorsasága, az olaj sûrûségétõl függ.
A villába szánt olajok nem elsõsorban a surlódás csökkentése miatt kell, hanem a viszkozitásából adódóan csillapításra szolgál. Kis "fuvókákok" keresztül áramlik az olaj, ennek gyorsasága, az olaj sûrûségétõl függ.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Sztem egy normális motorolaj is jó...(10w 40)..
Ugyan az a hatás...
Ugyan az a hatás...
ez a topik gondolom csak ezert jott letre. vazze milyet? etolajat?
bar nemtudom miert ilyen oldalon kell megkerdezni. vannak motoros oldalak..<#violent>#violent>
bar nemtudom miert ilyen oldalon kell megkerdezni. vannak motoros oldalak..<#violent>#violent>
<#wow2>#wow2>
szeretnék segitséget kérni, aki tud segiteni az legyen szives irja meg, hogy a DT-mbe milyen olajat kell tenni elsõ villába! (80-as, 1992-es LC2-es)
nyitottam egy témát, ide jöhetnek a képek, sztorik, akármi ami ezzel a géppel kapcsolatos!