Gondolattal való irányítás egy új sisakkal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha az aksik is úgy fejlõdtek volna a WWII után mint a többi technika, akkor a mobilodat 10 évente kéne feltöltened. De ez ugye nem üzleti érdeke senkinek, szal marad 10 nap jobb esetben..."
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Én azt várom mikor szépen besétálok SZTK-ba befizetem a 100.000 forintot, lefekszem egy asztalra, csit csat belenyomják fejembe a csipet.. lábadozok fél órát azt irány haza. Otthon le a gép elé, csatlakozó benyom fejbe és irány a JMÉ (Jobb Mint az Élet) szimuláció 😄 😄 mint a Shadowrunba 😄
Mekkora lenne már úgy egy repülõszimulátor vagy jó kis FPS...
áh nem vagyok kocka 😄
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Mikor vége lett, akkor jöttek rá, h vmi hiba történt, mert a csávónak az õ saját jelei jöttek vissza. Tehát magával szeretkezett. 😉
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyűzet.
3Ds megjelenítõk is jöttek nagy hájppal (magyarítás😊, sztán nem sok van belõlük az otthonokban.. 😞
Ez a technológia is jópár éves és még mindig csak itt tart. 😞
Szvsz itt van vmi világméretû konspirációó!!! 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
GW: Axino Hun;
Túlságosan különbözünk ahhoz, hogy ez x-nél is mûködjön meg y-nál is.
Én pl. még FPS közben is azon agyalok, hogy milyen az idõ, mit csinálok a játék után stb. Aki egyszerre több síkon gondolkodik és fapofával játszik, annál ez a kezdetleges valami nem fog mûködni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként ez biztos jó amíg a más agyát olvassák vele, én kihagyom 😊
Mindazonáltal nem lenne rossz egy ilyen technológia - már ha valóban mûködik.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
TechEBlog
Elég érdekes. A németeknél 250k-ba(forintbankb) került eddig egy készülék. Tud valaki valami hírt a sony mátrix rendszerérõl? Ott az agyban keltenének hang, kép, szag érzetet.
Nekem meg ez a véleményem. Ebben van a jövõ, igenis jó ötlet az agyhullámok érzékelése.
Húúú.... Ez tetszik nekem. Ezzel a módszerrel nagyon klassz dolgokat meglehetne valósítani. Reméljük elérhetõ áron lesz, és támogatni is fogják a játék készítõk. De azért az sem lenne rossz, ha pl. a tv-t meg pár dolgot lehetne gondolatokkal irányítani.