Megismerhetjük a Nagy-piramis titkát

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Hát én ezt is 'kimoderálnám'. Mellesleg, nem tudhatjuk h nem neki van igaza, hasonló hipotézis, mint a többi piramis-sztori. :)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

GregSB
Sõt, igazából nincs is semmiféle ajtó az igazi piramisban, õ épített egy alternatív járatot, amit telerakott ajtókkal, 10-20-al legalább, aztán minden 4. évben átfúr egyet, amit élõben közvetítenek a Netgeo-n õ meg kaszálja vele a pénzt. Okos ember ez a Hawass!

GregSB
:DDD

GregSB
Persze, és csak poénból várt 4 évet ezzel ugye?

"FBI meg pár egyéb titkos szervezet vizsgálja a"

Az Amerikai szövetségi rendõrségnek ez aligha feladata. Õk az egész USA területén a bûncselekményeket derítik fel.
én nem bírok várni, még ma tudni akarom mi van ott ! biztosan egy levágott alien fej <#alien2>
Miért lettem kimoderálva? Semmi olyat nem irtam????
Gladiator
Lol:D Hát te ritka nagy balfasz vagy:D

dr.Hawass nem hülye. Már régen tudja mi van bent. Mit gondoltok, mennyibe kerül egy olyan gép, ami egy vezetékkel és egy kamerával bearaszol? Max 1-2 milla.
Csak kell a hírverés, hogy a reklámértéket felstrofolja. Nagy pénz van benne.
Az egész a pénzrõl szól!
Tetsuo
1 gyerek, sõt több is simán elférne benn.. csak használni kell a FÛRÉSZT! :D

Tetsuo
Az FBI az nem titkos szervezet..

Alázattal csodáljuk egyszerûségedet <#vigyor3>
<#nevetes1>

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

kiváncsi vagyok. remélem lesz róla sg cikk :)

http://lery.freeblog.hu

Én kitágítanám a járatot akkorára, hogy be lehessen menni. Ettõl még nem dõlne össze a világ. Pláne nem a piramis.
Szerintem fosnak az egyiptomiak, hogy nincs odabenn semmi látnivaló és onnantól a kutyát nem érdekelné az a gúlába rakott kõtömeg. Onnantól látnák az emberek, hogy mennyire is értelmetlen volt az egészet megépíteni és milyen hülyék voltak az egyiptomiak õsei, hogy ilyen haszontalanságra pazarolták az idejüket és az értékes rabszolgaerõt.
Ezzel az erõvel megállhatnék Badacsony elõtt is és csodálkozhatnék: húúú vazze mennyi kõõõõ!! Persze azt nem emberek építették.
Az egész piramisban csak annyi az érdekes, hogy mekkora faszság volt megépíteni.

"Nincs itt semmi"- mondta dr.Hawass; mély, eltorzult hanggal; majd fénylõ szemmel továbbállt. <#idiota><#vigyor2><#vigyor>
Kíváncsi vagyok, mit csinálnának, ha kiderülne, hogy tényleg van ott valami. A kis robot átfúrja az utolsó kõlapot is, bekukkant, meglát valamit. És mi történne ezután? A legidegesítõbb dolog lenne a világon, hogy van ott valami, de a piramis szétszedése nélkül csak egy nyomorult száloptikán keresztül lehet bámulni...
Egyébként remélem, Graham Hancock-nak lesz igaza, és tényleg valami k.rva nagy titok van odalent.

k9duli
Lefogadom a vallás miatt fosnak, hogy majd a gonosz szellemek vagy mi....

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

GregSB
"Azt sem értem, mi a rákért éppen Szingapúrból hoz "szakértõket" ??? Közelebb nem laknak??? ehh.. "

Laknak közelebb, de csak Szingapúrban laknak legközelebb olyanok, akik ilyen pici robotot el tudnak készíteni.

k9duli
"egyiptomi kormány félti a piramist" Istenem de hülyék. Még egy atombomba sem tenne nagy kárt benne XD
Nem hogy egy távirányítós kis autó:)

GregSB
Itt egy 2005 decemberi cikk Hawasstól, ami összefoglalja az akkor helyzetet a projectel.

És itt a kamra nyilása:

Kijavátanám magamat: még egy gyerek sem férne bele.

GregSB
Miért nem jársz utánna a témának mielõtt hülyeségeket kérdezel?

Talán azért nem fúrta át a második ajtót, mert olyan messze volt hogy nem ért el odáig a fúrókar.

És nem azért tökölnek vele évek óta, mert nem tudnák megcsinálni, hanem mert az egyiptomi kormány félti a piramist. Hawassnak évekig kellett harcolnia velük, mire megengedték neki hogy bevigye a robotot. A járat egyébként iszonyatosan szûk, még egy gyerek is alig férne bele, és nagyon meredek. Sokáig tartott a robot elkészítése, ami ilyen kis és meredek helyen fel tud vinni magával egy fúrókart + kamerát, 65 méteren keresztül.

Dzson
A Pilisben is lehetne érdekes dolgokat találni.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Már tudják, hogy mi van ott, azért nyitják ki "hivatalosan" az ajtót. FBI meg pár egyéb titkos szervezet vizsgálja a dolgokat, aztán odatoljákt azt a bohóc egyiptológus barmot aki majd megint szenzációnak állítja be, mint a szarkofág kinyitást. :(

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Ilyesmivel tökölnek,Boszniábanmeg nincs elég pénz az ásatásokra..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

nearo
az lesz a vége, hogy rászabadítják Baal-t a világra-.-

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

k9duli
Pár rúd dinamit és a munka elvan végezve XD.
Mit tökölnek már, adogatják egymásnak a melót.
Akkor röhögnék ha fal végén semmi nem lenne.Egy üres tér.Vagy egy WC :D

4-es metrót neki.

http://tibor.szasz.hu - Webfüggõség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva

GulaSoft
Kell rakni rá egy ütvefúrót oszt csak arra kell vigyázni, hogy a piramis túloldalán leállítsák mikor átért :-)
Ugy emlexem hogy ez volt az amikor azon gondolkoztak sokat hogy vajon beomlana e a jarat hogyha kivednek vagy belefurnanak abba a kobe... nem azert nem csinaljak mert nincs ra teknika hanem azert mert tul veszelyes!
/Sorry nincs ekezetem/
Azért érdekelne, ki tervezhette ezeket a kis aknákat, hogyan építették aztán be...
Ha már ott volt az a gyökér robot, miért nem fúrta át a másik ajtót is???
Röhej, éveknek kell eltelnie egy ilyen viszonylag egyszerû mûvelet között.
Azt sem értem, mi a rákért éppen Szingapúrból hoz "szakértõket" ??? Közelebb nem laknak??? ehh..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Szerintem a robotnak kell vinnie egy kõfûrészt, szétdarabolni az ajtókat kis részekre, majd lehozni.
Így elõször is tovább tud menni, másodszor az ajtókat késõbb össze lehet illeszteni és kiállítani egy múzeumban.

Technológiailag nem hiszem, hogy különösebb kihívás, ha már a robot úgyis megvan...
mikloss
Nem találtak még föl olyan sugarat ami átvisz a kõfalon? <#wink>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

Le kell bontani a piramist és akkor megtudjuk, hogy mi van benne :-)
GregSB
Erre emlékszem, 2002-ben élõben néztem as NatGeo-n ahogy fúrják a lyukat az ajtóba és áttolják rajt a kamerát a robottal. És mi volt ott? Még 1 ajtó :PP

Ha ez idén is lejátszódik akkor nagyot fogok nevetni.

Axon
Biztos odagórták az ufók a szemetet :-)

← ElőzőOldal 2 / 2