PS3 online gamer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kocka08
Nem semmi!! 15 percet röhögtem magamon..:D

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Kocka08
Loollllllll.....:DDDD
Tényleg..:DDDDDD
Behalok...:)

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Szerintem két év alatt csak rájött magától is.

Papesz

Kocka08
Mi a baj?
Valamit elírtam?

<#szomoru1><#kuss><#idiota>
Kocka08
Kocka08 az ID címem..

Kocka08
Szia..
A mobilnet nem megy rajta ez biztos!
Nekem Telefonos netem van és azon hibátlanul gyorsan mûködik.

atila4
Hello! Vki meg tudná nekem mondani hogy ps3-mon megy-e a mobil net? És ha nem akkor hogy leehtne megoldani hogy legyen rajta net?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

OliApa
Csá.
csáó
OliApa
pl. Timeshift! Tök jó, most szálltam le róla egy perce! Jôhetne már a Frag FX-em!
milyen demokban van multyplayer mód?
tejföl
PS3ID : Barnabas95HUN

Csakúgy, mint az XBOX Live-on.

BAD Boys

ott van lent az idm:)Vegyük fel tényleg egymást, SIEG

szió! DarkSideHU PS3-ID vegyetek fel klánba köszönöm! és minnél több user írja ide az ID-jét találjuk meg egymást
üdv! új tag leszek holnap kérnék segítséget, valami nagy gurutól hogyan miként érdemes profin regisztrálni az online részét a ps3-nak?

köszönettel
Tetsuo
Végre megjelent!!!
http://konnektor.org/?p=149

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Prince of Máté
nagyon el vagy telve attól a csoda konzoltól.

zola2000
Így van de a legjobbat kihagytad (Super Mario Galaxy xD)

A

baggins
Ez így van. Én is imádom a Wii-met. Viszont ez abból indult ki, hogy felesleges ez a topic. Szerintem nem, mint ahogy a Wii friend listájához sem lenne az, mert az eredeti konzollal foglalkozó topicban teljesen eltûnnek az ilyen hozzászólások.

Tomo15
Hali! Az enyém tompet500, aki akar vegyen fel.
Idén?
Resident evil,no more heroes,disaster,project hammer,metroid ,és a rengeteg port ami jobb hangulatu a sima nyomogatásnál :)

Super DANTE
Mint pl.? Egyáltalán valami normális játék megjelenik idén wii-re, mert a sports és a play már kezd kifutni a japán top 10-bõl.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

zola2000
Ja aztán majd jönnek sorra az online wii címek.

A

oh pár hét és meglesz az elsõ online game wii-n
M foci :D

bárcsak ideírhatnám h. code92 de sajna nincs ps3-am :( majd talán ha olcsóbb lesz én is beállnék abba a resistance klánba:D:D:D

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

baggins
Nem baj. AZ X360-nek is van online gamer tag listája, ennek is lesz. Ha nem tetszik, nem kell idejönni.<#eljen>
Egyébként Wii-re miért nincs ilyen topik? Ja, bocs, ott még egyelõre nem nagyon van onlány game...

zola2000
Minek kell ennyi ps3 témát nyitni? A Wiinek majdnem kétszer akkora tábora van, mégsincs ennyi téma nyitva.

A

Prince of Máté
pár éven belül énis írok majd:D

billentyûzettel meg egérrel nyomja valaki a Resistance-t?

baggins
Megvan a Resistance-ben a magyar klán, a neve: HUNter.XXX
Aki akar, játszani, jelezze itt a felhasználónevét és felveszem a listára.

baggins
Ja, az online ID-m: OlegG

John Cena
:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

jó ötlet volt,kolléga:)<#worship>

baggins
Az X360 gamertag lista topik mintájára nyitottam ezt a topicot, itt lehet jelezni az online account neveket, játékokat egyeztetni, klánokat létrehozni, élvezkedni, stb. <#violent><#violent>