FIA GT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
A képen 5 roncs van, de van még egy jobbra (Mackoviecki), és 3 db két kanyarral elõrébb.

(feltéve ha te vagy ezen a képen)
Én 2000. óta járok ki a GT versenyekre. Ez a kedvenc autóverseny kategóriám.
Azt nagyon sajnálom, hogy az 1998-as futamon nem voltam kint. Akkor még indultak a valódi GT1 autók. Közületek volt ott valaki?
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Despite the fire, Luc Alphand Aventures will be present for the start of the Albi round of the FFSA French GT Championship, with its second Corvette C6R chassis. The drivers Soheil Ayari and Bruno Hernandez are currently leading the Championship."
R.I.P. <#rinya>#rinya>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
aztán díjátadón is találkoztam csajokkal amikor kergették õket a pezsgõvel.. 😄
http://fiagt.com/gallerypic.php?countkey=90&key=9394&season=2009&event=5
ezen a képen a bal szélsõ... ott tartja az FIA-s zászlót.. na õ kéne nekem 😊
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB