Bad Religion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti

Before You Die nekem is tetszik

Az én kedvenc albumom a The empire strikes first.
Igen, nekem nagyon tetszik. Már párszor végighallgattam. A Honest goodbye, Heroes & Martyrs és a Think before you die a kedvenceim róla.
Ahogy kapható lesz, meg is fogom rendelni.
Engem is érdekelne, mikor jönnek legközelebb, még nem láttam õket élõben.
már elérhetõ az új album, valaki hallotta már?

Desiderata
Bad Religion új albuma, a New Maps Of Hell július 10-én kerül majd a boltokba

"A napokban elérhetõvé vált a legendás punk rock csapat fan site-ja jóvoltából az új lemezrõl egy dal, aminek a címe Heroes and Martyrs. A számot lecsekkolhatjátok itt ! A Bad Religion új albuma, a New Maps Of Hell július 10-én kerül majd a boltokba az Epitaph Records gondozásában. A lemezt megelõzi egy Ep is, ami a Honest Goodbye nevet viseli és június 12-én fog megjelenni."
Marcell

Guilty01
Vannak rohadt jó számaik,pl. 21st century digital boy, Los angeles is burning,american jesus,new america,stb.

You\'ll never walk alone!

_Atti_
Bad religiont szeressem. nem vagyok nagy punk de tõlük megvan a teljes discográfia a gépen😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

raise an issue
egyik legjobb zeneker!!! (Y)
most is eppen azt hallgatom (slumber c. szam)

vki nem tudja, mikor jonnek legkozelebb?
amugy a legjobb zenekarok (szvsz)
alvin es a mokusok, bad religion, prosectura, ht, offspring, es a tarsai..

Szarok a configodra! :|

Egyik kedvenc punk zenekarom.
<#eljen>
A legjobb albumuk a Stranger Than Fiction

Punker
2000-es sziget koncert de qrvajó volt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

én is régen, miután már az összes Offspring szám kívülrõl ment 😊
Bad Religion, Pennywise, esetleg NOFX, Rancid...

"A frontember, Greg Graffin geológusként végzett az UCLA-n (University of California) és evolúciós biológiából doktorált a Cornell Egyetemen. Disszertációjának témája a modern, darwinista tudósok valláshoz, istenhithez való hozzáállása, esetleges hitük tanulmányaikra és munkájukra gyakorolt hatása. Mûvét a zenekar hivatalos honlapján közreadta a rajongók számára."

0ppika
<#eljen> jóak, régen hallgattam sokat

http://epica.nl

Szabi84
A legjobb punk zenekar!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Boconadi
Jó kis zenekar, leginkább a 21st Century Digital Boy és az American Jesus címû számaik jönnek be. Remélem vannak fanjaik. Infok, koncertek dátumai jöhetnek.