Bad Religion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Before You Die nekem is tetszik
Az én kedvenc albumom a The empire strikes first.
Igen, nekem nagyon tetszik. Már párszor végighallgattam. A Honest goodbye, Heroes & Martyrs és a Think before you die a kedvenceim róla.
Ahogy kapható lesz, meg is fogom rendelni.
Engem is érdekelne, mikor jönnek legközelebb, még nem láttam õket élõben.
Ahogy kapható lesz, meg is fogom rendelni.
Engem is érdekelne, mikor jönnek legközelebb, még nem láttam õket élõben.
már elérhetõ az új album, valaki hallotta már?
Bad Religion új albuma, a New Maps Of Hell július 10-én kerül majd a boltokba
"A napokban elérhetõvé vált a legendás punk rock csapat fan site-ja jóvoltából az új lemezrõl egy dal, aminek a címe Heroes and Martyrs. A számot lecsekkolhatjátok itt ! A Bad Religion új albuma, a New Maps Of Hell július 10-én kerül majd a boltokba az Epitaph Records gondozásában. A lemezt megelõzi egy Ep is, ami a Honest Goodbye nevet viseli és június 12-én fog megjelenni."
"A napokban elérhetõvé vált a legendás punk rock csapat fan site-ja jóvoltából az új lemezrõl egy dal, aminek a címe Heroes and Martyrs. A számot lecsekkolhatjátok itt ! A Bad Religion új albuma, a New Maps Of Hell július 10-én kerül majd a boltokba az Epitaph Records gondozásában. A lemezt megelõzi egy Ep is, ami a Honest Goodbye nevet viseli és június 12-én fog megjelenni."
Vannak rohadt jó számaik,pl. 21st century digital boy, Los angeles is burning,american jesus,new america,stb.
You\'ll never walk alone!
Bad religiont szeressem. nem vagyok nagy punk de tõlük megvan a teljes discográfia a gépen😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
egyik legjobb zeneker!!! (Y)
most is eppen azt hallgatom (slumber c. szam)
vki nem tudja, mikor jonnek legkozelebb?
amugy a legjobb zenekarok (szvsz)
alvin es a mokusok, bad religion, prosectura, ht, offspring, es a tarsai..
most is eppen azt hallgatom (slumber c. szam)
vki nem tudja, mikor jonnek legkozelebb?
amugy a legjobb zenekarok (szvsz)
alvin es a mokusok, bad religion, prosectura, ht, offspring, es a tarsai..
Szarok a configodra! :|
Egyik kedvenc punk zenekarom.
<#eljen>#eljen>
A legjobb albumuk a Stranger Than Fiction

<#eljen>#eljen>
A legjobb albumuk a Stranger Than Fiction

2000-es sziget koncert de qrvajó volt 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
én is régen, miután már az összes Offspring szám kívülrõl ment 😊
Bad Religion, Pennywise, esetleg NOFX, Rancid...
Bad Religion, Pennywise, esetleg NOFX, Rancid...
"A frontember, Greg Graffin geológusként végzett az UCLA-n (University of California) és evolúciós biológiából doktorált a Cornell Egyetemen. Disszertációjának témája a modern, darwinista tudósok valláshoz, istenhithez való hozzáállása, esetleges hitük tanulmányaikra és munkájukra gyakorolt hatása. Mûvét a zenekar hivatalos honlapján közreadta a rajongók számára."
American Jesus <#eljen>#eljen>
A legjobb punk zenekar!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C