energiaitalok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Yo, Bitch!
Dum spiro, spero.
köszönöm

én nem rég gilroy lime-menta eneregiaitalt ittam, érdekes íze volt, utóíze nagyon jó volt, de mikor ittam annyira nem, bár valószínû a menta miatt, mert azt nem nagyon szeretem. de egynek elment, úgyis ingyen volt😊
Yo, Bitch!
Kék megvolt, fasza 😊
Bár szokás szerint drágább a többi energiaitalnál (1.5 EUR)
még nem emeltek hálistennek az árakon😄
Yo, Bitch!
És így van, az alkoholnak meg a ciginek az árát kell felvinni, nem az energiaitalokét, ugyanis az húszszor egészségtelenebb, és a 10 éves cigánygyerekek veszik 600 ftért pall mall-t. Mondjuk nekik ingyen is odaadnám, hogy minél elõbb dögöljenek meg😄😄😄
sajnálom hogy nem azért iszom hogy ilyenekkel pörgessem magam :|
vettem egy hell red grapet limited edition 130 ft volt😄
Yo, Bitch!
Inkább a cigarettát emelték volna,illetve az alkoholt..fõleg,hogy abból is elég sok van.
Hozzáteszem én is cigizem/tem..de én inkább azt emelném,fõleg azért mert a sok nyomorék terhes nõk még akkor is szívják...
Off vége😊
Másrészt,én eddig csak a Monstert láttam úgy,az 500Ft lett,a Red Bull az még mintha olcsóbb is lenne pár forinttal😊
к.ιηтнуα.
uhh😊)) csak mert olvastál valahol egy butaságot, még nem kell máshol tényként leírni. fõleg, hogy ennek az ellentettjét is olvashatod, így azt is leírhatnád.
érdemes utánaolvasni az ilyen kinyilatkozások elõtt a témának. vagy szerinted a levegõ is rákkeltõ? mert az.
már miért lenne borzalmas? remek ötlet, hogy olyanok ne iszogassanak ilyesmit, akik csak kedvtelésbõl teszik. vagy, ha iszogatnak, fizessenek érte, mert egészségtelen. akinek kell, annak úgyis mindegy mennyi.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
к.ιηтнуα.
akkor így én is csak néha fogok venni max 1-2-öt, de 5-6ot már nem fogok venni egyszerre ha ilyen drága lesz😞
Yo, Bitch!

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Én szerdán vettem még 2 tálca HELL Grape-et, 139Ft-ért 😄
szar íz, csúnya doboz, ilyet én be sem rakok a gyûjteményembe😄
miért kerül 2* annyiba? én csütörtökön vettem egy burnt 225 ft volt.
Yo, Bitch!
RedBull meg akkor vagy 7-800?😮
к.ιηтнуα.
nálam továbbra is a burn az elsõ😄
Yo, Bitch!
к.ιηтнуα.
Nyilván van sok hülyegyerek akik divatból isszák a monstert mer az most menõ, de nem hinném, hogy ez a többségre igaz lenne. Ízre a monstert nagyon eltalálták, és az ára is jó, nálam top3ba van.
Yo, Bitch!
És az a durva, hogy a Monster úgy ért el itt ekkora sikert, hogy egy reklámot se látsz belõle a tv-ben, csak az extrém sportokban. Én a Monstert nem divatból szeretem, nekem tényleg ez jön be leginkább, és 5ös kiszerelés olcsóbb, mint RB 25-öse...