Körülmetélés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem szukulet miatt kellett megcsinaltatnom. Nem fajt. Csak egy picit. Bekotoztek utana pedig 2 hetig kamillaval borogatni kellett. Nem tagadom mikor ugy erezte hogy akcioido van akkor nem volt kellemes mert feszitette a varratokat. 2 het utan elkezdtek kihullani a varratok, majd 3 het utan mar akcio kepes volt. Azt kell mondanom KURVA JO. Kellemesebb a viselete :) Nincs a "turo" jelenseg :) Tisztabban lehet tartani. A baratnomnek is jobban bejon. Hatarozottabban.

Akinek nem szukseges annak nem olyan fontos, de akinek szukulet vagy rovid fek a gond annak minel hamarabb, mert kurvara nem veszes es csak az eletet neheziti, mert fajdalmas az aktus meg sorolhatnam a problemakat...

[Walaki]D`Lair
Fitymaszûkület power, hólyagot tudsz hugyozni a faszod végére...felfújod mint a lufit <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kissjuni
Egyetértek az alattam szólóval

Amúgy bocs ha beszóltam.

PyRex
"Mennyé inkább bázisugrani, vagy vadvizievezni, esetleg sarktúrára, ha már nagyon izgalomra vágysz (azok sem sokkal jobbak)..."

Így is elvesztheti a micsodáját, vagy a sarktúrán meg lefagy neki, szal' az sem sokkal jobb :)))))

Viccet félretéve: szerintem hülyeség poénból megcsináltatni. Ha nincs fitymaszûkület, mosni meg ugye amúgy is megmossa mindenki alatta is, vagy nem vallási szempont, akkor ne nyúlj hozzá - de ez csak egy vélemény.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Kissjuni
<#mf1><#mf2><#idiota>

Amúgy bocs ha beszóltam.

Sir Quno Jedi
Balta???!!! Jó lesz neked oda egy aprócska kis körömcsippentõ, meg egy nagyító... :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kissjuni
Jó hát éjjel 1 kor már kicsit kész van az ember <#idiota> Amugy már beszéltem az orvossal azt mondta hogy otthon is el lehet végezni a mûtétet csak kell egy preciziós balta. <#vigyor3>

Amúgy bocs ha beszóltam.

King of Roads
ez fájt <#banplz>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

[Walaki]D`Lair
Minek egyáltalán fasz a bõrre?? Felesleges, köszörûkövet neki! Hogy a fogaskerék csípné be a fitymafékedet!!!!4

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kissjuni
Minek egyátalán bör a f@szra? De most nem? Folyton a gond van vele. Holnap le is vágatom AZ EGÉSZET a pííííííícsába. <#banplz><#idiota><#idiota><#idiota><#zavart2><#wow1>

Amúgy bocs ha beszóltam.

Cikk képekkel ilusztrálva.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Davidus
aztán úgy fog kinézni mint egy túlfõzött szafaládé<#idiota>

V9ykn8_TZL0

ZilogR
Lehet éppenséggel hosszában is felhasítani a fityma bõrét: kisebb seb, ugyanaz a hatás és egy centit sem vágnak le. Mellesleg a makk alján található féket átvágatva még 1-1.5cm hossznövekedés is elérhetõ erekciókor (nincs ami visszatartsa). Inkább ilyet vállalj be. Talán Afrikában bronzba is öntenék a brádat. ;)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Gladiator
Nem most fogok dönteni mondtam már, majd max. 1-2 év múlva csinálnám meg. Bár olvastam egy csomó negatív tapasztalatot és elment a kedvem, szal valószínû marad így.

Max7
A cerka úgy jó ahogy van, hacsak mégsem jó úgy mert gondok vannak vele.... használni kell nem azon gondolkozni hogy hogy mûködne jobban és pláne nem olyat csinálni ami visszafordíthatatlan :)

De azért érdekel, hogy hogy döntesz :D

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Gladiator
Fúú... megszólalt a nagy gondterhelt ember... Próbálsz itt fontosnak látszani... Hagyjál már...

Max7
Neked sincs más gondod bajod mint a körülmetélésen gondolkodni..... szeretnék ennyire gondmentes lenni én is!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Gladiator
Nah, hát találjátok ki melyik a legjobb, mer akkor azzal csinálom!

Met
szivarvágóval is meg lehet oldani szerintem<#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hülye vagy, ha nem csináltatod meg - mikor a bõr alól a doki kiskanállal fogja kikaparni vmi komolyabb nemibetegség elhalt szöveteit, akkor fogod megtudni igazán mit hagytál ki:)))

azért az kemény indok, hogy a védekezés nélküli afrikai falvakban a bõrös virslivel hancurozók 90%-a AIDS-es lett, addig a kopaszoknak csak a fele...

nem késõ, egy asztalfiókkal is odatudod szorítani, kés meg minden háztartásban van, csak arra vigyázz, hogy az a szobatársad csinálja, aki a legkevesebbet itta...
...vagy az a csaj, akinek tetszik az európai bráner:)))

http://gaborszantai.co.uk/

Gladiator
Igen, és mindezt a disco közepén:D de legalább utána mindenki meghívott egy italra...

Armani
1.
Ilyen gyakran mondasz ellent magadnak? :P És vajh mért aprilis 1-jén? :D

Semper Fidelis

persze, takargatod, hogy tréfa, közben tegnap meg azért nyomtál be, hogy ne érezd, mikor a haverok befogják a bõrt a satuba és felhevített metszõollóval levágják...

http://gaborszantai.co.uk/

King of Roads
bazmeg <#zavart2><#wilting>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Gladiator
mikor máskor?:D

Met
április elsején próbálkozol ilyenekel?:)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

schrank
és hazavihetted azt a "falatnyi" bõrdarabot <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Davidus
amúgy tuti április 1:D

V9ykn8_TZL0

Davidus
afrikába ne utazz el mert akkor majd meg ilyen korongokat rakatsz a füledbe<#idiota>

V9ykn8_TZL0

bazmeg...

Fido4life
uffffff

Gladiator
Na megcsináltattam. 890RM volt. Egyelõre kurvára fáj, de azt mondták ez így normális most. Amúgy hihetetlen mekkora különbség van a magyar és a maláj kórházak között. Csütörtökön kell visszamennem kontrollra.

King of Roads
bazz...inkább tököntérdelném magam minthogy ilyet kibírjak <#vigyor><#shakehead>

persze ha csak a fehéreket nézzük akkor egész más lesz az arány.

azért ez a 90% is marhaság. A mostani újsztülöttek kb. 60%-át metélik körül és ahogy megyünk vissza az idõben ez sokkal kevesebb lesz, szóval az összlakosság nagy része még midníg nincs metélve.

[Walaki]D`Lair
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

schrank
mifelénk csak paprikás lisztben megforgatva kisütjük forró olajban de ismerek egy rabbit akinek már összejött egy bõrkabátravaló <#hehe>

ZilogR
Azér a srácot tartó csávesz ingére jutott némi vér... :)

Úgy emlékszem, a 7. nap környékén szokás megcsinálni - a frissen beizzított immunrendszer ekkor van a topon.

Gondolom, az USA lakosságának 90%-a nem férfi (értem én, amúgy...)

És olyan mûtétet lehet-e, hogy makkbõrt varratok a fütykösöm teljes hosszára?!

Ha egy étteremben ülsz és egy tömlõfarkúnak kinézõ csávesz erõs tengerészjárásban távozik, ne válaszd a töltött libanyakat epermártással... :P XD

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

schrank

CattiBrie
nem, direktbe nem állok neki ilyeneket nézni... :)

én nem "wery", hanem "very" :P

[/spam]&#8482;

schrank
a következõ kulcsszavakat gépelje az internetes keresõbe (google) :
- foreskin (fityma)
- circumcision (körülmetélés)
...jjja és állítsd a tûzfaladat wery high-ra mert elárasztják a gépedet a homokos cookie-k meg miegymás <#hehe>

CattiBrie
felõlem jöhetnek képek :D

[/spam]&#8482;

schrank
sokkal durvábbat linkelhettem volna de itt maga a szertartás a lényeg egy tinédzseren <#idiota>

gercse
hát nem képeket linkelt, csak egy képet:D

"Vélemények, tapasztalatok, képek NEM!"
<#violent><#eplus2>

schrank
most nézem a fater a KGST-s laposelemes elemlámpával biztosítja a fényt a mûtéthez a rabbinak <#taps>

armageddon666
...volt csak megcsúszott a szike <#idiota>

@

Davidus
amúgy az apuka:D

V9ykn8_TZL0

Davidus
banner

V9ykn8_TZL0

hunbasser
de nem annyi,mint amennyinek körbe van metélve,sima keresztény amcsik is megcsinálják.

ReaL MaDRid x siempre