Paris Hilton
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Nem sok esze van.
Csak erõs idegzetûeknek. <#falbav>#falbav><#nevetes1>#nevetes1>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
fogadok, hogy britni szpirsz a másik kedvenced, de amúgy beksztrít bojszos voltál....
de persze dugnám
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
igaz, a Hilton-örökség rohadt nagy, lehetne szórni belõle, de a kiscsaj egyelõre csak növelte, nem pedig csökkentette a vagyonát...
lehet divatból fikázni, de ha rácuppana a bránerünkre, akkor csak azért is szeretnénk, hogy gyorsan végezzen, hogy rohanhassunk eldicsekedni vele, hogy PH lesz****ott...
http://gaborszantai.co.uk/
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
A lemezét hallgattad már?
Szerintem 3 bajod van vele:
1,Baromi jól néz ki
2,Sok pénze van
3,Soha nem fogod megdugni...
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Amúgy amit ez a ribanc csinál, az NEM zene, még köszönõ viszonyban sincs azzal.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Sört ide, bort ide, te szép barna lány, az anyád,
Hadd mulatom ki magam igazán! 😄DDDD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
lehet börtönbe kerül <#worship>#worship>
.: mobilize.hu :.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
remélem az új melleivel is csinál homevideót😄
http://gaborszantai.co.uk/
amúgy vannak sokkal szebb nõk nála...
és sokkal tehetségesebbek is,
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Ramadamammy rapidrandi
e'n 1ik kedvenc kepem :_D