Szalajka völgy, Szilvásvárad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy monumentálisra sikeredett túravideó a Bükkből, idén májusból.Nagyrészt Szilvásvárad illetve a Szalajka-völgy,próbáltam mindent górcső alá venni,turisztika,természeti látványosságok,sport,gasztromómia.Van hozzá kommentár is,néhol kicsit egyedi,de hátha valakit érdekel.
Igaz,nem rövid,cserébe viszont jó hosszú,de talán/legalábbis remélem/nem unalmas.
Útvonal:
Bányahegy/Répáshuta/-Olaszkapu-Gerennavár-Milleneumi kilátó-Szalajka völgy/Vadaspark-Pisztráng tenyészet-Alsó tó-Szikla forrás-Erdei muzeum-Fátyol vízesés-Gloriette tisztás-Felső tó-Szalajka forrás-Istállós barlang-Kisvasút-Büfésor/-Horotna völgy-Katonasirok-Bélapátfalva-Balaton-Borsodnádasd-Járdánháza-Csernely-Bükkmogyorósd-Szilvásvárad-Tótfalusi völgy-Olaszkapu-Bányahegy
Térkép és néhány fotó:
Jó szórakozást és egyben Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok mindenkinek!
http://cobranco.hu/
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a Szalajka-völgyben van valamiféle nyitva tartás?
Elõre is köszi!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
hát már mindenki visszafelé jött..... mi meg még akkor kezdtünk neki a túrának... hát, ha azt mondom, h olyan Twin Peaks feeling volt ott, h egy egy-egy levél zörrenéstõl is volt bennünk olyan para...
na, miután felértünk, gyorsan hátraarc... 😄
amúgy voltam már ezerszer... egertõl nincs messze, szóval...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Mi az a windows?
majd este, ha hazaértem linkelek képeket...
Mi az a windows?
pont vmelyik nap akartunk kimenni haverokkal kocsival.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
idén (is) tervezzük hogy megyünk a környékre. Szép hely.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
voltál már ott? mert ha nem akkor ne hagyd ki
ha igen, akkor meg miért akarod kihagyni <#kerdes>#kerdes>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
anyag kellene ez LOOL 😄DD
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
emil: [email protected]