Szalajka völgy, Szilvásvárad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy tünik rég halott a fórum,azért,hátha valakit érdekel:

Itt egy monumentálisra sikeredett túravideó a Bükkből, idén májusból.Nagyrészt Szilvásvárad illetve a Szalajka-völgy,próbáltam mindent górcső alá venni,turisztika,természeti látványosságok,sport,gasztromómia.Van hozzá kommentár is,néhol kicsit egyedi,de hátha valakit érdekel.

Igaz,nem rövid,cserébe viszont jó hosszú,de talán/legalábbis remélem/nem unalmas.

Útvonal:

Bányahegy/Répáshuta/-Olaszkapu-Gerennavár-Milleneumi kilátó-Szalajka völgy/Vadaspark-Pisztráng tenyészet-Alsó tó-Szikla forrás-Erdei muzeum-Fátyol vízesés-Gloriette tisztás-Felső tó-Szalajka forrás-Istállós barlang-Kisvasút-Büfésor/-Horotna völgy-Katonasirok-Bélapátfalva-Balaton-Borsodnádasd-Járdánháza-Csernely-Bükkmogyorósd-Szilvásvárad-Tótfalusi völgy-Olaszkapu-Bányahegy

Térkép és néhány fotó:

Jó szórakozást és egyben Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok mindenkinek!

http://cobranco.hu/

Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a Szalajka-völgyben van valamiféle nyitva tartás?
Elõre is köszi!
Solten
penge egy hely... <#eljen>

Saor Alba

mama2
Én is voltam ott😊. Gyönyörû😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

hm... 7 éve volt, h tesómmal kimentünk másik tesóm anyósáékhoz Szilvásra lovas napokra... meglestük a lovakat... aztán este 7kor gondoltuk, felmegyünk a fátyolig .... 😄
hát már mindenki visszafelé jött..... mi meg még akkor kezdtünk neki a túrának... hát, ha azt mondom, h olyan Twin Peaks feeling volt ott, h egy egy-egy levél zörrenéstõl is volt bennünk olyan para...

na, miután felértünk, gyorsan hátraarc... 😄

amúgy voltam már ezerszer... egertõl nincs messze, szóval...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Szalajka völgy térkép kellene sürgõsen. ha valaki tudna scannelni és feltenni ide azt nagyon megköszönném
gabo91
Hát nemtudom, szerintem nem az, igen is szép hely, föleg a vízesés...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

én is voltam már ott csomószor, már nagyon uncsi:S

egyéb hasznos segítség?
gabo91
Sziasztok. Nyáron voltunk Szilvásváradon nyaralni egy hetet, sokfelé jártunk arra, szerintem igen szép hely nekem nagyon tetszett az egséz környék.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Schwarz

Mi az a windows?

ok
pedestrian
mindjárt csinálok egy állapotfelmérést aztán elküldöm neked. úgy jó lesz?

valami könyv nincs valakinek pdf-ben vagy doc-ban? azt is belinkelhetné.
Schwarz
nagyon szép hely szerintem is, mindenképpen látni kell!
majd este, ha hazaértem linkelek képeket...

Mi az a windows?

akyyy
jó hely😊
pont vmelyik nap akartunk kimenni haverokkal kocsival.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

igaazd van, anyaggal valóban hangulatosabb

pedestrian
anyagot nem adok. az nekem is kell

"anyag kell" :ASDSADSADDDDDDDDDDD😄DDDDSAD_ASdasdsad

pedestrian
itt is találsz: link
idén (is) tervezzük hogy megyünk a környékre. Szép hely.

Jagumo
biztos szép hely😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

gnar killer
nagyon szép hely, érdemes oda elmenni! saját fotóim onnan: link link2 (o:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

acsati
én osztállyal voltam ami mégjobb 😛
bigfoot
én voltam már 5ször,és nagyon bejön,eger is ott van nem messze

Csabesz6
vótunkmá ott caláddal, tökjo😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

megy oda busz és kisvonat
voltál már ott? mert ha nem akkor ne hagyd ki
ha igen, akkor meg miért akarod kihagyni <#kerdes>

ha már forumra irsz, meg topicot nyitsz miért e-mail-ban akarod hogy válaszoljunk?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Punker
a bükki nemzeti parkra keress rá akkor, szilvásvárad.hu?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nincs semmi normális anyag. már kerestem egy csomót. nem sok mindent találtam
whiskeyman
google?

anyag kellene ez LOOL 😄DD

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Ha valakinek van gépen valami anyag szilvásváradról és a szalajka völgyrõl írjon már egy linket vagy küldje el emilben. állapot felmérést kell csinálni amibe minden beletartozik. Fõleg a környezeti, földrajzi és bioilógiai tényezõk. Ha valakinek véletlenül van pdf-es könyv iylen témában azt is nagyon szívesen venném. Elõre is köszönöm mindenkinek a segítségét.

emil: [email protected]