csaj felszedése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Lenne egy kérdésem, hol lehet jó lányokkal ismerkedni (tehát nem plázacicákkal)??
ಠ_ಠ
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
és nem is mindegy h ki polírozza a faszodat. egy qrva,akitõl sok mindent elkaphatsz,v egy tiszta csaj, akit szeretsz
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
nincs kedved mesélni?küldd el privibe az msn-ed...
dixitque deus fiat lux
Július 7. Club Azték, Szarvas
Sztárvendégek: Dundika, Harsányi Levente, Kustánczi Lia, Gianni
Tudsz errõl bõvebb információt?
Milyen volt az a buli? Hogy telt?
Tudtok nekem mondani valamilyen bulizós helyet, mert bigét akarok szerezni magamnak, szórakozni.
Megszerezni, de nem tudsz lefeküdni vele? Akkor hogy "szerzed meg?" Visszaköszön?
Persze, ha megszólítod, egy tánc, vagy egy ital erejéig bárki a társad lehet, de ettõl még nem "szerezted meg", csak az elõszoba ajtajában vagy. A legtöbb lány - hozzátenném: szerencsére - nem fekszik könnyen, szép is lenne, ha az elsõ órában bárkivel elvonulna a hálószobába. Lehetne bízni bennük, mint a kenderkötélben Bungee-jumping közben...
Kitartóbbnak kell lenned, bizonyítanod, hogy csak Õ számít. Vigyázz, olvasnak a gondolataidban, ne próbálj másnak látszani... és fõleg ne hangoztasd nekik, hogy "akarkit megtudok szerezni magamnak akit csak akarok".
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
koszi szepen
Õ is talán csak "megérzi picit" 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
beleolvastam közben találtam pár értékes informáciot magam számára szal ajánlom fussa át az akit érdekel a téma.
reklám, spam
ezért fogadtam roszul a dolgot
megnézem, hátha megtalálom azt amitöl a nök ledobják ruhájukat 😊
http://atwwebmaker.tx.hu/