csaj felszedése

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
úgya,hát nem jön össze,ez van,mész tovább újabb csaj,valami tenni kell ezügyben :-c

TommyC
LoL <#zavart2>

dixitque deus fiat lux

Jah, én is beégtem már párszor... de kit érdekel? Legalább megprobáltam.

SNAKE01
igaz,igaz,én utcán is képes voltam 😄_SAD_AS
igaz szarul jött ki de elértem amit akartam ^^

Úgy gondolom, hogy neked teljesen mindegy, mert ha azt mondanám, hogy az xy utcában, a xy szám alatt csak téged vár 50 csaj, és neked csak választani kell akkor sem mennél oda. Ha nem vagy képes utcán, metrón, villamoson, vagy bárhol odamenni ahoz aki tetszik, és legalább megprobálni elkérni a számát, akkor ne is álmodozzál, hogy "jó" csajod lesz... vagy esetleg még "nõiesen telt interneten ismerkedõs" csajod lehet még! <#nevetes1>

vegicsek
Nemtom, de én biztos ott lennék 😛

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Subakka
Hali all!
Lenne egy kérdésem, hol lehet jó lányokkal ismerkedni (tehát nem plázacicákkal)??

&#3232;_&#3232;

Dhanny
a régi kapcsolaokról, a csajokról,emberi kapcsolatokról, buliról, ismerõsökrõl..........szabadidõbeli tevékenységrõl lehet dumcsizni

Dhanny
az nem jó. lükének fog tartani, és még a cicijét sem foghatod meg 2 évig..........

PíszLávJuniti
beszéljetek a dugásról -

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

petyka2
Szerinted késöbb fogsz vele közös témát találni?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

passatgt
Táncos filmeket biztos nézett, keress infót step up és egyéb táncikálós filmekrõl😊

Hegi90
Hi! Figyuzzatok már! Mostanság adtam meg egy csajnak az msn-em myvipen. És amikor elküldtem a levelet rá 10 mp-re rögtön felvett😄. na de nem ez a lényeg. Alig találok közös témát. Légyszi segítsetek mirõl lehetne beszélni vele 😊. Tánc pl érdekli de abban nem igazán vagyok otthon xD. És ilyen bulizós diszkós fajta 😛.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dhanny
én is amellett vagyok,h ne egy plázacicára,vagy egy modellre nyomuljunk,hanem egy normális csajra,akivel el lehet dumálni, ésakivel jól érzed magad.bár õket nehezebb meghódítani, de megéri. mert ha majd eljön az az este.......és olyat kapsz tõle,h ......................egész életedre maradandó marad,és kitartasz mellette tûzön vízen,és leszarod magasrõl majd a csajokat, csak õ kell................
és nem is mindegy h ki polírozza a faszodat. egy qrva,akitõl sok mindent elkaphatsz,v egy tiszta csaj, akit szeretsz

toysoldier
<#idiota>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

molett csajok írjatok!
MaSzKa
casanovatitkok.hu

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

TommyC
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1068616214

dixitque deus fiat lux

TommyC
favba van rakva a topik, látom van egy új üzenet, gonolom rámegyek a topikra és beírom, hogy két napja elhagyott a csajom, erre Te is pont ezzel vagy itt!

nincs kedved mesélni?küldd el privibe az msn-ed...

dixitque deus fiat lux

a qurva életbe ott hagyott a csajom nem értem miért én mindent megtettem😞<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

nem , én nem reklámozok semmit, mnár bocsika, csak megakartam mutatni, hogy mit kaptam, hová megyünk végül bulizni. Ha nem érdekel, akkor nem érdekel.
mert ez ugye nem a reklám helye...😊
Hm, kaptam is egy jó helyet, köszike a segítséget!
Július 7. Club Azték, Szarvas

Sztárvendégek: Dundika, Harsányi Levente, Kustánczi Lia, Gianni
Hát barátom, ide kattints aztán jó böngészést!
Azt akarom kérdezni, hogy mikor lessz a következõ party és hol?
Tudsz errõl bõvebb információt?
Máriafürdõn voltunk, starnight partin! Végigmennek mindenfelé az országban, a Ganxta a Harsányi Levi meg jó csajok!
Hát megnézném azokat a csajokat, mert olyan lelkesen beszélsz róluk, hogy az eszméletlen. Hol szolgált fel a Gangszta? Nagy sor volt elõtte?
Milyen volt az a buli? Hogy telt?
Legutóbb is voltunk buliban, aztán voltak ott ilyen hosstess csajok, illetve hát modellek. Azokra lehetett csorgatni a nyálad. Ja, meg a Ganxta volt a pultos. Egy cseppet meglepõdtem, mikor oda állt felvenni a rendelést!😛
Persze, értelek, a pasikat nem zavarja, hogy ilyen sok a könnyûvérû lány van, de mi jó abban, ha szertnél valakivel beszélgetni, egy lánnyal.Sajnálatos módon vele nem tudsz, mert annyira zokniagyú szegény, hogy még összedni és kivonni is csak segítséggel tud. A hosstess csajok általában jól néznek ki, mert ez a munkájuk. Szóval mellékesen azt tudom mondani, hogy érdemeseb normális hétköznapi lányokkal ismerkedni.
Könnyûvérûnek lenni, hát néha nem zavar, ha ilyen lánnyal akadok össze!😊 Én attól tudok kiakadni, mikor lemegyünk tesókkal buliba, és ott vannak a hosstess csajok, nagyon fullosak, flörtölsz velük, de tudod, sosem lesznek meg...:S
Igen vannak ilyen lányok is, de én úgy gondolom személy szerint, hogy aki egyszer megtette ezt a dolgot az nem nagyon tud változtatni. Ugyanis könnyen megszokja azt, hogy így könnyebben befogadják a pasik az ágyukba az álítólagos jó nõt.
Tudtok nekem mondani valamilyen bulizós helyet, mert bigét akarok szerezni magamnak, szórakozni.
Abszolút igaz! Mondjuk nekem vannak pozitív élményeim. Annak idején 5 évvel ezelõtt, egy koleszos bulin megláttam egy lányt, leszólítottam, csacsogtunk, 15 perc múúlva pedig már smároltunk és az este meg is történt a dolog. Ami a különbség, hogy majd egy évig együtt is voltunk utánna. Szal, az, hogy valakit hamar megkapsz még nem jelenti, hogy könnyûvérû. Azt, persze tudom, hogy nem ez az átlag, de azért jó tudni, hogy van ilyen is.
Jó késõn, de:

Megszerezni, de nem tudsz lefeküdni vele? Akkor hogy "szerzed meg?" Visszaköszön?

Persze, ha megszólítod, egy tánc, vagy egy ital erejéig bárki a társad lehet, de ettõl még nem "szerezted meg", csak az elõszoba ajtajában vagy. A legtöbb lány - hozzátenném: szerencsére - nem fekszik könnyen, szép is lenne, ha az elsõ órában bárkivel elvonulna a hálószobába. Lehetne bízni bennük, mint a kenderkötélben Bungee-jumping közben...

Kitartóbbnak kell lenned, bizonyítanod, hogy csak Õ számít. Vigyázz, olvasnak a gondolataidban, ne próbálj másnak látszani... és fõleg ne hangoztasd nekik, hogy "akarkit megtudok szerezni magamnak akit csak akarok".

EZT NÉZZÉTEK!

IDE KATT

Get a life!

FrezeR
"akarkit megtudok szerezni magamnak akit csak akarok" és talán ne ird le ezt ilyen merészen addig amig tényleg nem igy van. amúgy meg hajrá elõre nem bántás akart lenni csak szúrta a szemem és kicsit ellentmondásos volt a hsz-od😊

amugy meg javaslom hogy igyál valamit egy erös koktél is tud segiteni

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

na ja tul feszült vagy. nekem elsö csaj legyintett mikor mondtam nem megy. beszélgettünk meg simogattuk egymást. hamar ráéreztem utánna. 😉

Hello....van 1problemam a csajokkal...akarkit megtudok szerezni magamnak akit csak akarok,de ne mtudok odaig eljutni hogy lefekudjek vele....nem tudnatok par jo tanaccsal ellatni???kerlek ha valaki tud akkor erre:[email protected]
koszi szepen

Ha valaki még akar csajozásról tanácsokat olvasni, akkor annak tudom ajánlani a Donjuan.blogter.hu oldalat. Üdv.
az éppen elég ha megérzi a másik nöstény parfümjét 😞

sz4bolcs
Ez azért kétoldalu. Gondolj bele, õ sem vesz észre mindent...
Õ is talán csak "megérzi picit" 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sokat érsz a kicsivel... a nök is csak kicsit utalnak mindenre még sem értjük 😊

dotkom
meglatni nem, de megerezni azer egy picit meglehet.

http://atwwebmaker.tx.hu/

bele olvastam a komunikácio alapja 1. cimszó alatt lévö infokba hihetetlen . egy csomo informácio van bennünk kár hogy ezt mások rávilágitása nélkül nem vagyunk képesek meglátni.

dotkom
😄D

az elsö oldal után azt vettem észre hogy véletlen egy hires és gazdag emberröl irnak. (micsoda meglepetés) + ha jol látom filmekbõl vett képeket mutatnak 😊

beleolvastam közben találtam pár értékes informáciot magam számára szal ajánlom fussa át az akit érdekel a téma.

Dátum: 2007.04.23. 09:26 Adta: Sir Quno Jedi
reklám, spam

ezért fogadtam roszul a dolgot

megnézem, hátha megtalálom azt amitöl a nök ledobják ruhájukat 😊

dotkom
csaj felszedeserol vannak infok. bar ha mashova is beirta akkor megerdemelte a ban-t. egyebkent nem.

dotkom
nezd meg 😄

mesélj mit találok az oldalon!

Oldal 1 / 5Következő →