Metroszexuális

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly
Hát persze ez ezzel jár, de aki ilyen az nem naon foglalkozik a többi ismeretlen férfi véleményére, csak a barát véleményére fog adni, õ meg tudja hogy mia helyzet. Aki meg emiatt fordul el tõle az nem is volt igazán a barátja.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Hát pl. abban vok más hogy nem a szokásos dolgokat szoktam csinálni mint a legtöbb fiú. Nem akartam megmondani ki más és ki egyforma, de ha megnézed akko sok olyan férfi van akinek jó az alap ápoltság és az öltözködés is(mint pl. fater:), de most egyáltalán nem azé mondom hogy ez ciki, nekem 8 hogy õk mit csinálnak ha így érzik jól magukat akkor csinálják, mindenki olyan legyen hogy jól érezze magát, de ezek mind külsõségek és én ezeket mondom, belsõleg nem lehet ezt meghatározni sztem!.
De hogy buliból csinálom ezeket, az azé durva:)

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Ha meztelenül egy szál zöldre festett faszban mászkálok akkor is egyedi stílusom van amivel kitûnök a többi közül :)

Soha nem éreztem annak a szükségét hogy nõként viselkedjek és órákat foglalkozzak magammal, sok féle képpen ki lehet tûnni a többi közül (már ha valakinek pont ez a mániája), a metroszexualitás is egy lehetõség azzal a nem elhanyagolandó hátulütõvel hogy az embert a többi férfi jó része buzisnak fogja tartani és nem fogják igazán komolyan venni.

A metroszexuálisokról mindig azok a rízsporos képû parókás francia piperkõcök jutnak az eszembe a kosztümös filmekbõl, szerintem is legyen egy férfi ígényes de ne essen át a ló túloldalára.

Sir Quno Jedi
Ne baszd má fel az agyamat! :DDD Te miben vagy más?!! Pont TE majmolod a divatot és vagy "trendy". Te akarod megmondani, hogy ki más és ki egyforma???

A mássághoz nem elég trendihülyén kinézni és szerteszana buzulni, közben arra hivatkozva, hogy nem vagy az, csak bulibõl!

Bexarás...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Brolly
Hát errõl már a csajokat kérdezd meg hogy miért. sztem hamarabb felfigyelnek az utcán egy olyan emberre akin látszik hogy ad magára, hogy igényesebb mint az átlag, mint egy olyanra aki ugyanolyan mint a többi férfi, vagyis úgy öltözködik ugyanolyan a frizuára meg ilyenek.

Brolly
És abban mi a jó hogy ugyanolyan vagy mint a többi? Van aki ki szeretne tünni a többiek férfi között, és ezt mivel is csinálhatná jobban mint a stílusával.

BADE
és ez jön be a csajoknak,milyen világban élünk basszameg...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

És abban mi a jó hogy más vagy? <#buck>

Brolly
Hát de ha nem lennének ilyen ésehez hasonló stílusok, akkor szted milyen lenne a férfinem? Mindenki ugyanúgy nézne ki nagyjából. Abbam eg mi a jó?
"NEVETTEK RAJTAM, MERT MÁS VAGYOK, ÉN MEG NEVETEK RAJTATOK, MERT TI MIND EGYFORMÁK VAGYTOK!!!"

Truck Driver001
Az más dolog.De azt mutatja ki,hogy az.És ez a szörnyû.Szégyen hogy hova sodródott a férfinem!:)

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

PyRex
pedig nem. :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Truck Driver001
Egyszerûen gusztustalan ezaz új divat..Metro,Emo,borzasztó.Hova fajul a mai világ?És ezmár ráadásul tömegdivat.Akárhányszor ránézek egy ilyen emberre,azt látom hogy erõssen ratyi az illetõ!:D

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

gameplusz
holnapra jolesz :D

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Evogordon
Majd egyszer lefnyképezem osztársamat..kicsit buzis.. xD

Brolly
Hát akko mitomén, döntsd el te hogy milyen, sztem az oldalból amit belinkeltem lelehet vágni hogy milyen is nagyjából ez a stílus, de ott a google is, vagy ha kinézetre nem tod milyen akko ott a myvipen azon van egy pár iylen fiú, keresgéljél, nem akarok neveket mondani de akik pl. olyan szórakozóhelyre járnak mint a studió vagy a dokk vagy hasonlók, nah olyan helyeken keresgéljél.

Adam II
Semmi újat nem tudtam meg ami az eddigi kommentekbõl ne derült volna ki.

Brolly
Naon félreértettél, egyáltalán nem arra gondoltam, Pyrexnek igaza van.

Adam II

PyRex
Nem csak metroszexuálisoknak lehet stílusa...

vegicsek
"A stílus.........ha megvan hozzá az emberben a kellõ intelligencia !!!!!! "
Nekem ez vhogy így jött le.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

PyRex
szerintem nem erre gondolt

vegicsek
Most nehogy azt hozdd még ki belõle, hogy a metroszexuálisak okosak, a többi ember meg hülye

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Brolly
most szted ezt a stílust csak azok követik akik nem dolgoznak fizikai munkát, meg aki nem gazdag az nem is követheti, nem kell ahoz annyira pénzesnek lenni, persze sokan abbõl a rétegbõl lesznek metroszexuálisak, de nem csak "ott" vannak ilyen emberek. Én pl. dolgozok barackosba,szõlõbe,panziónál,üvegházba és mégse vok gazdag...
"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, h mennyi pénze van.
Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve ha megvan hozzá az emberben a kellõ intelligencia !!!!!! "

Brolly
olvasd már el amit már belinkeltem egy párszor, abból kapsz egy kis rávilágítást hogy mitõl is lesz metroszexuális egy férfi...

Brolly
jah meg amúgy barátok a vivas Kristóffal, de lehet több van közöttük, bár kétlem:)

Brolly
Õt láttam én is iwiwen de amúgy azt mondja mindenki aki ismeri hogy nem buzi, csak szereti ha beszélnek róla, meg az a mániája hogy hasonlítson Paris Hilton életstílusához, háát nem tom, mindenki döntse el magának.

PyRex
Ezt kikérem magamnak, legalábbis a szolit (a többi rám nem vonatkozik). Nem unatkozom és nem vagyok újgazdag. Egyszerûen így érzem jól magam a bõrömben (ha télen sem vagyok hófehér). Ennyi. Nem kell ezt tovább ragozni. Mint ahogy valaki mittudoménmilyenre vágatja mindig a haját, mert neki az tetszik, na nekem éppen olyan érzés ha belenézek a tükörbe és van egy kis színem.

Az életrõl: velem igen rendesen kib@szott már 20 éves koromban, onnantól gyakorlatilag magamra vagyok utalva, szóval ebbe ne mennjünk bele, mert hülyeség. Fogalmad nincs, hogy akiket látatlanban megítélsz, azok valójában milyen emberek.

Csak arra akarok utalni, hogy egy újgazdag is lehet igénytelen és egy az élet nehezebbik felét élõ emberke is lehet igényes (és járhat szoliba, vagy akár ha neki az tetszik, vasalhatja a haját is). Szerintem.

Tojesz
Ez szimplán buzi ^^

heti 1x kozmetikus? minek? Én havonta járok, bõven megfelel.

Amúgy nem szeretem cimkézni az emebreket, de én is szeretem ha egy pasi ad magára. tehát sport, arcápolás (kozmetika, otthoni krémek), megfelelõ frizura, szoli (no nem szoli king stílusba, de egy egészsées barnaság jól tud állni), megfelelõ öltözködés, szõrtelenítés :)
tomsh
Azért az is elgondolkodtató, hogy ez a "férfias"
<#kocsog> metro izé brrrr..., a szoli meg a vasalás stb. teljesen csak az újgazdag, vagy az unatkozó burokban született jómódúak sportja, akiknek fingjuk sincs az élet nehezebbik felérõl. Szerintem ez természetellenes. Nem hiszem, hogy sok bányász, vagy öntõmunkás vagy, bármilyen nehezebb sorsú "férfiatlan" ember ûzné ezt a sportot. Mellesleg, ne adj isten adott helyzetben, ha valami történne, és csak magukra utaltak lennének az ilyen metrosexesek meg az aktatáskával rohangáló managerek, azok adnák fel pillanatok alatt... <#bdead>

Davidus
mi az a hajvasalás?:D

V9ykn8_TZL0

Davidus
<#worship>

V9ykn8_TZL0

Adam II
Errõl az egészrõl nekem az a véleményem ,hogy teljesen fölösleges kategóriákat létrehozni mert ez szétforgácsolja a társadalmat. És ennek a rétegzõdésnek nagyrészt a média az oka.
Ritkán nézek TV-t de amikor bekapcsolom csak azt látom ,hogy csak az agymosás dõl belõle ha épp nem az esti film megy amit már 20x leadtak. Esküszöm nem ártana cenzúrázni a mûsorokat. Elég szomorú ,hogy 13 éves lányok úgy néznek ki mint a prostituáltak mert ezt látják a Balázsban meg nem utolsó sorban a Jetixes rajzfilmekben.

Errõl a metroszexuális dologról pedig az a véleményem ,hogy ez megint egy jól hangzó behatárolhatatlan valami mint az emo amin lehet lovagolni.
Nem lehet eldönteni ki metro ki nem mert ennek semmi értelme.
Most ha valaki edz és leborotválja a hónalján a szõrt mert neki úgy tetszik akkor õ metro? Ha valaki viszont nem edz mert nem ér rá vagy nincs pénze és csak az arcát borotválja de rendesen mosakszik tehát nem büdös és nem divatos ruhákba öltözik akkor az már igénytelen tapló? És mi van ha valaki edz de nem borotválkozik és nem hord divatos ruhát de vasalja a haját? Akkor õ most metro vagy nem metro?

vegicsek
Eddig figyelemmel kísértem a topicot, azthiszem én is beírok.
A sportolás és az ápolt külsõ fontos.A rendszeres kozmetikushoz járással nem értek egyet, én nem szeretnék olyan arcot mint a babapopsi.Szolárium.Pénzkidobás.Az már beteges, ha valaki kellemetlenül érzi magát, mert a bõre színe nem éri a kedvelt árnyalatot.A hajvasalás szerintem hülyeség, semmi pénzért nem roncsolnám szét a hajszálaimat.Összeségében én nem létom értelmét annak, hogy órákat töltök el a fürdõszobában, csakhogy úgy nézzek ki mint egy kirakatbábu.

gameplusz
Pesten a menõ csajok homikkal lógnak -.-
A csaj meg itt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1148597045

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Adam II
<#hehe><#taps>

CattiBrie
férfiak megszégyenítõje

[/spam]&#8482;

PyRex
Jaaaajj, ez "Déni bitch" - asszem iwiw-en így hívja magát LOOOOOOOOOL... Õ szvsz nem metro, hanem már a homo kategória, de bocsánat, ha nem. Nem akarok senkit sem megítélni... :)

passatgt
csaj meg ilyennel szóba mer állni, pedig nem rossz

Ez nem metroszexuális hanem simán buzi...

CattiBrie
nagyon cuki... <#ijedt>

[/spam]&#8482;

JAG1
Ez igaz, ezek legalább heghatározhatóan idióták, de az a "képzõdmény" nemtom 'mi.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

passatgt
nem googleba kerestem:)
másik még ezeket is veri...

JAG1
Nekem a googli ezt dobta a szóra:

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

passatgt

CattiBrie
:DDD

és kívántad már az uborkát (enni)? :D

[/spam]&#8482;

gameplusz
Amugymeg sorhasam van, akkor is noies vagyok? :D Vagy akkor mar terhes no szindroma? :D

gameplusz
hat, mivel eleg idetlenul neznek ki nem felallitott hajjal (aka debilnek neznek ki) ezert muszaj. Szemoldokom mi a rakert szednek, koromfestes? Na persze... Van mukormom is :DDDDDDDDDDDD lol

Darkon
Szamomra ez mar a ferfi noi tangat hord kategoria. Kisse abszurd a dolog: "dragam most nem erek ra vasalom a hajam"

Born to win

Brolly
<#eljen><#wink>