Metroszexuális
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
De hogy buliból csinálom ezeket, az azé durva:)
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Soha nem éreztem annak a szükségét hogy nõként viselkedjek és órákat foglalkozzak magammal, sok féle képpen ki lehet tûnni a többi közül (már ha valakinek pont ez a mániája), a metroszexualitás is egy lehetõség azzal a nem elhanyagolandó hátulütõvel hogy az embert a többi férfi jó része buzisnak fogja tartani és nem fogják igazán komolyan venni.
A metroszexuálisokról mindig azok a rízsporos képû parókás francia piperkõcök jutnak az eszembe a kosztümös filmekbõl, szerintem is legyen egy férfi ígényes de ne essen át a ló túloldalára.
A mássághoz nem elég trendihülyén kinézni és szerteszana buzulni, közben arra hivatkozva, hogy nem vagy az, csak bulibõl!
Bexarás...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
"NEVETTEK RAJTAM, MERT MÁS VAGYOK, ÉN MEG NEVETEK RAJTATOK, MERT TI MIND EGYFORMÁK VAGYTOK!!!"
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Nekem ez vhogy így jött le.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, h mennyi pénze van.
Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve ha megvan hozzá az emberben a kellõ intelligencia !!!!!! "
Az életrõl: velem igen rendesen kib@szott már 20 éves koromban, onnantól gyakorlatilag magamra vagyok utalva, szóval ebbe ne mennjünk bele, mert hülyeség. Fogalmad nincs, hogy akiket látatlanban megítélsz, azok valójában milyen emberek.
Csak arra akarok utalni, hogy egy újgazdag is lehet igénytelen és egy az élet nehezebbik felét élõ emberke is lehet igényes (és járhat szoliba, vagy akár ha neki az tetszik, vasalhatja a haját is). Szerintem.
Amúgy nem szeretem cimkézni az emebreket, de én is szeretem ha egy pasi ad magára. tehát sport, arcápolás (kozmetika, otthoni krémek), megfelelõ frizura, szoli (no nem szoli king stílusba, de egy egészsées barnaság jól tud állni), megfelelõ öltözködés, szõrtelenítés :)
<#kocsog>#kocsog> metro izé brrrr..., a szoli meg a vasalás stb. teljesen csak az újgazdag, vagy az unatkozó burokban született jómódúak sportja, akiknek fingjuk sincs az élet nehezebbik felérõl. Szerintem ez természetellenes. Nem hiszem, hogy sok bányász, vagy öntõmunkás vagy, bármilyen nehezebb sorsú "férfiatlan" ember ûzné ezt a sportot. Mellesleg, ne adj isten adott helyzetben, ha valami történne, és csak magukra utaltak lennének az ilyen metrosexesek meg az aktatáskával rohangáló managerek, azok adnák fel pillanatok alatt... <#bdead>#bdead>
Ritkán nézek TV-t de amikor bekapcsolom csak azt látom ,hogy csak az agymosás dõl belõle ha épp nem az esti film megy amit már 20x leadtak. Esküszöm nem ártana cenzúrázni a mûsorokat. Elég szomorú ,hogy 13 éves lányok úgy néznek ki mint a prostituáltak mert ezt látják a Balázsban meg nem utolsó sorban a Jetixes rajzfilmekben.
Errõl a metroszexuális dologról pedig az a véleményem ,hogy ez megint egy jól hangzó behatárolhatatlan valami mint az emo amin lehet lovagolni.
Nem lehet eldönteni ki metro ki nem mert ennek semmi értelme.
Most ha valaki edz és leborotválja a hónalján a szõrt mert neki úgy tetszik akkor õ metro? Ha valaki viszont nem edz mert nem ér rá vagy nincs pénze és csak az arcát borotválja de rendesen mosakszik tehát nem büdös és nem divatos ruhákba öltözik akkor az már igénytelen tapló? És mi van ha valaki edz de nem borotválkozik és nem hord divatos ruhát de vasalja a haját? Akkor õ most metro vagy nem metro?
A sportolás és az ápolt külsõ fontos.A rendszeres kozmetikushoz járással nem értek egyet, én nem szeretnék olyan arcot mint a babapopsi.Szolárium.Pénzkidobás.Az már beteges, ha valaki kellemetlenül érzi magát, mert a bõre színe nem éri a kedvelt árnyalatot.A hajvasalás szerintem hülyeség, semmi pénzért nem roncsolnám szét a hajszálaimat.Összeségében én nem létom értelmét annak, hogy órákat töltök el a fürdõszobában, csakhogy úgy nézzek ki mint egy kirakatbábu.
A csaj meg itt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1148597045
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Born to win