Naruto
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leírtam másnak nézzed meg:D
küldetéseket csinálni , harcolni a banditákkal, és a karakterekkel kel küzdeni,asszem ennyi talán még dobozokat törsz ... ezek közül vmejik
küldetéseket kérdezzétek nyuodtan ha nem megy valamejik
küldetéseket kérdezzétek nyuodtan ha nem megy valamejik
orochimarunál úgy nyíilik ki az ajtó ha megtalálod minden embert és leis gyõzöd õket azt pár küldetést is csinálj meg hozzá...mert kb 100%ra kikell tolnod ...nekem már megvan... és akkor sasukéval leszel rpg módban ott bent:D a kis szaszukét meg...asszem ott orochimaru rejtekhején találod az egyik szobában
hát úgykel használni ,ha megütnek lenyomod l2 vagy r2 és akkor elteleportál az ellenfél mögé ehez a manõverhez chakra kell és ezt kel 3 nál többször csinálni....nemtudom hány éves vagy de ez elég alap dolog ha játszol vele<#pardon1>#pardon1>
akkor kérdezz nyugodtan :D
akkor nyomd a védekezés gombot, amikor megütnek
Sziasztok! Már egyáltalán nem értem mit ért a Naruto Ultimate Ninja 3 ps2 játék az alatt, hogy USE SUBSTITUTION JUTSU MORE THAN 3 TIMES. Eddig arra jöttem rá mi a szbstitution jutsu, de hogyan használjam, nem értem....
Kérlek segítsetek! Nagyon nem értem....
Kérlek segítsetek! Nagyon nem értem....
bocs hogy igy szakadozottan írok de az unokatesóm átjött és kérdezni szeretné h a narutimate accel 2-ben van egy feladat amit ebisu sensei ad vmi dossziék. és abban van egy narancs sárga. és azt kérdezi (unokatesóm) h az a narancssárgához mit kell tenni h vége legyen.
az e-mailom:[email protected]
sziasztok korábban már kérdeztem de nem jött válasz:(.
1.orochimaru rejtekhelyén hogyan kell kinyitni a lelakatolt ajtót?
2.hogyan kell sasuket megszerezni master mod-ba?
1.orochimaru rejtekhelyén hogyan kell kinyitni a lelakatolt ajtót?
2.hogyan kell sasuket megszerezni master mod-ba?
Sziasztok!
Én a Naruto Uzumaki Chronicles-el (PS2) játszom és lenne egy kis problémám:
Elakadtam amikor a Blue Dragon Cave-bõl kell kijutni idõre. Annál a résznél tartok ahol egy kis vasúton kell utazni és karokat kell elhúzni.
Ha valaki el tudná magyarázni, vagy el tudná küldeni a végigjátszást(MSN [email protected]) az megköszönném.
Sziasztok!
Én a Naruto Uzumaki Chronicles-el (PS2) játszom és lenne egy kis problémám:
Elakadtam amikor a Blue Dragon Cave-bõl kell kijutni idõre. Annál a résznél tartok ahol egy kis vasúton kell utazni és karokat kell elhúzni.
Ha valaki el tudná magyarázni, vagy el tudná küldeni a végigjátszást(MSN [email protected]) az megköszönném.
Sziasztok!
Létszi válaszoljatok az elõzõ leveleimre,mert már nagyon sokat vártam de nem tudtam meg semit létszi akármire vársz írj az e-mailom:[email protected] kérle irjatok<#email>#email><#falbav>#falbav>mert ez lesz (inkább ez van)
sziasztok nem tudjátok megmondani hogy sarutobit, yondime hokagét és a kicsi sasukét hogy lehet megszerzni a narutimate accel 2-ben?
Sziasztok szeretnék kérni egy kis szívességet.Valaki eltudná mondani vagy küldeni egy linket, hogy mit kell az elején csinálni a Naruto Narutimate Accel 2-ben.Elõre is köszi<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
Hello<#wave>#wave>.Kéne egy kis segítség<#help>#help>.Azt szeretném megkérdezni,hogy hogyan lehet letölteni a Naruto:Naiteki Kensit,mert már 100-szor próbálkoztam de nem tudom mit kell megnyomni<#email>#email><#falbav>#falbav>.Válaszodat elõre köszönöm.<#worship>#worship>
engem érdekel
nem találom se kis sasukét a rejtekhelyen se a 4.hokagét
orochimaru barlangjában van egy lezárt ajtó azt ki lehet valahogy nyitni?
elõre is kössz
elõre is kössz
Hogy lehet játszani azzal a játékkal amit timantestalált és narutos (4.oldal)
Csátok!!!!!!
Azt szeretném megkérdezni hogy honan lehet letölteni a Naruto:Naiteki Kenseit -t(ez egy aránylag jó grafikájú pc-s játék)
AKI TUD AZ LÉCCI SEGÍTSEN!!
Elöre is kössz!
Azt szeretném megkérdezni hogy honan lehet letölteni a Naruto:Naiteki Kenseit -t(ez egy aránylag jó grafikájú pc-s játék)
AKI TUD AZ LÉCCI SEGÍTSEN!!
Elöre is kössz!
Felmész Live, és letöltöd. Másképp nem tudod unlock-olni...
Ingyenes amúgy.
Ha nincs Live-od, itt letöltöd:
Chuunin outfit Sasuke (Live)
Ingyenes amúgy.
Ha nincs Live-od, itt letöltöd:
Chuunin outfit Sasuke (Live)
sziasztok. az lenne a kérdésem hogy a Naruto: Broken Bondban (Xbox 360) nem tudom feloldani az új sasukét.. aki esetleg megcsinálta elmondaná hogyan? :S alõre is köszi.aki esetleg nem értené errõl a küldirõl van szó:
Broken Bond: New Sasuke unlocked
Complete the fight against Sasuke.
Broken Bond: New Sasuke unlocked
Complete the fight against Sasuke.
szóljatok ha érdekel titeket<#hawaii>#hawaii>
küldetésekel és harcokkal kapcsolatban
szijasztok...
van egy nagy infom ha érdekel
van egy nagy infom ha érdekel
Köszcsi!!
am accel 2 ként eredményesebb keresni
pl: narutimate ultimate accel 1
pl: narutimate ultimate accel 1
torrenten nem találtad?<#conf>#conf>
mert nekem haverom másolta cd-rõl
szal letöltés terén nem vagyok nagyon használható bocs<#pardon1>#pardon1>
mert nekem haverom másolta cd-rõl
szal letöltés terén nem vagyok nagyon használható bocs<#pardon1>#pardon1>
gyebi93:Akkor adsz msn-en egy linket ahonnan letöltötted??
nekem is:D
am amikor rámész egy ijen kékpadra akkor nyomj o-t és utána nyomkodd fojamatosanamig vissza nem lép a játékba
amikor kilépsz a játékból és újra bekapcsolod akkor menny a 2. tekercsre és ott nyomj o-tés ott megjelennek a mentéseid ott választasz és o-el elindítod
am amikor rámész egy ijen kékpadra akkor nyomj o-t és utána nyomkodd fojamatosanamig vissza nem lép a játékba
amikor kilépsz a játékból és újra bekapcsolod akkor menny a 2. tekercsre és ott nyomj o-tés ott megjelennek a mentéseid ott választasz és o-el elindítod
persze:Dkérdezz tõlem mert én 100%ra kijátszottam
mindent tudok amit csaak leehet<#nezze>#nezze>
mindent tudok amit csaak leehet<#nezze>#nezze>
Te honnan töltötted le??Ha meg van még az oldal küld át msn-en ha van neked msn-ed az én msn-em: [email protected]
van msn-ed?
REAL MADRID
Bazz írjatok má vissza!!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Sziasztok:)Én ps2-õre akarnám letölteni a Naruto Shippudent Ultimate Ninja 4-et de nem találom.Tudnátok segíteni??
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy a naruto accel 2-ben átvittem azt a részt amikor megkel menteni garat. Utána mit kel csinálni?
Azt szeretném megkérdezni hogy a naruto accel 2-ben átvittem azt a részt amikor megkel menteni garat. Utána mit kel csinálni?
valaki tud valami újat a hl2-modról? http://www.naiteki-kensei.com/ nekem csak ennyim van róla
nem tom kinyitni azt a nagy kaput orochimaru rejtekhelyén valaki megtudja mondani hogykell?elõre is thx.
sziasztok új vok itt valaki tud segíteni a naruto accel 2ben?
Kösz a segítséget jeeeeeeehhhhhhh végre haladok a xp szerzéssel XD
PS3 ID:ggeerryy87
Hali! Nekem ps2-re van meg a Narutimate Accel 2 csak sajnos japán. Azt szeretném kérdezni,hogy meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogyan kell megnyitni az elmentett mentéseket mert nekem mindig elõrrõl kell kezdenem. Elõre is köszi! :D
Azt ugykell hogy mikor kiütöd az ellenséget hogy feküdjön a földön akkor még rugsz rajta egyet mielõtt felállna, ezt 3 szor megcsinálod és kész.
Nemjátszottam még vele sokat, máshogy kezdõdik.
REAL MADRID
Akkor most én kérdezek :D az amikor verekedés közben van feleadat és valami 3 extra land vagy valami ilyesmit ír ki az mi akar lenni ha jól tudom elsõnek még az elején volt amikor sakurával kellett edzeni egyet és azt sose tudom megcsinálni :S remélem nagyjából érthetõ hogy mire gondolok :D a helpet elõre is köszönöm ....
hát kösz, de idõközben sikerült kijátszanom 100%-ra a játékot, az eleje így utólag nehézvolt, nagyon nemtudtam mitkell csinálni, 1-2 nap és utánna már ment minden simán, most már nekem is csak az a pár kiegészítõs missio maradt, aztmeg ráérek megcsinálni.
Start és ott lehet valahol felvenni feladatokat még ... kapsz pontot ha nem tudom most mennyi pénzt szerzel mennyit lépsz mennyi idõt játszol és így lehet kapni. Plusz netrõl még tudsz leszedni pár küldetést de azok nagyon nehezek :S legalább én alig tudom õket megcsinálni :S lehet béna vagyok :P nem tudom néha hogy mit kéne csinálni harc közben :S
Köszi <#worship>#worship>
REAL MADRID