Beszélgetések Istennel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Akkor kivel vitáznál?
Úgy jobb lenne ha egymást licitálnánk túl, hogy az Isten nagyobb. Nem, én mondom, hogy nagyobb!! Ezt akarod?
Walk the Talk.
Igazság vagy teória? Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel
ez egy könyv(sorozat)
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Walk the Talk.
Mert, ha Bibliára, akkor azt "elolvastam". De azt ajánlom Neked, hogy Te meg lapozz más szent könyveket. Egyik sem ír marhaságot. Csak próbáld a Bibliából a hókusz-pókuszokat / bocs / kiemelni, és úgy olvasd el. Mondj egy olyan világi törvényt, melyet annyira betartanának, mint a hitüket a mélyen vallásos emberek. A Biblia szinte majd minden sora / még rejtetten is / azt suggalja, hogy kell élned.
Könnyebb egy tevének átbújni a tû fokán, mint egy gazdagnak bejutni a menyországba = Ne ugra-bugrálj tetves koldus, hiszen te jutsz fel a mennyekbe. A gazdag meg had szenvedjen a gazdagságában. Stb, stb.....
Amikor egy apának, hogy bizonyítsa hûségét a fiát, érted a FIÁT kellene feláldozni. Tehát így próbáld meg elovasni. Sõt nézd az NG-n a leplezezlen Bibliát.
Walk the Talk.
Sanyi-bá / ne haragudj/, a pápa, a láma, természeti népeknél a varázsló?!
KI?!
Walk the Talk.
"Valójában nem magát az igazságot akarod tudni, hanem az igazságot úgy, ahogy te érted. Ez a legnagyobb akadály a megvilágosodásod elõtt. Azt hiszed, már tudod az igazságot! Azt hiszed, már érted, milyen! Így aztán egyetértesz mindennel, ami látsz, hallasz, olvasol, ami beleillik a gondolatrendszered¬be, és elutasítod azt, ami nem. És ezt tanulásnak nevezed. Erre mondod, hogy nyitott vagy a tanításra. Ó, jaj, soha nem nyílsz meg a tanításnak, amíg zárva maradsz minden elõtt, kivéve a saját Igazságodat."
I.r. 188.o.
Walk the Talk.
Igenis õ egy színfolt, és lehet, hogy nem az egyetlen aki úgy gondolkozik mint õ.
Walk the Talk.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Walk the Talk.
vagy csak megint valami ellenállhatatlan vágyat éreztél, hogy írj valami ostobaságot?
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
emlékszem is egyre:
"vándorló: Én nem halok meg."
ugye nem kell kommentár? :))
így talán még korrektebb, de az sem bizonyítaná Isten nemlétét.
Honnan veszed, hogy a Biblia nem igaz?
Kicsit megártott már az egyetem :)
ha isten létezik, a bibla igaz, mert az az õ szava: I -> B = I implikálja B-t = nem I vagy B
a biblia nem igaz, tele van hibával: nem B
klózok:
(nem B, nem I vagy B)
rezolúció:
(nem B) és (nem I vagy B) = nem I
konklúzió:
isten nem létezik
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
Ezt a logikát komolyan gondolják a hívõk...
-hátt'' mert hiszek Istenben.
nagyon komoly.. xDDD
egyértelmû...<#idiota>#idiota>
Komoly fogalmi zavaraid vannak, ha a hitet és a tudást szinonímaként használod.
ott ugyanis (néha) van olyan elvárás, hogy észrevegyék az összefüggéseket a dolgok között"
júj
ez a KÖNYVrõl szól
a legtöbb tudós hisz Istenben, ezért is tudós
ott ugyanis (néha) van olyan elvárás, hogy észrevegyék az összefüggéseket a dolgok között
Honnan van az univerzum?
:)
De ha hozzávesszük hogy a biblia tele van hibákkal, ellentmondásokkal és egyértelmû idiótaságokkal akkor már el is van döntve a kérdés isten létezésérõl :)
Azert van Isten mert a Biblia ugy mondja...azert van Biblia mert Isten altal lett megir(at)va.
De erdetileg a kerdesem Meskhenet-nek szolt, mindig meglepodok mikor egy jo fizikus hisz Istenbe...
Ilyenkor nekem mindig azt mondom magamba "Hat igen ez is egy jo fizikus, de nem tudja mi is a vilag(univerzum), nemtudja mi is a fizika"
Igen, tudom hogy nagyot beszelek, nyitok topikot...