Command and Conquer 3: Tiberium Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
A játékhoz kapcsolódóan: a Tiberian Sun-ból átmenthettek volna egy két jó ötletet. Azt a játékot nagyon sokan kritizálták, mégis az a véleményem, hogy az eddigi legjobb c&c. Olyan hangulata van, ami felülmúlhatatlan. Az a tökéletes folyatatás példája. Lehettek volna itt is föld alatti egységek a nod oldalán (ahogy a TSben volt APC, devil's tounge). Bár nem sokat játszottam még ezzel, de ha jól láttam. nem lehet falakat építeni. Szerintem az is nagyon sokat dobna a játékon. (sorry, ha mégis lehet) Hatalmas ötlet volt a vegyi bomba, TS Firestormban a különbözõ tiberium által mutálódott élõlények megjelenése. Kicsit az az érzésem, hogy akartak csinálni három teljesen különbõzõ fajt, de tulajdonképpen még sem sikerültek annyira különbözõre. Majdnem minden egységnek megvan a tükörképe a másik oldalon.
Minden esetre nagyon jó játék lett, ha lesz kiegészítõje remélhetõleg az majd tovább javitja a játékot.
aki akar egy kicsit átfogóbb cikket olvasni annak egy link:
cnc3
Én mondok 😊 A Transport Tycoon Deluxe ha jól tudom öregebb mint a SC olyan 3-4 évvel, és nemhogy játsszák neten, de a mai napig folyamatosan fejlesztik is underground körökben, természetesen opensource alapon.
Hog yhányan jáccák még ma is hát nagyon meglepodnél. Vedd meg rakd fol a játékot és menj a Battlenetre meglátod rengeteg játékos várja ott hogy elfingasson.
Ez nem vicc rohadtul jó játékosok vannak ott 😊
De hogy lássátok, nem csak úgy van egy véleményem oszt jóvan, ezért már töltöm is a Supreme Commander-t! 😉
LOL
Nagy az isten állatkertje.
<#nevetes1>#nevetes1>
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
MJ rulz Pink Team The Only One
VS.
"amúgy még nem is játszottam a Starcrafttal de olvastam róla meg utánanézegettem"
Hát kölyök, ez így tényleg elég gáz, és ha a véleményedért nem is, ezért a megjegyzésért szét lehetne oltani.
Az egész megjegyzésedbõl ennyi volt igaz: "Tudom hogy ez furán hangzik"
Tény.
"de nekem egy játéknál minimum 50%-ot jelent a grafika"
Na igen, barátom, de érdemes a grafikát is a saját korán belül vizsgálgatni, és nem összehasonlítani egy 1998-as játékot egy 2007-es játékkal, mert annyi értelme van, mint a Wright testvérek toldozott-foldozott Kitty Hawk-ját versenyeztetni egy Mig29-essel.
"Én nem szívesen játszok olyannal amit egyszerüen rossz nézni! "
Akkor szerinted elõbb-utóbb minden játék egy rakás szarrá változik, csak azért, mert elévül a grafikája? Ez elég tré felfogás.
Játékokat hasonlítgass össze olyan dolgok alapján, amik nem tudnak elévülni: játékélmény, hangulat, iránytíthatóság, szavatosság. StarCraft-ot még akkor is játszani fognak, amikor már a Crysis második részét is lehúzták a klotyón. NEM (!!!) a grafikája, hanem az általa nyújtott játékélmény miatt.
"Na de ez szigorúan magánvélemény"
Véleményed akkor van, ha kipróbálsz valamit. Neked nem véleményed, hanem megérzéseid vannak. Az téynleg nem érdekel senkit.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Na amúgy még nem is játszottam a Starcrafttal de olvastam róla meg utánanézegettem és tudom hogy mindenhol azt játszák még ma is de nekem nem jön be! Egyik nagyon lehúzó dolog benne hogy "undorítóan ronda" a grafikája és ma már vannak szerintem(!!!) ugyanolyan jó de mégis sokkal szebb játékok! Tudom hogy ez furán hangzik, eddig mindenki ezt mondta de nekem egy játéknál minimum 50%-ot jelent a grafika. Én nem szívesen játszok olyannal amit egyszerüen rossz nézni!
Na de ez szigorúan magánvélemény , úgyhogy nehogy megint elkezdjetek szidni😄
Azért el lehet gondolkodni azon, hogy vajon miért két Blizzard játék a WCG-n a mai napig is?
Katt a promocios mozi elinditasara és kérlek sikíts, ha látsz a Starcraft vagy a Warcraft3-on, meg egy DoW-on kívúl más stratégiát!
Leszólni egy klasszikust ami még mindíg jobb mint a legtöbb csilli villi tucattermék, na az nem szép dolog...
Egyszeru Dal
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
sokan vannak így vele.
Korszakalkotó.
na jó, talán az nem, de qrva jól megcsinálták.
megfejelve a Brood War-ral megúnhatatlan!
😄😄😄😄
Ha STRATÉGIAI játékot akarsz és nem effektparádét, a Starcraft a barátod.
eléggé szomorú, hogy gyenge a felhozatal.
Ezt is max az átvezetõ videók miatt fogom végignyomni, a skirmish részt pedig söpri egy kiadós Dark Crusade parti..😄😄😄😄
Amugy aki azt mondta hogy a StarCraftnál jobb játékot még máig nem készítettek az ássa el magát mert a Starcraft az egy ...(nem akarok csúníán beszélni)...de tényleg annak még a nevét kiejteni is bûn!
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ami kifejezetten idegesített, az a "pakoljun bele pár új egységet, nem baj ha semmire se jók" design.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
DE..lerágott csont, semmi új nincs benne... uncsi.. a kampány miatt végigtoltam a single részt...
de SC után HIHETETLENÜL zavaró hogy nem tudok kizoomolni hogy lássam mi történik 😄
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
aki még nem próbálta company of heroes - most tessék
- minden eddigi strat : gyengül...
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Tiberian Sun:rombolható terep
A cikkírónak meg üzenem hogy: SCRIN!!! az idegenek neve. Eléggé gáz hogy rosszul írja.
Rosszul tudod. A 2004-es Soldiers-ben már teljesen lerombolható volt a terep az összes épülettel és egyéb objektummal egyetemben. Sõt, lehetett benne "tüzeskedni" is 😊 Ha meggyulladt mondjuk egy ház, a tûz szép lassan továbbterjedt a többi házra, vagy akár a fákra, a búzamezõre stb. 😊 És ez nem csak amolyan látványos fícsörként volt jelen, nagyon komoly taktikai tényezõ is volt!
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
De persze egyensuly meg jatszhatosag szempontjabol tovabbra is az Starcraft:Broodwar az etalon.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP