Nokia N95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem reklám !! Csak kérdés hogy szerintetek megér e 25 ezret anyiért már odaadná !
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Szval ha veszek használtan egy telot beszarhat egyböl a kijelzö ?
És kb menyibe kerül kicseréltetni ? :S
Jobban meggondolva, most én inkább az Omniát választanám, meg mondom miért/elõnyök:
újabb, 8/16 Gb flash memória, nagyobb képernyõ, jobb wifi/internetezési lehetõség, jobb rajta a navi szoftver (iGO), kamera nem rossz benne (bár N95 szvsz jobb), jobban moddolható/hackelhetõ/testreszabható
hátrány:
a képernyõ rezisztív, jobban elhasználódik, és szerintem kicsit lassú a rendszer
ár/érték arány szerintem Omnia javára dõl el.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Bocsi a hosszú linkért, de itt van összehasonlítás :)
garanciába cserélték mind2nek
ha fotó kell sztem N95! de lényeg h egyikkel sem jársz rosszul
Amúgy, N95 off, nemsokára eladom, jött helyette HTC HD2<#taps>#taps>
és a HD2 is hiába 5mpixel, N95 jobb képeket csinál szerintem...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
De azért az omnia se csinál rosz képet nem ? csak 5mp van bene
max 30-at áldozok rá.. :D ilyen árba sztem ez a kettö legjobb telefon..vagy vmi ajánlat ? am köszi hogy irtál
N95ön szerintem bûnrossz a netezés, nekem sokszor ledobott, nem jeleníti meg mer "nincs elég memória"...
Bár én omniát sem vennék, nekem nem tetszik, meg szerintem lassú, a kijelzõje meg rezisztív - 2 oszt.társamnak is volt szervízben kijelzõ cserével - ami nem a legjobb, sõt...
Ha nem kell neked érintõképernyõ, és a netet sem bánod, hogy kezdetleges akkor N95öt javaslom.
Bár ha adhatok egy tippet akkor: ha már ilyen 40k körül nézel telefonokat, ajánlom a Samsung Galaxy 3at! kellemesen csalódtam benne... nem olyan kicsi a kijelzõ, gyors, androidos, kapacitív, multi-touch, egy a hátránya, hogy nem túl jó a kamerája - de csak ennyi! és jó ára van, és tényleg van benne minden ami kell...
amit még nemtudok hogy meik csinálhat jobb képet..mert mind2 5mp-fképezöje van..egykét roszat halotam i900 mig a nokiárol nemsok roszat max hogy már kicsit idösebb.. várom a véleményeket :)
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
nekem kéne már egy másik, kicserélném, hátha jobban el tudnám adni...
múltkor amit kifli linkelt 1$ volt, szóval kéne...
csak én nem értek az ebayhez meg paypalhoz, vki tudna nekem segíteni?<#rolleyes>#rolleyes>
Vezérlõelektronika az azt, hogya szallagkábel, a kijelzõ körüli szarságok, és a kijelzõ alatt lévõ felsõ slide lap, szal a teló felsõ része cserélve lett kb. Gombok kivételével.
Füleshez való távirányító.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
#3921: A kiterjesztést meg nem mondom, de külön N95höz kell neked téma, mert hiába egyezik a kiterjesztés, ha más felbontásra van, akkor nem érsz vele semmit.
Töltsük le az internetet!
Ha valakit érdekel, péntekig eladó a telefonom, utánna megy a használtashoz.
2008 júniusi 8 gigás.Elég viseltes állapotban.
Doboz, cd, kábel, töltõ, távirányító jár hozzá.Füles nincs.
Most lett benne 17 ropiért nagy hangszóró(ami azóta megint beszart, recseg a bal oldali), kijelzõ, vezérlõelektronika, és a felsõ slide fém lapja cserélve. 31.0.015 soft -tal.Felsõgombok kopottak.Ára valahol a 3 mas utánna 4 nulla felett picivel van:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Azt akarom kérdezni hogy milyen kiterjesztésû témákat lehet telepíteni a telóra?
Találtam egy rakással aminek például: "Bmw.nth" a kiterjesztése,de ezt hiába rakom a telóra,nem ismeri fel.
köszi
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=64&t=26
A Product code átírására konkrétan nem emlékszem, de kell hozzá a Nemesis Serrvice Suite (NSS), abban át lehet írni. Google- ben pedig tudsz keresni magyar N95 kódot.
Gigabyte M52L-S3P | AMD Athlon II X2 255 (3,1ghz) | 4GB DDR3 1600MHZ | Saphire Ati Radeon HD 4670 1GB DDR3 | Windows 7 Ultimate 64Bit. | 1,5 TB WD 7200RPM + 500GB WD 7200RPM
és tényleg, N95 nagyon jó telefon, és sztem sokkal de sokkal többet ér, mint amennyiért mostanában használtan utánad "dobálják"
bõvíthetõ/8gb memória, 5mp kamera, gps, wifi...mi kell még? sok mai, ennél drágább de mondjuk tapicskolós telefon nem tudja mindezt...
#3909: Van elég jó navigáció, ha más nem, akkor az antenna miatt is szinte alázza az N95öt, mert az szaggatott, mint az állat. Ez idõnként akár 9s alatt is pozícionál is azt már nem is nagyon hagyja el.
Inkább a gombok amik hiányoznak. Bár ez eléggé egyénfüggõ, szerintem jó dolgok a gombok. Meg aztán én még mindig hiányolom kicsit a régi symbianos, jól rendezhetõ menüt, nem szeretem ezt az ájfónos ömlesztett stílust és ezt az android widgetjei, mappái, stb se pótolják. Igazából ez kb ennyi, csak gondoltam írok néhányat, az jobban hangzik, nem gyalázzuk az N95 emlékét, jó volt az, szerintem még mindig az.
Amúgy eredeti oldalról van a Frissítés, PC SUITE. Válaszokat elõrre is köszi! Sziasztok.
Gigabyte M52L-S3P | AMD Athlon II X2 255 (3,1ghz) | 4GB DDR3 1600MHZ | Saphire Ati Radeon HD 4670 1GB DDR3 | Windows 7 Ultimate 64Bit. | 1,5 TB WD 7200RPM + 500GB WD 7200RPM
(nem bírtam -favolni a topikot, vagyis de, de aztán visszatettem :))
miaza sok szempont?
Nem akarok nagyon szabályt sértegetni, úgyhogy akinek kell, az írjon privit a részletekért :)
Megtartom az N95 telcsit amíg nem viszik el a BB-t.
Mérföldekkel jobb a Nokia!!!!