Szivarok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A türelem rozsdát terem.
Én is szivarozgatok nagynéha, olyankor Henry Wintermann half corona-t szívok. 10000 ft-nak megfelelõ euróért torpedo szivart kapsz, Kubából származtatott levélbõl, nemtom gépi-e 25 db-ot lehet rendelni Portugáliából.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
annyira nem szimpatikusak ezek a szivarozó emberek :0
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
igényes, holland és egész jó
(legalábbis jobb az hasonló árban levõ magyaroknál)
A türelem rozsdát terem.
szivarkákat szokott vki szívni?
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
az már gázosabb hogy cigizek is mellette, szóval lóvém nem is marad szinte :S
/10percnyi élvzet? hmm, én simán szívom 20-30 percig ;] nem kell azt elkapkodni...
u dont have to listen anybody else but me
most is lapul egy tubes havannai a fiókomban majd ha lesz rá jó alkalom el is szívom😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
én is próbáltam..a vaniliás nemrossz..de 200ft..10 percnyi élvezetért..pfff..
5éve nemdohányzok ^^
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
mondjuk századannyiért?😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Én sajna még nem vok jártas: Van vkinek vmi finom, jól bevált nem is olyan drága (max párezer) szivarja?
eom$
de ki a faszom szív 65 ezres szivart? 😄
Származási hely: Kuba
1 szál: 65700Ft (263€😉