Szivarok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különleges étel-italismeret órán mondta egy illetékes, hogy kicsiny hazánk rekordtartó a szivarok ügyében.

42%?? remélem eu-val ezt szabályozzák majd valamennyire:/

A türelem rozsdát terem.

Magyarországon nem érdemes szivart venni, a világ legdrágább szivarországa 42%-os (ha jól emlékszem) jövedékivel hízlalva.
Én is szivarozgatok nagynéha, olyankor Henry Wintermann half corona-t szívok. 10000 ft-nak megfelelõ euróért torpedo szivart kapsz, Kubából származtatott levélbõl, nemtom gépi-e 25 db-ot lehet rendelni Portugáliából.

ColdFire
énis be akartam ezt copyzni 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

hét idézete: "Ha választanom kell egy nõ és egy szivar között, akkor mindig a szivart választom." Groucho Marx
annyira nem szimpatikusak ezek a szivarozó emberek :0

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bld
na iylemik érdekelnének, mert néztem énis a kínálatot és azt figyletem, h gyakorlatilag mai mércével kb annyi mint egy doboz cigi, akkor meg már estére jobb szivarka ilyesmi

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Meharis is jó, 650Ft/10 darab szivarka
igényes, holland és egész jó

(legalábbis jobb az hasonló árban levõ magyaroknál)

A türelem rozsdát terem.

ColdFire
nem 1000 hanem 500Ft

ColdFire
szivarkára pl Maya is az, én inkább azt szoktam

bld
pontosan, énis azt szeretem, fõleg nyáron, h leülsz egy szép délutánon egy teraszon barátokkal stb és simán tart 30 percig egy szivar, de egyébként igaz h 600-1000Ft ért is már jó szivarokat kapni

szivarkákat szokott vki szívni?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ColdFire
néha Mayát szívok, van belõle cherrys, vaniliás, elég jó, viszonylag olcso, 1000 körül van

Pigo
Romeo & Juliett is faya nagyon

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

VRSDM
Guantanamera-t szívok... heti egy fér bele a keretbe, ha van rá alkalom, ha nincs akkor kerítünk 😄
az már gázosabb hogy cigizek is mellette, szóval lóvém nem is marad szinte :S

/10percnyi élvzet? hmm, én simán szívom 20-30 percig ;] nem kell azt elkapkodni...

u dont have to listen anybody else but me

Cucmey
Dannemann tényleg jó 1000 forintér vagy ami még a kedvencem a Guantanamera 600 forintér. ennyi pénzér nagyon finom. Ráadásul kubai de géppel csinálják. Ennyi pénzért érthetõ...

azjóis, azt szeressük 😊 <#eljen>

bld
detto😊
most is lapul egy tubes havannai a fiókomban majd ha lesz rá jó alkalom el is szívom😊

gameplusz
Személy szerint a Dannemann-t szeretem a legjobban, viszonylag olcsó, havonta 1x-2x simán belefér.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

N0S
dzsoki juing <#idiota>

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

200ftért van vaniliás csokis "ízü" szivar..öcsém szereti..
én is próbáltam..a vaniliás nemrossz..de 200ft..10 percnyi élvezetért..pfff..
5éve nemdohányzok ^^

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

NEOreg3
valami olcsóbb?

mondjuk századannyiért?😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

CzGobe
hát vannak 😛
Én sajna még nem vok jártas: Van vkinek vmi finom, jól bevált nem is olyan drága (max párezer) szivarja?

eom$

a szivar jó, szeressük 😮
de ki a faszom szív 65 ezres szivart? 😄

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ColdFire
Vegas Robaina Don Alejandro
Származási hely: Kuba
1 szál: 65700Ft (263€😉

ColdFire
Itt lehet ám ilyenekrõl beszélgetni, aki jártas az ügyben 😊

← ElőzőOldal 2 / 2