SKATE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak te vagy az egyetlen aki játszik vele, ismeri az SG fórumot, megtalálta benne a skate topicot és regisztrálva is van, SÕT még van is kedve írni ide. Azért ez kicsit más tészta:D
Milyen achievmenteket kaptál? Egyáltalán miket lehet kapni?
Címlapra kerültem, megnyertam mind a 2 x gamest.(a big air rámpa nagyon király.)
Megcsináltam az összes trükköt a trick bookból :P, erre nem azt az achievementet adta meg amit kellett volna, hanem 10!!! másikat xD
Szerintem megcsinálom a másik újság címlapot is, már csak 4 videó van hátra, de elég kemények azok fél perc alatt...
PSN: berghold
Egy másikat meg megnéztem youtubeon, ott az volt a baj, hogy nem onnan érdemes próbálkozni, ahova alapból lerak, hanem a túloldalról :D
Amúgy ha 100%-ig végig akarod vinni, akkor elleszel vele egy darabig :p
Lehetne ez magyar SKATE játékosok fõ fóruma.
Például lehetne ide linkelni SKATE.Reel-es videókat.
Ide írhatnánk ps3 usernevünket is hogy felvehessük egymást friendnek. (xbox-on nem tudom ez hogy megy, de azt is lehetne)
Nekem a Jézuska fogja hozni a játékot, utána majd én is fogok feltölteni videókat ha érdemes.
Szal írjatok!
Ez lesz PS2-re? Nagyon örülnék mert majd csak nyáron veszek PS3 mat.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
A realizmusról pedig annyit, hogy vannak benne elég lehetetlen dolgok, dehát ha teljesen valóságos lenne, akkor senki sem venné meg, inkább kimennének deszkázni :D
A feeling pedig nagyon ottvan a játékban, isteni a visszajátszás lehetõség, a zenék nagyon megadját az alaphangulatot, az alacsonyra helyezett kameraállás pedig pont olyan érzést ad mintha egy igazi deszkásfilmet néznél.
Tudom hogy ezeket csak a demóból szûrtem le, de a teljes játék erre csak rátehez a hatalmas, szabadon bejárható várossal, és a multiplayer lehetõséggel.
Szóval mindenkinek ajánlani tudom csak a SKATE-et!
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Hát a THPS1 tényleg valósághû, mert abba még nincsenek olyan trükkök, amik miatt eltérhet a valóságtól, sebessége sincs annyira :) Ott még nem gondoltak arra, hogy a játékot elvigyék az arcade irányba :D
Egyébként akit érdekelnek, vannak nagyon jó 'style' videók, mindegyik TH-ból még THPS 2-bõl is. Akit érdekel írjon privátba, bár talál a THAW topicba is videókat.
Emellett multiban van még más játékmód is (TH -kban).
Egyébként a legjobb stylerek felnõttek (20 éven felüliek is vannak), sõt Tony Hawk is játszott a játékal (sõt... :D) mielõtt azt mondaná valaki, hogy ez 10 éves nem deszkásoknak való. Csak átkell hangolódni a játékhoz, kiismerni, begyakorolni amit kell, és játszani. És aki erre rájön az szerintem nem bírja megunni a játékot, mégha 25 év felett is van.
A Skate lehet, hogy jó lesz, élethû, meg minden, de a TH sorozattal soha nem fogja felvenni a versenyt. Sõt, én még arra is gondoltam, hogy a sok realisztikára meg grafikai pompára vágyó ember kipróbálja, játszik vele 5 napot (hûdeszép, váu, ez kellett), aztán meg jöhet a TH valamelyike :D
Nem kell mindenkinek egyetérteni velem, ez az én véleményem (de én szerintem játékok terén így kell gondolkodni :D ha játék, legyen játék).
Tom, hogy a motion kapture nem olyan nextgen, de ilyen stílusban még nem alkalmazták :) (Az Enter the Matrix -nál láttam elõször egyébként ezt, másról nem is tudom, hogy csinálták-e már, bár biztos).
Hajh de kipróbálnák egy nintendo WII -t :(
öhm a motion capture kb. annyira nextgen mint nagykáta ide return ...
:)
/másrészt a thps1 közel sem volt ennyira durván eltérõ, az még mondható valósághûnek, és a részek növekedésével ez a csepp realisztika is elveszett, és talán épp ettõl veszett a süllyesztõbe is az egész pereputty...
/falon futok-felhõkarcolóncsúszok-fujokegytaget stb :S
u dont have to listen anybody else but me
A
A
amugy abban 1etértek, hogy a TH sorozatoknak ez az egyik varázsa, hogy nem éppen valósághû. az elején én is imádtam 600.000 pontig kombózni vmi pörgõs punk zenére, de aztán már kicsit meguntam és kipróbáltam milyen lehet úgy nyomni mint a valóságban. hidd el, az sem uncsi...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
A Tony Hawk játékok nem véletlenül lettek ennyire távol a valóságtól, realisztikától. A TH szériának rengeteg rajongója van (köztük én is :D). Rengetegen jobban szeretik az élvezetes, pergõs arcade játékokat ami teli van lehetõségekkel (mégha semmi köze a valósághoz), mint amibe csak 2-3 gombot használva csinálni kell 4 trükköt azt kész...
Lehet, hogy jó lesz ez a fajta megoldás is (SKATE), de én azért kötve hiszem, hogy tényleg "megbuktatná" a Tony Hawk's játékokat. Pl. nem hiszem, hogy kb. 2 és fél év után is annyian fognak játszani neten, mint THUG 2-be most - fõleg ha lesz egyáltalán többjátékos módja.
Aki valósághû dolgokra vágyik az mennyen valóságba deszkázni (tudom sokan deszkáznak) ^^ Sztem annyira nincsen szükség deszkaszimulátorra.
A THP 8-ban próbáltak nekik is kedvezni, hisz teljesen realisztikus trükkök vannak benne (az egészet ilyen nextgen módszerrel csinálták meg, felvették a deszkások mozgását, és bevitték a gépre). Tehát ha tényleg csak így csinál 1-2 trükköt, akkor egész realisztikusnak tûnik a játék :) De a játék élvezetét így is elveszti sztem ilyenkor, hisz a játék 1%-át sem hasdználja ki :)
Azt sajnálom, hogy a THP 8, és ez sem lesz PC-re. Bár a THP 8 -ra még van esély, hogy kiadják. Habár nincs bejelentve és már ideje lenne (de példa volt már rá, hogy nem jelentették be) - THUG 1.
Egyébként a konzolok terén én a Nintendo WII mellett döntenék, ha vennék konzolt. Nagyobb graffra nincsen szükségem. Egyébként meg a WII is támogatja a HD-t tudtommal.
Hát nem sok különbség van köztük:D
És a wii nem 3szor erõsebb a PS2nél -.-
Lehet hogy hardwerileg igen, de a játékok nem azt mutatják.
Wii egyértelmûen nem a grafikára ment mivel az a PrevGen konzolok szintjén maradt <#vigyor>#vigyor>
A
THPS8ban ugye lehet deszkázni egy autógyárban, vidámparkban.
na most szerintetek a valóságban meg lehet ezt csinálni?
Vagy THAWban a kaszinó?
Itt CSAK városban lehet deszkázni.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A valós helyeket sem értem, a THPS szinte összes része valós helyeken játszódik - NY, Phiadelphia, Chicago, stb. stb.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ez már szerencsére a valóságban fog játszódni, tehát nem lehet mbemenni az autógyárba 900-asokat lenyomni, hanem az egész játék Manhattanben fog játszódni!
Amúgy ha megvan vkinek a PLAY magazin februári száma, ott írnak róla(nekem megvan)
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészõje.Veszély, kaland, nyitottság!
és mégott se ilyen jó.
de ebben a játékban a fõ újítás nem a grafika.
hanem az hogy ez egy valós deszkás játék.
Itt olyan helyeken deszkázhatunk, mint a valóságban, nem egy vidámparkban...
BUDA > miskolc.
pláne, hogy a 2 vége még fel sincs hajlítva :/
http://flickr.com/photos/zolika90/
mondjuk ennél ütõsebb